Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost mobil Tävling Uncategorized Vardagsuppdatering

Inflyttningskalas med tävling!

Ja, det var väl lite väl länge sedan nu? Och vilket bättre tillfälle att ha tävling än för att fira den officiella starten av roethlisberger.semin hemsida, mitt företag och min framtid. Med, och till stor del tack vare, ER. Jag vill verkligen att ni ska veta att jag är otroligt tacksam för era besök, era kommentarer, er input och supporten ni dagligen ger MIG. Peppet, motivationen och inspirationen NI ger MIG. Det här är faktiskt inte bara min blogg, det är vår blogg. Utan er inget roethlisberger!

Så – dags för TÄVLING. Denna gång är det Nu3 som står för både det fina förstapriset samt ”tröstpris” till samtliga deltagare. Och alltså, ibland önskar jag att jag var lite ni, hörrni. För detta vill jag också vinna!?

När jag fick hem en hel låda med godsaker var en av (för mig) nyheterna att smaka Clifbars. De var mycket godare än jag trodde, jag väntade mig väl någon halvtorr havrebar i stil med flapjacks… men nej! Dessa var krispiga, söta och verkligen jättegoda. Det där med att prova nya bars, det tröttnar jag aldrig på.
.
Skärmavbild 2014-06-25 kl. 12.23.56
.
TÄVLINGSREGLER:

 • svara på frågan ”hur många smaker av clifbars säljs på Nu3.se” ?
 • plocka ihop din drömkorg för cirkus 500:- och säg vad du skulle göra med innehållet
 • kommentera svaret på ovanstående två frågor i detta inlägg

Vinst? Du får din drömkorg! 500 kronor att shoppa loss för. Tröstpriset? Det tar vi på måndag när jag gratulerar vinnaren. Lycka till kompisar! (Tävlingen avslutas söndag kväll.)

Du kanske gillar

40 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  25 juni, 2014 at 15:14

  träningsglädje & matkärlek låter fint det 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   25 juni, 2014 at 15:20

   det är ju livet det 😀

 • Svara
  Annie
  25 juni, 2014 at 15:53

  Jag som sällan tävlar men denna tävlingen kan jag bara inte missa.
  Barsen finns i 6 olika smaker och jag skulle kunna plocka ihop en drömkorg för flera tusen där inne. Men – efter lite eftertanke är det mullbär, ekologiskt kokosvatten, kakaosmör, kakao/chaiprotein, 3 stycken lovechock & honungsrostade macadamia.
  Mullbären, proteinet, nötterna och kakaosmöret skulle få vara bas i min gen råa choklad samtidigt som jag smuttar eko kokosvatten och tuggar lovechock medan jag tillverkar dem. Klockrent!

  (http://www.nu3.se/flores-farm-premium-ekologiska-mullbar-250-g.html),
  (http://www.nu3.se/kulau-kokosvatten-pure-coconut-3-x-330-ml.html),
  (http://www.nu3.se/goforlife-cacao-butter-150-g.html),
  (http://www.nu3.se/renee-voltaire-mix-risprotein-400-g.html),
  (http://www.nu3.se/nu3-ekologiska-macadamianotter-honung-rostade.html),
  (http://www.nu3.se/lovechock-ekologisk-rachoklad-mullbar-vanilj-40-g.html)

 • Svara
  Elisabeth Theodoridou
  25 juni, 2014 at 17:14

  Åh Herre, bästa tävlingen jag deltagit i!!
  Det säljs 6 st olika smaker på hemsidan.

  Min drömkorg:
  – Renée Voltaire Risprotein Mix Raw Kakao & Chai 400 g, 189:-
  (blanda i gröt och smoothies, yummm!)

  – Renée Voltaire Raw Agave Choklad 330 g, 47:-
  (Strö över pannkakor, gröt eller yoghurt.. eller använda som sötning i allt bakande som sker här hemma)

  – Go for Life Bipollen 150 g, 84:-
  (strö över gröt, sallader och yoghurt, lite läskig men spännande produkt)

  – Flores Farm Premium ekologiska mullbär 250 g, 57:-
  (samma som ovan, älskar mullbär!)

  – Fine Fruits Acai Ekologiskt, pulver 65 g, 107:-
  (acaibowl såklart, så jag kan inbilla mig att jag bor i Australien ;P )

  – Raw Food Raw Bite Vanilj Bär, Bar 50 g, 16:-
  (förtära snabbt innan eller efter träning, aldrig smakat raw bite och är hemskt nyfiken)
  TOTALT: 500:-

  Phuuh, tog mig en halvtimme att sätta ihop detta, men till sist så…
  Håller tummarna.. kramis 🙂
  / Elisabeth

 • Svara
  Maria
  25 juni, 2014 at 17:30

  * Det finns fem olika smaker.
  * Min drömkorg skulle fyllas med bars, dessa:http://www.nu3.se/weider-double-pro-bar-kola-gradde-bar-10-styck.html och dessa:http://www.nu3.se/best-body-nutrition-delicate-fitpack-bar-kokos-24-styck.html, jag skulle även lägga ner en flaska kokosvatten,http://www.nu3.se/kulau-gourmet-ekologiskt-kokosvatten-pure-330-ml.html. Då jag ibland slarvar med mellanmål skulle barsen vara perfekta att ha med i väskan när man ska iväg. Kokosvattnet är jag otroligt nyfiken på, då jag har läst en massa positivt om det. Jag skulle dricka det som det är, kylt under varma sommardagar eller i soothies.

