Vardagsuppdatering

Sedan sist

Nu var det länge sedan jag bloggade-bloggade, det vill säga ”skrev om livet”. Så här kommer ett inlägg om lite av det som skett sedan sist!

I slutet av oktober hade jag äntligen min efterlängtade tatueringstid, och min högra underarm pryds numera av Ruts vackra fejs.

Det har gåtts promenader. I massor. De bästa givetvis i skogen. Med Rut, såklart.

Det har ätits god mat. Bland annat på restaurang, hos goda vänner och på Pizza Hut längs vägen då vi tog en liten roadtrip en dag.

Det har svettats. Herregud vad det har svettats. Jag har nyligen kopplat ihop mina mediciner och det faktum att jag svettas rätt jäkla mycket. Men, fördelarna och vinsterna med medicinerna väger ju över lite svettningar (vilket tillsammans med muntorrhet är den enda biverkning jag har) alla dagar i veckan så det får jag leva med, helt enkelt! Mest svettas jag såklart i samband med träning, och det har jag ju också ägnat mig en hel del åt senaste tiden.

Jag har köpt ny kamera! Och såååå fin den är, är helt kär. Tänkte premiärfota (och filma!) med den i Amsterdam, dit jag åker nu i helgen.

Jag har också börjat få ordning på hemmet. Sakta men säkert blir det mer och mer ”jag” här hemma. Jag har också fått lära mig hur man gör saker, till exempel har jag fått upp skena i taket för gardinen i sovrummet, och jag har satt upp flera speglar och hängare på väggar. Känner mig således väldigt självständig och kapabel, haha. Framför allt så trivs jag så himla himla bra här hemma. Men än finns det saker kvar jag vill fixa, bland annat tänkte jag få upp tvn på väggen och hänga tavlor runt om, så det blir en tavelvägg. Sedan har jag beställt nya möbler till arbetsrummet som just nu är mitt ”kaosrum”, men som jag tänkte göra i ordning. I vår hoppas jag även få till att bygga in några garderober i sovrummet, som i dagsläget inte har en enda garderob. Hur som helst, såhär ser här ut just nu:

Nu ska jag ta tag i den här dagen! Imorgonbitti åker vi som sagt till Amsterdam, något jag sett fram emot länge. Planen är egentligen mest att bara va, strosa runt på gatorna och äta massa god mat. Kommer bli toppenfint!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Matilda
    9 december, 2022 at 20:55

    Fullkomligt älskar din stil i lägenheten! 😍😍😍 kul att du har börjat blogga igen, har saknat dina inlägg! Både de matiga och de vardagliga

Lämna ett svar