Fannys Favvo Frågor och svar Inspiration och pepp Kost Press & Event Recept Tankar om ting Vardagsuppdatering

[sista minuten] julklapps-tips

Panik såhär sista dagarna innan jul? Har du en vän, mamma eller partner som du hemskt gärna vill ge något speciellt och personligt, och inte bara ännu en pryl som ställs på hyllan, ett klädesplagg som inte riktigt passar, eller en chokladask som visserligen är god och uppskattad av de flesta, men trots alls tar slut ganska fort? Jag har en idé till dig!

Som jag skrev i inlägget om min heldag på wenngarn så har jag råvaror och ingredienser kvar som jag självklart vill ta vara på. Därför har jag nu knåpat ihop möjligheten för dig att boka en egen workshop – hos dig, hos mig eller någon helt annanstans! Du bestämmer vad vi ska göra och hur länge, jag tar med mig de finaste av råvaror och tillsammans skapar vi godsaker (mat eller sött – up to you!) och snackar välmående och hälsa.

Dra ihop tjejgänget, introducera en skeptisk partner för hälsosam mat&bak, bjussa kollegorna på en helkväll – eller varför inte bara ge dig själv en fin start på det nya året? Jag tror på att hitta lösningar och sätt att inspirera som är individuella, som håller för dig i ditt liv. Därför finns ingen färdig mall utan jag anpassar mig efter dina önskemål.

För att ställa frågor och boka når du mig på fanny@roethlisberger.se – skriv ”min egen workshop” i ämnesraden så återkommer jag inom 24 timmar. Och ja, jag kan förflytta mig. Rätt långt, faktiskt, kan jag tänka mig att resa för att få spendera tid med er, inspirera och framför allt – ha himla kul i köket!

workshop1

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  21 december, 2014 at 23:55

  KUL!! Hade jag mer än gärna gjort. Vad hade du tänkt dig för pris på ett ungefär?:)

  • Svara
   roethlisberger
   22 december, 2014 at 14:31

   Kul att höra! 🙂 Maila mig för mer info! Pris är väldigt beroende på var i landet, ”storlek”, antal deltagare, tid, etc.. därför har jag inte skrivit ut något pris här, utan det sätts när jag vet vad det är som önskas från kunden/beställaren/deltagarna 🙂

 • Svara
  Emma
  21 december, 2014 at 23:55

  KUL!! Hade jag mer än gärna gjort. Vad hade du tänkt dig för pris på ett ungefär?:)

  • Svara
   roethlisberger
   22 december, 2014 at 14:31

   Kul att höra! 🙂 Maila mig för mer info! Pris är väldigt beroende på var i landet, ”storlek”, antal deltagare, tid, etc.. därför har jag inte skrivit ut något pris här, utan det sätts när jag vet vad det är som önskas från kunden/beställaren/deltagarna 🙂

 • Svara
  Frida Öhman
  22 december, 2014 at 20:10

  Hej! Jag är intresserad av att veta mer om workshopen.
  Om jag bjuder in så vi blir ca 5 tjejer hos mej i Luleå. Vad skulle det kosta? Jag vill gärna få inspiration om mat och eller godsaker (gärna sockerfritt) och Gärna mjölk och glutenfritt. Och Hur fungerar det?
  Mvh

 • Svara
  Frida Öhman
  22 december, 2014 at 20:10

  Hej! Jag är intresserad av att veta mer om workshopen.
  Om jag bjuder in så vi blir ca 5 tjejer hos mej i Luleå. Vad skulle det kosta? Jag vill gärna få inspiration om mat och eller godsaker (gärna sockerfritt) och Gärna mjölk och glutenfritt. Och Hur fungerar det?
  Mvh

Lämna ett svar