#throwbackthursday Inspiration och pepp inspirationstories Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Är du beach-ready?! #throwbackthursday

Nu börjar de trilla in. De där mailen som frågar hur det går med sommarformen? De där kosttillskottsföretagen som erbjuder mig bra pris på fettförbrännare, och klädmärkena som gör mig uppmärksamma på att om två-tre månader är det dags att dra på bikinin. I tidningarna ger kända profiler (?) sina bästa tips för magrutor och bläddrar jag några sidor till hittar jag kalorisnåla recept som ska hjälpa mig i form. Göra mig redo för beachen.

Förra våren bloggade jag mina omformuleringar av några vanligt förekommande ”citat” såhär inför strand-säsongen, och det är ett inlägg med viktiga poänger värda att påminna om även denna vår. Därför hoppar vi denna torsdag tillbaka till maj 2015, sedan sållar vi våra flöden och rensar bort tramset, njuter av våren och våra kroppar, äter gott och tränar med glädje och energi. För efter sommaren, vet du vad som kommer då? Ja men livet. Livet är väldigt mycket mer än några timmar på stranden, och jag vågar hävda att 99 % av människorna du nojjar att ”visa upp dig inför” är fullt upptagna med att nojja över sin egen kropp. De kommer inte granska din kropp och undra huruvida du verkligen gick dina powerwalks och svalde dina ”fettförbrännande piller” innan frukost.

Så skippa det, och ladda upp inför beachen med det som faktiskt är vettigt att ladda upp med – energi och pepp.

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Rund är också en form!
  7 april, 2016 at 15:50

  Eller hur!
  Jag blir frustrerad och ledsen över alla människor som pratar om viktnedgång och ”slippa stå i vassen” så här års. *suckar*
  Bada och ha kul och skit fullständigt i både människor (icke-)åsikter och vassen…

Lämna ett svar