 • Svara
  Maria
  25 juni, 2014 at 17:32

  Tusiken, när jag kontrollräknade nu insåg jag att det finns 6 smaker… jaja 🙂

 • Svara
  Luisa
  25 juni, 2014 at 17:40

  Oooh precis börjat läsa din blogg och så kommer en sån här tävling! 😀 Barerna säljs i 6 olika smaker på hemsidan.
  Min drömkorg innehåller; Renee Voltaire Superfood Mix Super Greens, Renee Voltaire Risprotein Mix Raw Kakao & Chai, Superfruit Baobabpulver och Rapunzel ekologisk tahini.
  Hoppas hoppas hoppas 😀
  Kram
  /Luisa

 • Svara
  Jeanette
  25 juni, 2014 at 18:01

  Hej!

  Det säljs 6 olika smaker utav Clifbars på nu3.se.

  Vad jag skulle göra med min drömbeställning nedan är att försöka mig på dina underbara recept här på bloggen och baka för fullt i köket. Från att varit allergisk mot choklad i unga år till att i flera år inte tåla varken mandlar eller nötter nu blivit så pass bra att jag tål och äta dessa! En helt ny värld öppnades för mig när jag insåg vilka smakkombinationer jag gått miste om och känslan när en riktigt god choklad smälter på tungan. Att efter denna lycka hitta din blogg där du bakar och lagar mat och delar med dig av din kunskap och helt fantastiska recept gjorde mig bara ännu gladare och det kliar i fingrarna när jag tänker på allt jag vill experimentera med i köket!

  http://www.nu3.se/landgarten-hasselnot-mjolk-110-g.html
  http://www.nu3.se/govinda-torkad-papaya-naturell-200-g.html
  http://www.nu3.se/lovechock-ekologisk-rachoklad-mandel-fikon-40-g.html
  http://www.nu3.se/nu3-ekologiska-macadamianotter-honung-rostade.html
  http://www.nu3.se/landgarten-hallon-choklad-90-g.html
  http://www.nu3.se/nu3-ekologiska-cashewnotter-honung-rostade.html
  http://www.nu3.se/kiwa-rodbetschips-50-g.html
  http://www.nu3.se/renee-voltaire-hazelnut-chocolate-200-g.html
  http://www.nu3.se/renee-voltaire-tranbar-50-g.html
  http://www.nu3.se/renee-voltaire-mandelsmor-180-g.html
  http://www.nu3.se/renee-voltaire-crunchy-granola-500-g.html

 • Svara
  Camilla
  25 juni, 2014 at 19:39

  Wiiie vad roligt!

  1. Det finns 6 st smaker

  2. I min drömkorg skulle självklart ett testpaket på Clifbarsen finnas, sedan skulle jag lägga till Stevia droppar, kokossocker, nötter, raw kakao och nötsmör. Passande nog har jag snart semester så därför skulle jag, så fort leveransen kommit, bosätta mig i köket och ställa mig och mixtra och trixa fram en massa gotte att bjuda mina (väldigt skeptiska) vänner och min familj på. Målet: Nytt spännande gotte att njuta av i sommar och självklart att bevisa för alla att det går att gotte kan va bra både för kropp och själ!

 • Svara
  Emilia
  25 juni, 2014 at 20:52

  6 st smaker finns det att välja på, oh, jag skulle vilja testa den med macadamia!

  För 500kr skulle jag klicka hem fina förpackningar från Renée Voltaire för att piffa till mitt skafferi, kallpressade oljor för att pigga upp och återfukta hyn, steviadroppar för att sätta guldkant på vardagen och goda teer för kvällar då själen behöver lugn och ro.
  En gott-och-blandat-beställning som skulle uppskattas otroligt mycket!

 • Svara
  Madeleine
  25 juni, 2014 at 21:16

  Hej Fanny!

  Till tävlingen, som jag gärna är med i, är mina svar:
  1. Det finns 6 smaker av Clifbars på Nu3.se
  2. Min drömkorg innehåller följande: Stevia droppar, SukrinMelis, Raw kakao, Hasselnötspasta, Raw mörk choklad och kokossocker.
  Av korgen skulle jag äntligen prova att göra en slags bön kaka med svarta bönor, hasselnötter och lite kokos! Har aldrig vågat prova innan men med de nya ingredienserna skulle det passa perfekt!

  Vill bara passa på nu när jag ändå kommenterar att säga att du är väldigt inspirerande och jag önskar dig verkligen all lycka till i framtiden, speciellt med ditt företag!!! Jag tror (vet) att det kommer gå hur bra som helst och jag kommer (fortsätta) följa dig här (såklart) eftersom jag verkligen uppskattar och älskar alla dina ord och recept som skrivs! Tack för en underbar blogg som självklart ligger under ”Hälsa” både för själen och kroppen!

 • Svara
  elin
  25 juni, 2014 at 21:31

  Den här tävlingen är ju för bra för att vara sann! Vad fint att du kan göra sådana här tävlingar.
  Clif bars finns i 6 st olika smaker 🙂

  HELST AV ALLT skulle jag vilja vinna Renée Voltaire Hazelnut & Chocolate Spread, mest för att den hyllas så mycket och jag är sååå nyfiken på hur det smakar. Den låter helt underbart god och jag hade nog haft denna på eller i mina bananpannkakor, på mina riskakor, gjort en nyttig kladdkaka eller muffins med chocolate spread som huvudsmak. (måste ju vara möjligt!). (http://www.nu3.se/renee-voltaire-hazelnut-chocolate-200-g.html)

  Jag skulle vilja vinna bars, testpaketet låter fint då man får med alla smaker. Jag vill testa göra muffins och kakor av dessa då jag är trött på alla proteindrinkar och vill hellre äta något gott, nyttigt och proteinrikt efter träningen och även detta känns som något man borde äta snart när hela internetvärlden hyllar bars av olika slag. (http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-testpaket.html)

