Vardagsuppdatering

vänner man hittar i (cyber)rymden

Som nämnt i föregående inlägg : inte lätt att hitta likasinnade i Schweiz. Därför är det extra roligt när man väl gör det! Dominique lärde jag känna på instagram, faktiskt, och idag mötte jag upp henne för ett bröstpass, mat och lite wellness-häng på det. Jag älskar internet, jag älskar forum som för mig samman med människor med samma intressen, värderingar och livsstilar. Jag har träffat många av mina bästa vänner så, och utan att överdriva vet jag att många av dem är vänner för livet! Nu ser jag extra mycket fram emot nästa Schweiz-besök, när jag hittat denna sköna tjej att hänga med också 🙂

Som ni kanske noterat är jag ingen fota-på-gymmet-tjej. Not my thing. Kamera lämnades även idag i skåpet under träningspasset – något jag förbannade mig själv över när jag såg att dagens enda bild, tagen på tågstation strax innan hemfärd, var den ni ser nedan. Den kvalar definitivt in under sämsta-bild-på-Fanny-listan, men äh. Jag är glad, i alla fall.
Skärmavbild 2013-09-16 kl. 22.48.07

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Jeanna
  17 september, 2013 at 06:42

  Du är så otroligt SÖT, Fanny! Önskar att du vore min lilla syrra. Lite klokare än jag, men ändå. Kram!

  • Svara
   roethlisberger
   17 september, 2013 at 15:17

   nämen, och jag som önskar att du vore min storasyrra! Så vettig och fin inifrån och ut. Vi får bli cyber-systrar, då 🙂 Kram tillbaka!

 • Svara
  Jeanna
  17 september, 2013 at 06:42

  Du är så otroligt SÖT, Fanny! Önskar att du vore min lilla syrra. Lite klokare än jag, men ändå. Kram!

  • Svara
   roethlisberger
   17 september, 2013 at 15:17

   nämen, och jag som önskar att du vore min storasyrra! Så vettig och fin inifrån och ut. Vi får bli cyber-systrar, då 🙂 Kram tillbaka!

 • Svara
  Emma
  17 september, 2013 at 19:07

  Ja visst är det härligt hur man kan föras samman med likasinnade människor tack vare internet och alla forum idag! Jag hoppas att även jag får träffa dig en dag 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   17 september, 2013 at 19:19

   ja men vet du, nästa gång du ska till Stockholm (eller däromkring, jag bor ju utanför Uppsala jag) så kan du väl hojta till?! Det är väl troligare att du kommer neråt än jag uppåt, så att säga :p men lovar att säga till om så är fallet!

   • Svara
    Emma
    18 september, 2013 at 11:39

    Det kan jag lova! Har en tur till Sthlm inplanerade 18-20 nov 😉 då kanske vi skulle boka in en dejt?

    • Svara
     Emma
     20 september, 2013 at 20:22

     Den 22-24 var det visst 🙂

     • roethlisberger
      20 september, 2013 at 20:27

      åh ja, det borde funka fint!! fre-sön alltså? vad ska du göra här? 🙂 när passar det för dig? eller äh, det är ju ingen stress att bestämma exakta detaljer nu, men vi säger en lunch/fika preliminärt då?! kul!!

 • Svara
  Emma
  17 september, 2013 at 19:07

  Ja visst är det härligt hur man kan föras samman med likasinnade människor tack vare internet och alla forum idag! Jag hoppas att även jag får träffa dig en dag 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   17 september, 2013 at 19:19

   ja men vet du, nästa gång du ska till Stockholm (eller däromkring, jag bor ju utanför Uppsala jag) så kan du väl hojta till?! Det är väl troligare att du kommer neråt än jag uppåt, så att säga :p men lovar att säga till om så är fallet!

   • Svara
    Emma
    18 september, 2013 at 11:39

    Det kan jag lova! Har en tur till Sthlm inplanerade 18-20 nov 😉 då kanske vi skulle boka in en dejt?

    • Svara
     Emma
     20 september, 2013 at 20:22

     Den 22-24 var det visst 🙂

     • roethlisberger
      20 september, 2013 at 20:27

      åh ja, det borde funka fint!! fre-sön alltså? vad ska du göra här? 🙂 när passar det för dig? eller äh, det är ju ingen stress att bestämma exakta detaljer nu, men vi säger en lunch/fika preliminärt då?! kul!!

Lämna ett svar