Inspiration och pepp Träning Vardagsuppdatering

människor att inspireras av

Det finns riktiga guldkorn därute i bloggvärlden. Länkkärlek från mig denna lördag:

En av de få bloggare som faktiskt får mig att ibland vilja kliva uppochhoppa är Sofia. Få människor får mig att bli så lugn som den kvinnan. Hennes blogg är en av nätets främsta må-bara-lite-bra-va-bloggar, enligt mig. Hon skriver väldigt kloka inlägg och är en sund tränings- hälso- och allmän förebild.

Den här tjejen…. vilken resa! Från sjuk och överviktig till fit, stark, symptom- och medicinfri (!) Jag är väldigt imponerad av denna tjej! Stort plus från min sida att hon visar hur hederlig m.a.t funkar finfint både när man vill ner i vikt, likväl som inför långpass eller tävlingar. Hör och häpna, hon skippar varken kolisar, rött kött eller frukt.

Finaste Anna bevisar att man kan vara en inspiration utan att vara felfri och perfekt. Hur hon så öppet berättar om sina svårigheter, och faktiskt söker hjälp, tycker jag enbart gör henne till en ännu större förebild. Människor som Anna behövs i träningsbloggs-världen, för hon är bland de mänskligaste och allra allra finaste bloggarna.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Malin G
  19 oktober, 2013 at 11:10

  Hejsan! Jag har läst din blogg ett år nu men aldrig tagit mig i kragen och kommenterat den någon gång… för att säga att du är så grym! Din blogg är en så himla bra inspiration till träning och matlagning och du skriver så himla kloka inlägg kring ämnen som är relevanta och känsliga att prata om i vårat ”sjuka och ätstörda” samhälle. Du slår på fullträff hela tiden när du skriver sådana inlägg tycker jag, som det du skrev igår om LCHF och 5:2 exempel.
  Jag är en fattig student och har inte råd att köpa alla dessa annorlunda livsmedel men trots de går jag in på din blogg och inspireras av din fantastiska matlagning.

  Ha en bra helg och kämpa vidare på din egen resa mot att må bättre. Kramar

 • Svara
  Emma - Healthy and Happy
  19 oktober, 2013 at 15:58

  Tusen tack för dina så fint valda ord och att du vill lyfta fram mig. Jag blir lite rörd! :’) Massor med kärlek till dig! <333 Mys nu i helgen!

 • Svara
  Wiilow [Foto Tankar Känslor]
  24 oktober, 2013 at 01:28

  Och glöm inte DIG SJÄLV!
  Du är ett stort guldkorn!

Lämna ett svar