  Jag älskar att baka men att få bukt med mitt sockerberoende är inte det lättaste, om jag byter ut vanligt strösocker mot Sukrin så har jag kommit en bit på vägen. Skulle i princip använda det i alla bakverk där det behövs socker. (http://www.nu3.se/elito-sukrin-sockerersattning-500-g.html)

  Kakaosmör skulle jag använda för att testa göra dina Cococo krispy bars! YUM! (du är min guru när jag bakar hihi) (http://www.nu3.se/goforlife-cacao-butter-150-g.html)

  kokosolja! att steka i princip all mat i, men tänker att det blir gott i asiatiska grytor men kommer såklart att steka mina älskade pannkakor och ha i en rejäl klick i smoothien för att få i mig bra fetter. (http://www.nu3.se/kulau-gourmet-ekologisk-kokosolja-200-ml.html)

  och sist men inte minst Raw agave chokladsmak! att ha på gröten, på pannkakor i kakor, i smoothies och glass *dreggel*! (http://www.nu3.se/renee-voltaire-raw-agave-330-g.html)

  nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa! kram

 • Svara
  Micki
  25 juni, 2014 at 21:45

  Åååååh snälla snälla snälla fanny! Jag vinner ALDRIG nånting, snäääälllaaaaa låt mig vinna denna! Bästa tävlingen ever ju och har suttit i en timme typ o sållat varukorgen haha…men det som står kvar är grejer jag önskar mig allra allra mest. Sååå…
  1) det finns 6 smaker
  2) •renee Voltaire hazelnut chocolate spread
  (För att jag hört så mkt gott om det och envisats med att fixa ett hemmagjort sådant smör, men inte lyckats, är så hemskt nyfiken på hemligheten! Vad jag skulle göra me den? Jaa sleva i mig direkt ur burken va tanken…)
  •cocosa gourmet citron
  (Åh denna skulle jag använda till allt ju! Bak, mat, som stekfett, i smoothies osv osv…)
  •honungsrostade pekannötter
  (Bara för att det låter så himla gott, inte nog med att det är ekologiska pekannötter, utan dom är honungsrostade….kill me)
  •optimum nutriotion 100% casein chocolate pulver
  (Denna har jag trånat efter ända sen smakprovet på fitnessfestivalen för ett år sen, så himla gott att göra pudding på som kvällsmål! Har dock inte haft pengarna att lägga ner på det :()
  •amanprana kokos fiber mjöl
  (Och sist men inte minst, kokosmjöl! Används i alla bakverk, bröd, mugcakes, pannkakor osv här hemma, men hade suttit så fint att få nästa påfyllning gratis eftersom det är så himla dyrt annars)
  Så. Jag ber på mina knän hahah. Pleeeeeease

 • Svara
  Elin
  26 juni, 2014 at 08:37

  Grym tävling! Brukar inte vara med men nu måste jag ju 😀

  1. Det finns 6 smaker
  2. Min drömkorg består av http://www.nu3.se/best-body-nutrition-premium-pro-vanilj-pulver-750-g.html, samt http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-testpaket.html och http://www.nu3.se/raw-food-raw-bite-vanilla-berry-bar-3-x-50-g.html. Innehållet skulle jag ÄTA UPP 😉

 • Svara
  Ellinor
  26 juni, 2014 at 08:48

  Välkommen ”hem” 😉 Alltid roligt med en nystart och i detta fall början på någonting större och bättre. Spännande med nytt företag och allt – stort lycka till!
  Själv är jag glad att jag/vi får fortsätta att hänga med och ta del av alla dina härliga, inspirerande och framför allt tänkvärda inlägg.

  Trevligt med en tävling också, med finfina priser i potten dessutom 🙂

  1. CLIF-bar säljs i sex olika smaker (oh, vad jag skulle vilja testa de med jordnötssmör och chocolat chip…)
  2. Ovan två hamnar i min önskekorg tillsamman med nedan;
  – Go For Life Bipollen – bara för att jag länge varit nyfiken på att testa/smaka
  – Helhetshälsa’s B-vitaminkomplex – det perfekta kosttillskottet både för mig själv (som vegetarian) men även för gemene man. Hade säkert överlevt utan det, men vill ändå skriva att jag inte skulle göra det 😉
  – PurePharma Vitamin D3 – även detta en livsnödvändigt kosttillskott för undertecknad, i synnerhet under höst- och vinterhalvåret.
  – Renée Voltaire’s Risprotein Mix Raw Kakao & Chai – när vi ändå kom in på höst/vinter. Perfekt till den kyligare årstidens heta koppar med varm ”choklad”. Fungerar även fint i smoothies, gröt, bak eller vad man nu kan tänkas hitta på.

  Hade lätt kunnat fortsätta i alla oändlighet, men tror att jag med ovan hamnar omkring 500-lappen. Håller tummarna!

  Kram och lycka till!

 • Svara
  Linda
  26 juni, 2014 at 13:09

  CLIF-barerna finns i sex olika smaker.

  Om jag vann skulle jag väldigt gärna vilja smaka en sådan bar, White Chocolate Macadamia lät underbar! Jag studerar, jobbar, tränar och har egen häst, vilket innebär att jag ständigt är i farten och i behov av snabba mellanmål. Utöver bars blir det ockå en del smoothies och proteindrinkar eftersom de är så lätta att slänga ihop, så jag också vilja ha Weider Protein 80 Plus Toffee-Kola, pulver, 500 g och Sun Warrior Blend Vanilj, pulver, 500 g. Det verkar riktigt goda och dessutom är ju de rena innehållsförteckningarna himmelska!

