Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost mobil Resan Vardagsuppdatering

året som gått, första kvartalet

För att leva upp till min titel som bloggare måste jag givetvis sammanfatta året som gått. I vanlig ordning inser jag detta ungefär samtidigt som resterande bloggvärld avslutar sina summeringar. Så, sista veckan av år 2013 blir väldigt mycket tillbakablickar, höjdpunkter och favoriter. Ja och så lite mindre skoj grejer, för året går inte till historien som det bästa i mitt liv kanske. I alla fall inte det lättaste.

JANUARI

Det första jag gjorde detta år var att bjuda på recept. Ett sött recept. Ett chokladigt recept. Herregud så otippat! Nä. Men åh, varför glömmer man grejer likt dessa?! En underbar chokladkaka med quinoa. Kanske får bli nyårs-efterrätt även detta år..?nyars2

Sedan blev det en spontan tripp till Norge och Oslo. Jag åt pressfrukost och provtränade ett nytt pass på Elixia, det var jättejätteroligt och jag hoppas få göra mer liknande i år 🙂20130108-1835271

Sen åkte jag till Thailand. Dryga två veckor fyllda av god mat, noll planering och massa må-bra:ande. Sedan dess har jag inte sett mycket sol inte… längtar tills jag får möjlighet att åka bort igen!fannybatFEBRUARI

Att komma hem och återgå till vardagen var jobbigt för mig. Jag kände mig ur fas och en liten (högst oplanerad och oönskad) viktnedgång ledde till mindre kraft på gymmet, sämre mental ork och depressionen kom tillbaka. På ett sätt var det väldigt bra att jag fick se svart på vitt att jag faktiskt måste anstränga mig för att hålla en tillräckligt hög vikt för att må bra – inte bara fysiskt utan även mentalt. Utseendemässigt var det inget jag egentligen brydde mig om, varken de kilon jag då tappade eller de jag nu åter gått upp.2013-05-01 18.04.46

För att sysselsätta mig bestämde jag mig för att göra en ebok! Nu, kan jag berätta, håller jag på och samlar material till en uppföljare, wiiiie. Det var både roligt och nyttigt, jag fick återigen kombinera mina intressen mat, foto och skrivande/layout.visapdfJag skrev ett av mina mest uppmärksammade inlägg, som länkades runt nätet och fick 93 kommentarer både ris och ros ; När blev häslan så ohälsosam? efter det tog jag en kort bloggpaus för att fokusera på mig, bara mig. Det behövdes och när jag kom tillbaka gjorde jag det lika säkert som jag pausade veckorna innan.

MARS

Jag träffade Sanna för första gången, och visserligen bakade vi lite gosaker (såklart, vi gjorde päron/vanilj cupcakes och 4 layer butterscotch pie) men framför allt så insåg vi nog båda att vi är lite utav soulmates.. Klick, sa det! Otroligt okomplicerad och fin människa, som jag hyser stor respekt för och hoppas få kalla vän länge länge till 🙂sannabak

Skrev ett annat inlägg jag själv är väldigt nöjd med, då det är ett viktigt ämne som behöver tas upp – ätstörningar har inget med vikt att göra.

Eboken publicerades med många roliga nyheter som chocolate chip cookie dough cheesecake och min (up to date) favorit pizza med rödbetor, päron, honung och getost. Tack återigen alla ni som köpt den, hoppas ni haft glädje av alla recept! 🙂ebokspubli

Månadens recept måste varit en copycat av min favorit choklad från Marabou Premiumdubbel chokladkaka med krämig och krispg citron&ingefärs-fyllsning. Åh den var ljuvlig!chokladkrisp1Nästa inlägg med kommande tre månader publiceras i dagarna!

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar