Frågor och svar

Svar på frågor, del 3

En tredje video. Åter hemma, och lite fräknigare än sist, är jag dagen till ära.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Sebastian Bergström
  9 juli, 2013 at 15:04

  Helt enkelt bara härligt att titta och lyssna på!

 • Svara
  Sebastian Bergström
  9 juli, 2013 at 15:04

  Helt enkelt bara härligt att titta och lyssna på!

 • Svara
  Fia
  9 juli, 2013 at 20:47

  Jag gillar dina frågor och svar videos väldigt mycket, ser fram emot nästa:)
  Jag undrar om du tror att man kan både minska fett samtidigt som man bygger muskler? Jag har nyss upptäckt hur jäkla kul det är att köra tyngre vikter i gymmet och vill gärna fortsätta med det, och samtidigt skulle jag vilja bli av med överflödigt fett. Jag känner mig så himla förvirrad hur jag ska äta för att äta nog mycket för musklerna att komma fram mer men samtidigt minska fett.
  Hur tycker du att fördelningen av protein,kolhydrater, fett ska se ut?

 • Svara
  Fia
  9 juli, 2013 at 20:47

  Jag gillar dina frågor och svar videos väldigt mycket, ser fram emot nästa:)
  Jag undrar om du tror att man kan både minska fett samtidigt som man bygger muskler? Jag har nyss upptäckt hur jäkla kul det är att köra tyngre vikter i gymmet och vill gärna fortsätta med det, och samtidigt skulle jag vilja bli av med överflödigt fett. Jag känner mig så himla förvirrad hur jag ska äta för att äta nog mycket för musklerna att komma fram mer men samtidigt minska fett.
  Hur tycker du att fördelningen av protein,kolhydrater, fett ska se ut?

Lämna ett svar