 • Svara
  Malin
  26 juni, 2014 at 14:04

  Hej!
  1. CLIF-barerna finns i 6 stycken olika smaker.

  2. Jag har blivit toookig i gröna juicer och smoothies, men ingredienserna är dyra och jag måste ofta prioritera bort ingredienser jag egentligen vill ha. Därför skulle jag, om jag vann, börja samla ihop ett litet superfruit-lager som jag sedan kan kombinera med billiga råvaror (typ bladspenat, broccoli, avokado) och göra gröna smoothies så ofta jag vill. Dels för att det är gott och uppfriskande, dels för att det renar min kropp och dels för att jag tränar så pass mycket att jag behöver den där extra boosten ibland.

  Skulle kunna köpa hela sortimentet på nu3 haha, men det som jag fastnade mest för är:

  Superfruit ekologiskt spirulina-pulver 185kr
  Amazonas acaipulver 150kr
  3*Kulau Gourmet ekologiskt kokosvatten Renew 60kr
  Renée Voltaire Superfood Mix Super Greens 89kr

  Sen skulle jag även ta Renée Voltaire chokladdoppade gojibär 27kr,
  för att det låter så himla gott! ÄLSKAR gojibär och ÄLSKAR choklad. Kan ju inte bli fel.

 • Svara
  Malin Kjällström
  26 juni, 2014 at 17:30

  Åh, vilken kul tävling!
  1. Clif bar finns i 6 olika smaker.
  2. Oj, detta var inte alls lätt! Skulle vilja gå lös på alla produkter. Men om jag var tvungen att plocka ihop en alldeles underbar drömkorg så skulle den innehålla;
  – Govinda Ekologiska Kokoschips, 100 g (29 kr)
  – CLIF Bar Blueberry Crisp, bar, 68 g (20 kr)
  – Allos Amarant Ananas-Mango Müsli, 375 g (46 kr)
  – Landgarten Ingefära i mörk choklad, 90 g (43 kr)
  – 5 x Ombar ekologisk råa choklad i mixpaket, 5 x 35 g (120 kr)
  – Govinda Ekologiska Chi Bollar, 100 g (43 kr)
  – Renée Voltaire Crunchy Granola Hasselnöt & Russin, 500 g (38 kr)
  – Best Body Nutrition Delicate Fitpack Bar Jordgubb-Yoghurt, 30 g (9 kr)
  – Best Body Nutrition Delicate Fitpack Bar Yoghurt-Müsli, 30 g (9 kr)
  – Best Body Nutrition Delicate Fitpack Bar Cookies, 30 g (9 kr)
  – Layenberger LowCarb Protein Müsli Hallon-Jordgubb, 565 g (65 kr)
  – Konzelmann`s Low Carb Müsli med Bär, 750 g (79 kr)

  Jag är en STOR frukostälskare, men jag har fastnat lite i min inspiration. Därför gick jag lös på massor utav härliga muslisorter, även lite produkter som kan höja min frukostskål till nya höjder.
  En hel del choklad (såklart), då mitt liv inte hade varit komplett utan det. Nu när jag ligger i slutspurten av mitt examensarbete så kan lite choklad göra mycket, inte bara för min trötta hjärna utan också för min lilla själ (UNDERBART!). Lite olika bars fick även plats i min drömkorg då jag tycker de är perfekt att ta när man är på sprang (som jag oftast är). Ska tillägga att jag tycker att bars fungerar som en utmärkt efterrätt också, hihi! Det var nog allt i min drömkorg, nu håller jag alla mina två tummar att jag vinner. Det hade varit en fin motivation mitt i examensslutspurten.

  Puss&kram, och tack för att din blogg alltid bidrar med bra recept, kloka ord och en fantastisk bra tjej bakom den.
  (Totalt 510 kr)

 • Svara
  Ellinor Nordsvan
  26 juni, 2014 at 17:52

  Hej!

  För att svara på första frågan säger jag att CLIF Bar säljs i sex olika smaker.

  Min ”drömkorg” skulle bestå av följande produkter:
  På morgonen börjar jag gärna dagen med en smoothie, för att ge den en extra touch skulle jag tillsätta Go for Life Bipollen och/eller Pure Woman Body Tone Protein vanilj. Strax innan jag sedan beger mig iväg skulle jag packa ner en CLIF Bar från CLIF Bar Testpaketet eller Govinda Ekologiska Chi Bollar i min (tränings)väska. På så vis vet jag att jag har ett bra och lättillgängligt mellanmål till hands. När jag sedan kommer hem efter en lång dag skulle jag ta en varm dusch som följs av insmörjning av Lavera Honey Moments kroppsolja med mjölk och honung (viktigt att både ge insidan och utsidan omtanke). Senare på kvällen skulle jag avrunda dagen med en kopp av Kung Markatta Rooibos Vanilj Te samt Landgarten exotisk mix.

  Min ”drömkorg” (till en summa av exakt 500 kr) skulle följa som en röd hälsotråd genom hela dagen! 🙂

  Kul tävling och lycka till med företagandet!

 • Svara
  Agnes
  26 juni, 2014 at 20:53

  Hej!
  Det finns 6st smaker av CLIF Bars på nu3.se:
  -Oatmeal Raisin Walnut
  – Chocolate Chip
  – White Chocolate Macadamia
  – Chocolate Almond Fudge
  – Blueberry Crisp
  – Crunchy Peanut Butter
  I min drömkorg skulle jag först och främst bunkra upp med 2 set CLIF Bars. Ett baket (6st) chokolate almond fudge och ett baket ( också 6st) chokolate chip (http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-chocolate-almond-fudge.html http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-chocolate-chip.html). Dessa bars skulle passa perfekt till vår familjefjällvandring i juli.
  sen skulle jag välja 72% rå choklad från Ombar (http://www.nu3.se/ombar-ekologisk-dark-72-procent-ra-choklad.html), en rengörande peeling från Lavera (http://www.nu3.se/lavera-rengorande-peeling-ginkgo-jojobaparlor-50-ml.html), 300g kungsdadlar för egen bar tillverkning (http://www.nu3.se/nu3-ekologiska-kungsdadlar-karnfria-torkade.html) och till sist skulle min drömkorg innehålla ett paket gojibär på 300g (http://www.nu3.se/allcura-gojibar-300-g.html)

  Tack för en mycket inspirerande och peppande blogg!

 • Svara
  Agnes
  26 juni, 2014 at 20:58

  jag glömde att säga vad jag skulle göra med chokladen, peelingen och gojibären!
  Chokladen och gojibären ska jag även dem använda till bar tillverkning (om jag inte råkar äta upp dem innan) och peelingen hade jag tänkt att ge bort i present till min kära mamma som har väldigt kännslig hy med exem mm, så jag tänkte att den här peelingen var värd att testa och hoppas på att hon inte blir allergisk

 • Svara
  Matilda Pettersson
  26 juni, 2014 at 21:35

  Åh vilken rolig tävling, kan ju inte annat än att delta!
  nu kör vi..:
  1. det finns 6 olika smaker av clif-bars

  2. Min shoppingkorg hade kunnat fortsätta i oändlighet men nöjer mig med detta sålänge 😉
  http://www.nu3.se/olimp-whey-protein-complex-vanilj-pulver.html
  Ett vassleproteinpulver, jag kan inte så mycket om proteinpulver och har själv aldrig provat (så om det är något fel på detta får du gärna rekommendera ngt annat) Men i många recept använder man proteinpulver. Vanilj är därför en ganska neutral smak som funkar till det mesta. Jag tänker använda det i t.ex. pannkakor och mugcakes innan och efter träning.
  http://www.nu3.se/lovechock-ra-ekologisk-choklad-pur-kakaosplitter-40-g.html
  en liten raw, nyttig och mycket väl omtalad chokladkaka. skulle gärna mumsa i mig den på en lördagkväll.
  http://www.nu3.se/yogi-tea-green-chai-bio-filterpasar-17-styck.html
  en låda med grönt chai te, jag ääälskar grönt te och det är så himla mysigt att sitta å smutta på på kvällen.
  http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-testpaket.html
  clif-bars testpaket, helt perfekt att kunna testa alla smaker ju! Alla som smakat dessa barer har blivit positivt överraskade och dessa bars ger bra energi inför träning eller som mellanmål en stressig dag.
  http://www.nu3.se/steviasweet-liquid-droppar-50-ml.html
  Steviadroppar att ha i bakning istället för socker. Har tidigare haft svårt att stå emot sockret då jag är en riktig gottegris, med stevia kan jag baka hur mycket gotte utan att bli helt sockertokig.
  hoppas hoppas! 🙂

 • Svara
  Pernilla
  27 juni, 2014 at 07:06

  1. Det säljs 6 olika smaker CLIF bars på Nu3
  2. Okej. Det här var lite trixit. Att matshoppa roliga och annorlunda nyttigheter måste ju vara något av det bästa som finns! Nä, att äta dom ligger nog på topp! Nu när detta var en tävling och man kunde vinna en drömkorg såg jag till att plocka på mig saker som jag länge velat testat… men inte riktigt kommit för mig att göra. Så, här är min drömlista:
  – Nu3 chia, hela frön 800g
  (Har sett massa varianter av chiapuddigar och är grymt sugen på att växla min mellis smoothie med en chiapudding. Oh, sen har jag även sett att det kan användas som ”gelatin”. Måste jag säga mer? En självklar produkt i drömkorgen)
  – Superfruit Mandelmjöl 750g
  (Baka! Baka bröd och muffins. Kanske göra mandelpankakor? Också en självklart produkt i drömkorgen)
  – Aroma Orginal Bio Torkade Aroniabär 200g
  (Mormor har i alla år alltid Aroniasylt. Nu vill jag baka med Aroniabär till henne. Kanske matcha med Mandelmjölet?)
  – CLIF Bar White Chocolate Macadamia Bar 68g
  (Efter att ha spanat in antal smaker kunde jag inte låta bli att bli sugen på denna smak. Choklad. Macadamianöt. Himmelochpankaka vilken bra combo!)
  – Dr. Ritter Vital bar protein 40g
  (Bara för att det är smidigt med bars som snabbmellis och det fanns en bar med mango smak, allt med mango är liksom topnotch för mig)

  Summa = En 500 Drömkorg jag hoppas ska hamna i min brevlåda!

 • Svara
  Frida Eklund
  27 juni, 2014 at 07:24

  Grattis till nya hemsidan Fanny, vad kul och spännande detta ska bli!:D

  Och vilken toppen tävling också, hoppas det kommer många mer framöver! Barsen säljs i sex smaker (hur god låter inte White Chocolate Macadamia??:)
  Drömkorgen, var dessto svårare, vad mycket det fanns att välja på! Men en förpackning ekologisk hampaprotein vore , spirulina går ju åt dagligen här hemma så en burk sådan vore också bra. Då har jag ungefär hälften kvar, för den hälften skulle jag strunta i vad jag ”borde beställa” och för ett ögonblick glömma att jag är en sjukskriven student. Kom mullbär, lowechockchoklad, gojibär och kakaonibs- jag älskar er!!
  Stort lycka till nu Fanny! Jag håller alla tummarna för dig och för att vi får ta del av många spännande recept och reflektioner fram över! Kram!

