kitchenstories Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Eko-sortiment & proteinberikade nötsmör

Det är något med mig och nyheter. Jag vill prova allt. Men allvarligt talat; who can blame me, när det är nyheter som nötsmör med smak av toffee fudge och chocolate brownie, eller en hel serie med ekologiska kakaoprodukter? Precis. No one can blame me. No one.

Idag blir det både ris och ros i betyg, efter att jag provat några nyheter från My Protein. Förutom de produkter jag skriver om här i detta inlägg, har jag även fyllt på inlägget där jag listat allt jag provat från MP  med vad jag tyckte om bland annat protein crisps, nya smaker av vassle och smaksättare.

VASSLEBERIKAT NÖTSMÖR

Alla tre varianter av nötsmör (dvs cashew // jordnöt // mandel) med tillsatt vassleprotein isolat, i smakerna Toffee Fudge, Chocolate Brownie, Cherry Bakewell och Strawberry Milkshake. Jag har än så länge bara provat alla varianter av Toffee Fudge, och några i smaken Chocolate Brownie. Tyvärr var ingen av dessa lika goda som jag hade hoppats på. Med det inte sagt att de inte var goda, de var liksom mest lite…mesiga.

De smakade faktiskt inte mycket brownie eller kola alls, och jag gillar ju crunch så det faktum att de är rätt ”tunna” drog ner betyget för min del. Goda? Sure. Värda sin saftiga prislapp? Nja tveksamt. För lite smak. Här måste jag kora ”jordnötssmör luxe” (från TPW, som jag skrev om här) till vinnare i proteinberikade-nötsmörs-kampen.

nutbutterproteinMP

EKOLOGISKT SORTIMENT

För någon månad sedan släppte My Protein ett helt nytt, ekologiskt sortiment. Det består av följande kategorier:

  • Ekologisk Kakao – precis som det låter, chokladhimmelen! Allt från kakaosmör till kakaopulver till kakaonibs till hela kakaobönor.
  • Frukt & Rötter – pulver av torkade frukter, rötter och grönsaker, så som lucuma och maca.
  • Super Greens – chlorella, vetegräs och sådant gottit.. hehe
  • Naturliga Proteiner – organiskt, mjölkfritt och proteinrikt. Produkter som hampaprotein, hampafrön och chiafrön.

Jag var, inte helt otippat, snabb att klicka hem diverse påsar ur choklad-serien. Kakao nibs, kakaopulver och min största favorit hittills: kakaosmörs-knappar. Just att det är små knappar av kakaosmör gillar jag lite extra, då det är betydligt smidigare än de stora block man annars oftast köper kakaosmör som.

organicseriesMP

Som sagt, mer nyheter + mina åsikter om dem, hittas i det här inlägget där jag listat allt jag provat från MP.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar