Inspiration och pepp Recensioner Vardagsuppdatering

Current obsession

I decembers ”The Healthy Box” fick jag en flaska NOA Relaxation. Min första tanke var ”åh vilken fin”, för flaskan var verkligen ovanligt söt, men ärligt talat hade jag i övrigt måttliga förväntningar. För tyvärr smakar drycker likt dessa i min mening ofta typ… lätt smaksatt vatten. Så flaskan stod i kylen ganska länge innan jag drack den – och då var det jag som gav mig själv en tyst utskällning för fördomar och förutfattade meningar. För den var SÅ god.

Förra veckan fick jag hem tre flaskor av den nya smaken Blåbär & Björksav. Den var om möjligt ännu godare. Tredje och sista flaskan drack jag idag i mitt finaste glas, som ett trevligt farväl och RIP och så vidare. Har ni inte smakat ännu kan jag alltså varmt rekommendera er att göra det! Här kan ni se var de finns att köpa.

NOA

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  OLIVIA | 17,8 årig tjej i medievärlden
  11 februari, 2016 at 12:30

  Så fräscht! Ger den den effekt som den marknadsförs som?

  • Svara
   roethlisberger
   12 februari, 2016 at 13:11

   Supergod är den 🙂 Effekt, du menar ökat fokus typ? Det tycker jag är svårt att svara på, och ärligt talat dricker jag den för att den är god. Som med det mesta jag dricker, helt enkelt. Eller ja, allt jag dricker dricker jag ju främst för smaken 🙂

Lämna ett svar