 • Svara
  Helén
  27 juni, 2014 at 08:14

  Jag hade köpt 2 detox-paket (http://www.nu3.se/detox-snabbpaket.html). Kanske låter lite tråkigt, men icke! Jag och min mamma ska ut till ett hus vid havet i sthlms skärgård och ha en mor-dotter-helg. Vårt största gemensamma intresse är hälsa, träning och goda nyttiga recept, därför är planen är detoxa-kropp-och-själ-helg. Jag har gjort en detox tidigare och min mamma har varit nyfiken. Nu vill jag ge min underbara fina mamma chansen samtidigt som vi kommer ha en minnesvärd helg. kram <3

  • Svara
   Helén
   29 juni, 2014 at 20:49

   Juste, 6 smaker, hihi!

 • Svara
  Johanna Unger
  27 juni, 2014 at 14:36

  På nu3.se finns det CLIF bars i sex olika smaker! Mums!

  I min drömkorg finns det:
  6 x CLIF Bar Testpaket 109 :-
  Flores Farm Premium ekologisk kakaonibs 35:-
  Renée Voltaire Pistagesmör 115:-
  Cocosa Gourmet Citron 117:-
  4 st Lovechock rå ekologisk choklad med kakaosplitter 31:-/st

  CLIF Barsen skulle jag definitivt ha med mig ut i skogen när jag kör mountainbike, det är helt perfekt att ha en god bar med sig när man cyklat över stock och sten i några timmar och behöver fylla på med ny energi. Kakaonibs, cocosa citron, pistagesmör och Lovechock choklad skulle jag ha till en Fanny-inspirerad cheesecake såklart!

 • Svara
  Carolina
  27 juni, 2014 at 15:16

  Det säljs 6 smaker av CLIF bar på Nu3.se!

  Vilken känsla att släppas lös och välja guldkorn för 500kr på nu3.se där det mesta av mina val kommer att användas för att kunna prestera på topp när jag ska tävla i Junior-VM i friidrott i juli! JVM är ända borta i Euguene i USA med en lång flight vilket gör att 6 st CLIF bar chocolate chip skulle passa perfekt!
  http://www.nu3.se/6-x-clif-bar-chocolate-chip.html 109kr
  För att förbättra uthålligheten till JVM passar även denna rödbetsjuice för 35kr perfekt http://www.nu3.se/rodbetsjuice-schoenenberger-750-ml.html
  Eftersom att jag älskar smaken av kola ingår även kokossocker från fantastiska Rene Voltaire i min drömkorg http://www.nu3.se/renee-voltaire-kokossocker-200-g.html 66kr
  Att jag älskar kola, samt plockar ur dem ur min granola, gör även att ett paket ekologiska mullbär från Go for Life har en given plats i min drömkorg http://www.nu3.se/goforlife-mulberries-480-g.html 169kr
  Något jag och många av mina smoothies, läppar (mmm lypsyl med apelsinsmak) osv länge suktat efter, också för att höja denna fantastiska kreation http://bloggaromtraning.se/roethlisberger/raw-apelsin-cheesecake-med-chocoswirl/, är kokosolja med smak av apelsin http://www.nu3.se/cocosa-gourmet-apelsin-200-g.html 117kr.
  Så, en spännande kombination för 496kr som garanterat kommer att ge mig förutsättningar att lyckas på junior-VM!

 • Svara
  Maline
  27 juni, 2014 at 19:48

  Hej!

  De finns i 6 smaker.

  I min drömkorg finns Voltaires chai risprotein, Krydda från Herbaria- Buddas mage, Cocosa Gourmet med citronsmak, Go for life maca pulver, Go for life hampafrön och så vill jag givetvis prova en Clif bar med blåbär. 🙂
  Med innehållet i korgen skulle jag äta gott, må underbart och njuta!

 • Svara
  Rebecca
  27 juni, 2014 at 20:50

  1. De säljs i sex olika smaker
  2. Min drömkorg skulle bara vara Full av white chocolate macadamia clif bars för 500 spänn, så typ 20ngt såna:) skulle alltså äta jäkligt många clif-Bars helt enkelt!

 • Svara
  Johanna Olsen
  28 juni, 2014 at 09:41

  * Nu3.se säljer sex olika smaker på clifbars
  * Konstigt nog satt jag bara och plocka ihop lite vad jag var sugen på för tillfället och pricka in en korg för exakt 500 kronor! Min korg består av produkter som jag inte har testat tidigare, med dessa skulle jag komplettera mitt skafferi här hemma och därefter experimentera, uppleva nya smaksensationer och njuta av det goda i livet (baka och äta). Produkterna i min korg är nedanstående:
  – Flores Farm Premium ekologiska mullbär, 250 g
  – Sun Warrior Blend naturell pulver, 500 g
  – Go for Life Kakaobönor, 480 g
  – Kung Markatta Snacksmix Sojabönor i choklad, 50 g

 • Svara
  Erik
  29 juni, 2014 at 01:04

  Tjena Fanny! Grym tävling!

