Inspiration och pepp Kost Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Kärlekens dag, sötsaker på g, och ett finfint recept

Jag ville kika in och önska er en fin alla hjärtans dag, oavsett hur och var och med vem ni eventuellt spenderar den. Det är en dag som alla andra – men alla dagar är bra dagar att uppvakta människor man tycker om.

Inte minst dig själv. En favoritrad jag har sparad i telefonen lyder;

”If I asked you to name all the things that you love, how long would it take you to name yourself?”

hjertansdag

Muffinsen på bild skulle egentligen varit ett av mina februari-recept till Kung Markatta, uppenbarligen på temat kärlek. Men jag sparade det receptet till en annan sak som ni SNART kommer få veta mer om, siktar på inom 2 veckor! Så istället gjorde jag semmel-pannkakorna jag skrev om här, samt denna grymma soppa, alltså ni bara måste testa! HÄR finns recept på den.

artsoppakm

 

Du kanske gillar

1 Kommentar

Lämna ett svar