mobil Vardagsuppdatering

åter på svensk mark

Veckan i New York. För att sammanfatta : himla bra vecka och nu är jag himla trött. Precis som väntat, bägge delarna. Jag har alltid stått min kusin nära och att hälsa på henne+vänner i New York av alla ställen kunde inte bli annat än fint. Säger ju sig självt, liksom.

Men nu för tiden är det en enorm mental utmaning att bo hos någon annan, att frångå rutinerna och ”säkerheten” som finns i att ha en vardag och ett hem. Jag behöver lugn, egentid och struktur. Så väl hemma är jag nu helt slut, mentalt. På måndag börjar äntligen min utredning, så dagen kommer spenderas i Stockholm. Mer om det i ett senare inlägg, nu lite New York bilder 🙂bild 2 När min kusin sa att deras element inte funkade och att jag skulle ta med ett täcke (?) för hon hade bara ett litet i sängen vi skulle dela, så trodde jag hon överdrev. Vem kan bo utan värme, liksom? Men eh, jo, det gjorde vi. Det var dubbla byxor, långkalsonger och tre tröjor på konstant – även när vi sov. Och spisen slogs på med jämna mellanrum för att få lite värme. Jordgubbar fick agera motpol till kylan, och istället leda tankarna till sommar och sol…
1Första dagen drog jag med kusin till Nike Town för att köpa nya träningsskor. Jag valde att ta dem jag tränat i hittills (ja, jag tillhör de där som inte har tio olika skor i olika färg – jag har ett par träningsskor) att gå i hela veckan; mina vinterkängor hade pajjat både rygg och ben då man går så mycket i stan. Så, ett par skor för nästan halva svenska priset införskaffades och veckan kunde knappast börjat bättre!bild 22 Vi hittade även en godis-butik. Man blev mest himla glad av den! I ett senare inlägg kommer ni få se att även om jag inte köpte så mycket just där, så var väl gottis just vad jag köpte denna vecka…bild 4Som jag skrev innan jag åkte så valde jag att inte prioritera några fancy restaurangbesök. Det blev inga sådana alls, faktiskt. Men stopp på stan för något glas kallt, en kaffe och finglass lyckades vi få till under veckan ändå.
nyc4

Medan vännerna dansade (de går dansskola på broadway) så hängde jag lite på New York Sports Club. Lyfte lite skot, kände mig stark och mådde bara rätt bra, helt enkelt.bild-3Jag var i vanlig ordning dålig på att dokumentera veckans stunder, men sammanfattat så var det en bra vecka med 110% fokus på kvalitéstid och mys. Snart kommer kusinen hem till Stockholm igen men jag både tror och hoppas att hon snart återvänder till New York… för då hälsar jag på igen!
nyc2

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  23 februari, 2014 at 09:36

  Låter som en härlig resa! Lycka till med utredningen fina du 🙂

 • Svara
  Paula
  23 februari, 2014 at 09:36

  Låter som en härlig resa! Lycka till med utredningen fina du 🙂

 • Svara
  Carro
  23 februari, 2014 at 18:30

  Gött med en resa! Fast jag hade nog tyckt det var för dryg med det avståndet och stanna bara en vecka.. hatar själva resandet!!

  Men dina armar å axlar, hörru.. love.

 • Svara
  Carro
  23 februari, 2014 at 18:30

  Gött med en resa! Fast jag hade nog tyckt det var för dryg med det avståndet och stanna bara en vecka.. hatar själva resandet!!

  Men dina armar å axlar, hörru.. love.

Lämna ett svar