  Måste bara säga att jag tycker du verkar väldigt vettig i ditt sätt att se på dig själv och vår omvärd. Jag gillar det du står för och tycker väldigt lika,

  Till tävlingen:

  1: det finns 6 smaker
  2:
  ”Go for life kakaosmör”, 150g för 53kr
  -Ha i kakor/bakverk/på gröt/fil mm eller kanske mest bara äta som det är. ( det smälter så gott på tungan)
  ”4nuts ekologisk nötpasta”, 500g för 129kr
  – samma som med kakaosmöret fast kansk äta ännumer bara som det är för att det är gott.
  ”Scitec 100% whey protein jordnötssmör, pulver” 920g för 269kr
  -är riktigt sugen på att prova detta protein för att jag har hört att det ska vara fantastiskt gott men har aldrig köpt det pga priset. (Jag är lite för snål)
  ”Govindas ekologiska rå-kakaopulver”, 100g för 49kr
  -älskar kakao, så enkelt är det

  Summa: 500kr

  Ha det bäst!

 • Svara
  annie
  29 juni, 2014 at 09:35

  Grattis till den nya bloggen och tack för inbjudan till invigningskalaset 🙂

  1. http://www.nu3.se säljer 6 olika smaker av clifbars (oatmeal raisin walnut, white chocolate macadamia, chocolate chip, chocolate almond fudge, blueberry crisp och crunchy peanut butter).

  2. Om jag skulle vinna skulle jag definitivt lyxa till det med en hel del superfoods:
  – lucuma
  http://www.nu3.se/goforlife-lucuma-powder-90-g.html
  – matcha-te
  http://www.nu3.se/nu3-ekologiskt-matcha-te-pulver-30-g.html
  – maca-pulver
  http://www.nu3.se/goforlife-maca-powder-90-g.html
  – baobab-pulver
  http://www.nu3.se/superfruit-baobab-pulver-150-g.html
  – gojibär
  http://www.nu3.se/beavita-gojibar-500-g.html
  (totalt 518 kr).

  Lucuma och gojibär har jag redan provat, och jag älskar dem båda. De är dock slut nu… hehe.
  Matcha-te, maca och baobab har jag aldrig haft chansen att få prova ännu, men är väldigt ny fiken på att få göra det. Jag har hört/läst mycket gott om dem allihop!
  Jag älskar att nörda ner mig i sånt som har med kost, hälsa och träning att göra. Allt som kan göras med naturens egna ”medicin” tycker jag är fascinerande; jordens hälsoskafferi är otroligt!
  Så ja, om jag vinner så kommer det att bli en rejäl hälsoboost för min del och min kropp skulle bli superdupermega glad 🙂

 • Svara
  Kajsa Ernestam
  29 juni, 2014 at 10:52

  Hej Fanny!

  Tack för en inspirerande och fin blogg, älskar att ta del av och framförallt testa (och så klart äta;)) dina idéer och recept!!=)

  Clif bars finns i sex olika smaker på hemsidan!

  Min drömkorg skulle vara fylld av massa smaskens att bjuda mina fina arbetskollegor på en riktig AWM (after work mys) då dom alla gör ett sådant toppen jobb och vi förtjänar verkligen en kväll med varandra i en annan miljö med god och näringsrik mat!

  Jag skulle bjuda dom på en svalkande smoothie baserad på Vita Coco, alltså kokosvatten som jag skulle slänga i några matskedar Govinda Ekologiskt Hampa Proteinpulver i (Vi alla är träningstokiga tjejer som behöver lite extra protein att bygga med!) Den skulle jag antagligen mixa med lite is, mango, några matskedar ingefära och spenat!

  Sen skulle jag beställa 5 x Ombar ekologisk råa choklad i mixpaket, 5 x 35 g (vad är en riktig tjejkväll utan choklad?!) Ett paket yogi tea att krypa upp i soffan med, ett paket ifefood Knäckebröd Rosmarin att göra ”snittar/kex” av och sist men inte minst en burk cahswekräm att ha på toppen!

  Kanske har kommit upp i 500:- redan, men räckte det skulle jag även beställa dadlar och mandlar och göra kanel och kardemumma raw food bollar att bjuda på! Kanske även paranötter eller goijbär och doppa i mörkchoklad!

  Tack igen för en bra blogg!=)

  Kram Kajsa

 • Svara
  Anna-Olivia
  29 juni, 2014 at 12:11

  Hej hopp inspirations injektionen Fanny! Grattis till hemsidan! Om jag förstår det rätt har vi läsare snart två härliga arkiv att bläddra fram och tillbaka i, alla regniga dagar framöver. Dom ser jag fram emot redan.

  Jag vill tävla och svarar att clifbars finns i 6 smakar på Nu3´s hemsida (allihopa utsökta).
  Jag skulle vilja fylla en drömkorg med massvis med godsaker. Nu3 bjuder på en djungel av gott, okänt, favoriter och nyheter. De verkar ha komponerat en shop som erbjuder både favorit märken, och okända nyheter i min värld. Kul!

  Sanningen är att jag lagar hellre än bra när jag väl lagar mat. Jag är kocken som i min ambition gärna använder alla plattor samtidigt, men som distraheras av annat och glömmer att spisen ens är på. Allt för många middagar slutar smaklöst och vidbränt…
  Nu har jag bestämt att ändra på den saken. Jag behöver därför vinna ett start kit!
  Jag vill beställa Herbaria spännande kryddblandningar för att starta med något jag säkert kan lyckas med. Trolla med enkla knep och förbluffa mina gäster.
  Ovanpå det vill jag strö bipollen, som guldkorn över mina kommande mästerverk.
  Resten av korgen vill jag såklart fylla med fler av dessa clifbars, Nu3s underbara gojibär samt renee voltairs agave choklad (som nödproviant dem dagar jag fastnat i dina e böcker och helt glömt att jag inte kan äta mig mätt med ögonen). Sist men inte minst lite ”mirakel i påse” i form av baobab och maca pulver.
  Om jag har räknat rätt borde detta landa på precis vad ett startkitt behöver innefatta för att förvandla den glada amatören till någon riktigt fin att hänga i nästa vinters julgran.

