Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Four Sigma Foods Instant Beverages

Okej, ännu en gång drar jag upp det där med Four Sigma Foods Instant Beverages. Jag har haft dem stående i skafferiet i flera veckor, men eftersom jag inte är en te-drickare tog det mig ett tag att ens våga prova. Har aldrig fattat grejen med te. Men sedan den där första koppen, är jag frälst. Varje dag dricker jag minst en stor kopp, och jag älskar det. Tro mig, ingen är mer förvånad än jag. Jag drack inte en droppe kaffe på 3 veckor som nyfrälst, den ni! (sen kom Mr hem och då lockade morgonkaffet tillsammans igen..)

Vad är då detta Instant te?

Jag har provat två sorter, Lions Mane (jag valde denna för att hjälpa mig fokusera);

Och så Maitake (denna valde jag för att rensa systemet lite, så att säga);

För mer info hänvisar jag er direkt till hemsidan. Och ett hett tips är att i fina Annies Julkalender gömmer sig ett paket från FSF bakom andra luckan – in och tävla!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Regnljus
  10 december, 2013 at 08:51

  Åh tack för att du skriver om dessa igen! Låter helt fantastiska ju! <3

 • Svara
  Regnljus
  10 december, 2013 at 08:51

  Åh tack för att du skriver om dessa igen! Låter helt fantastiska ju! <3

 • Svara
  Karin
  10 december, 2013 at 09:12

  Oj vad spännande det låter! Jag tycker inte om te i vanliga fall, men tycker du att dom här goda alltså? Jag kanske ska önska mig en förpackningning i julklapp!

  • Svara
   roethlisberger
   10 december, 2013 at 10:28

   nej inte jag heller ju (jag gillar INGET annat te!!) men detta älskar jag. Förutom att jag gillar smaken, så upplever jag mig må bättre direkt jag dricker… låter som struntprat men det är sanningen!

 • Svara
  Karin
  10 december, 2013 at 09:12

  Oj vad spännande det låter! Jag tycker inte om te i vanliga fall, men tycker du att dom här goda alltså? Jag kanske ska önska mig en förpackningning i julklapp!

  • Svara
   roethlisberger
   10 december, 2013 at 10:28

   nej inte jag heller ju (jag gillar INGET annat te!!) men detta älskar jag. Förutom att jag gillar smaken, så upplever jag mig må bättre direkt jag dricker… låter som struntprat men det är sanningen!

 • Svara
  Emma
  10 december, 2013 at 18:24

  Jag ska också testa på dem och har höga förväntningar efter allt du skrivit om dem, iiiiiih! 😀

 • Svara
  Emma
  10 december, 2013 at 18:24

  Jag ska också testa på dem och har höga förväntningar efter allt du skrivit om dem, iiiiiih! 😀

Lämna ett svar