  Hjälp en vilsen eldsjäl!

  http://www.nu3.se/herbaria-tangokrydda-argentinsk-stekkrydda-100-g.html
  http://www.nu3.se/herbaria-tutte-mio-antipastikrydda-65-g.html
  http://www.nu3.se/goforlife-bepollen-150-g.html
  http://www.nu3.se/clif-bar-white-chocolate-macadamia-bar.html
  http://www.nu3.se/renee-voltaire-raw-agave-330-g.html
  http://www.nu3.se/superfruit-baobab-pulver-150-g.html
  http://www.nu3.se/goforlife-maca-powder-90-g.html
  http://www.nu3.se/nu3-naturals-gojibar-torkade-250g.html

 • Svara
  my jegenberg
  29 juni, 2014 at 16:07

  Clifbars finns i sex olika smaker på hemsidan. Fick jag plocka ihop min egen drömkorg skulle jag fylla den med Clifbars testpaket, alla smaker verkar vara helt underbara, nu3 ekologiska macadamianötter honung rostade, Renée Voltaire Hazelnut & Chocolate Spread, Vita Coco 100% Pure Coconut Water samt Allos Bircher Müsli Bar Box. jag är student och var svårt att ta mig tid att laga ordentliga middagar och ta med mig mellanmål till föreläsningar. Jag har dessutom ett enormt sötsug som ofta smyger sig på vilket gör att jag smyger iväg och köper godis på eftermiddagen. Att få denna möjlighet skulle hjälpa mig att bryta mina dåliga vanor och hjälpa mig att få en hälsosammare vardag.

  Tack för en superbra och inspirerande blogg, blir kär i vartenda recept!

  My 🙂

 • Svara
  Nathalie
  29 juni, 2014 at 20:18

  Det finns sex stycken! (Alltså white chocolate macadamia – hur god!?)
  Om jag vann denna finfina tävling skulle jag välja kokosolja & honungsrostade pecannötter så jag kan göra din chokladkaka med honungsrostade pecannötter från func. sweets&treats! Jag skulle sedan toppa kalaset med Renee’s Heavenly spread, för att alla pratar om den och för att jag suktat efter den hela dieten!!! Plus samma frökens granola till att få avnjuta med min (fortfarande) älskade kvarg <3 & blir det några mynt över skulle jag väldigt gärna vilja prova lovechock-chokladen för att du talat så gott om den och för att min SJÄL är värd det! PUSS!

 • Svara
  Niknaz
  29 juni, 2014 at 20:54

  Nu3.se säljer sex smaker av Clifbars.
  Min drömkorg:
  1. Spice for Life Ekologiskt Fruktpulver
  2. RAPUNZEL Ekologiskt Agar-Agarpulver
  3. Renée Voltaire Mandelsmör
  4. Kulau Gourmet ekologiskt kokosblombladssocker pure
  5. Girka, Aroniabär
  6. 3 x Raw Food Raw Bite Vanilla Berry, Bar, 3 x 50 g
  7. CLIF Bar Chocolate Chip, bar, 68 g
  8. Lovechock rå ekologisk choklad med kakaosplitter, 40 g
  9. Burt’s Bees Tinted Lip Balm Rose, 4.25 g
  10. CLIF Bar Blueberry Crisp, bar, 68 g

  Med min korg hade jag improviserat ihop något grymt gott i köket ihop med nötter (säkert något fruktigt och chokladigt) och bjudit familjen eller vänner och visat hur gott det kan bli med rena ingredienser.

 • Svara
  Jasmine Leia
  29 juni, 2014 at 21:04

  Ska försöka hålla detta kort! Grym tävling och din blogg är grym likaså!
  Baren finns i 6 smaker 🙂
  Jag önskar mig:
  1. Acaipulver
  http://www.nu3.se/amazonas-acai-pulver-100-g.html

  2. Macapulver
  http://www.nu3.se/lifefood-macapulver-200-g.html

  3. Kakaonibs
  http://www.nu3.se/govinda-ekologiska-kakao-nibs-100-g.html

  4. Cashewkräm
  http://www.nu3.se/rapunzel-ekologisk-cashewkram-250-g.html

  Och 5. Pannkaksmix
  http://www.nu3.se/govinda-ekologisk-ayurveda-pannkaksmix-350-g.html
  = 478 kr sammanlagt 🙂

  Jag förtjänar det inte mer än någon annan så jag ska inte hålla på och böna och be om att få vinna men jäklar vad det skulle hjälpa mig. Jag är varken bra på att baka eller laga mat men jag vill experimentera och göra roliga frukostar osv. Jag försöker få min mamma att äta nyttigare samtidigt som jag själv försöker släppa min tvångsmässighet kring mat och äta mer och bättre. Så japp, jag håller tummarna och hoppas med hela mitt hjärta. Tack på förhand 🙂 kram!

 • Svara
  Anna . P
  30 juni, 2014 at 06:32

  Grattis till flytten! 🙂

  Barsen finns i 6 olika smaker. 5 av dom låter väldigt lockande för mina smaklökar 😉

  I min varukorg hade jag helt klart börjat med att klicka hem Clifbars testpaket! Därefter hade jag fyllt den med mullbär, gojibär & chiafrön. Hela paketet skulle få hamna på jobbet. Barsen hade gjort sig finfint som eftermiddagsfika & mullbär, chiafrön & gojibären hade varit ett stående inslag i min frukost som alltid äts på jobbet, i form av topping till min yoghurt/keso/kvarg.

  Å på tal om frukost, nu är det dags för det här!
  Önskar dig en fin vecka!

Lämna ett svar