Fannys Favvo Kost Vardagsuppdatering

att ha ett beroende…

Bland er har jag säkert många medberoende… har man en gång börjat är man ju FAST. Det går inte att sluta. Man tänker att man bara ska kolla… bara lite lite… men så sitter man där, har gjort det igen…

Och några dagar senare väntar man otåligt vid dörren för att ta emot det, slita upp det – och sedan kommer det… känslan av värme och lycka och ohanterlig glädje. IHERB-PAKET. En låda full av godsaker (i alla fall när det är jag som lagt ordern. Skönhetsprodukter? HA. Skojarueller).

Nej. Jag överdriver inte. Pure happiness it is. Och ja, jag lägger några beställningar i månaden… Men det är ju så fiiint! Och nya saker att testa finns det alltid, samtidigt som favoriterna måste fyllas på med jämna mellanrum… i det senaste paketet låg bland annat;

Kakao-paste, att göra tryfflar, praliner och lite lyxigare gotte-bollar. Och så körsbärs-extrakt. Mmmm, jag älskar körsbär!iherbmars3 Ja, Annie, jag härmas.. citronskal på burk lät bara för smidigt för att inte klicka hem direkt! Och sedan en för mig helt ny pryl – Bac’uns. Vegetarisk ”bacon”. Och ohmy, sååå gott! Att strössla över maten, salladen, ha i röror kanske? Smakar faktiskt väldigt gott och påminner absolut om bacon, salt och rökig smak! iherbmars4Brown Rice Crisps – att baka med, är planen. Är inte en mjölk-och-fling-människa så dessa köper jag för att leka med!
iherbmars2 Sist men inte minst två grejer som alltid läggs i kundkorgen när jag handlar på Iherb, Atkins Peanut Butter Cups och Questbars. Och på tal om questbars – jag vann tävlingen!! Wiho fantastiskt, jag som aldrig vinner?! Ja detta var ju ungefär bästa tävlingen att vinna då priset var två lådor barer… hihihi.iherbmars1Vill du också ta steget in denna guldglittriga Iherb-värld? I så fall är en fin start alltid ett extrafint pris, så ange koden TBK231 för $10 rabatt (vid beställning över $40, vid en mindre beställning får du $5 rabatt). Jag har varnat dig… Men ja, vissa beroenden är banne mig värda att ha!

Du kanske gillar

22 Kommentarer

 • Svara
  Jessica
  4 mars, 2014 at 19:38

  Är det inte svårt att beställa? Tycker det verkar krångligt 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 19:59

   verkligen inte! Har man en gång gjort det är alla ens uppgifter sparade och man behöver inte ange adress eller något. Man har full koll på vad det kostar med frakt och avdragen rabatt osv (man ser allt om man klickar på ”kundkorgen”) och det är billigt! Jag väntade också länge, men det är verkligen sååå enkelt!

 • Svara
  Jessica
  4 mars, 2014 at 19:38

  Är det inte svårt att beställa? Tycker det verkar krångligt 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 19:59

   verkligen inte! Har man en gång gjort det är alla ens uppgifter sparade och man behöver inte ange adress eller något. Man har full koll på vad det kostar med frakt och avdragen rabatt osv (man ser allt om man klickar på ”kundkorgen”) och det är billigt! Jag väntade också länge, men det är verkligen sååå enkelt!

 • Svara
  Annie
  4 mars, 2014 at 19:44

  Jag copypastar och beställer cherryn och bac’unsen så :p

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 19:58

   haha do it – du lär inte ångra dig… det gör man ju sällan 😉

 • Svara
  Annie
  4 mars, 2014 at 19:44

  Jag copypastar och beställer cherryn och bac’unsen så :p

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 19:58

   haha do it – du lär inte ångra dig… det gör man ju sällan 😉

 • Svara
  Sofia
  4 mars, 2014 at 21:25

  Jag fegar lite när det gäller iherb för att jag är rädd för att åka på massa tull och moms och sånt. Tydligen ska det hända ibland men inte alltid? Hur är det för dig – blir det ofta sånna extra avgifter?

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 21:29

   den här laddningen blev tex inte en krona i avgift, varken tull eller för DHL. När jag beställde riktigt mycket (flera lådor bars osv) blev det typ 72 kronor i tull.. tar man billigaste frakten (som man kan välja om paketet väger mindre än 1871 gram eller liknande – man ser detta i sin kundkorg innan man betalar!) så är det lugnt 🙂

 • Svara
  Sofia
  4 mars, 2014 at 21:25

  Jag fegar lite när det gäller iherb för att jag är rädd för att åka på massa tull och moms och sånt. Tydligen ska det hända ibland men inte alltid? Hur är det för dig – blir det ofta sånna extra avgifter?

  • Svara
   roethlisberger
   4 mars, 2014 at 21:29

   den här laddningen blev tex inte en krona i avgift, varken tull eller för DHL. När jag beställde riktigt mycket (flera lådor bars osv) blev det typ 72 kronor i tull.. tar man billigaste frakten (som man kan välja om paketet väger mindre än 1871 gram eller liknande – man ser detta i sin kundkorg innan man betalar!) så är det lugnt 🙂

 • Svara
  Jennie
  4 mars, 2014 at 23:20

  Då gissar jag att du inte heller missade att de i helgen hade 10 % off på ALLA ordrar! 😉

 • Svara
  Jennie
  4 mars, 2014 at 23:20

  Då gissar jag att du inte heller missade att de i helgen hade 10 % off på ALLA ordrar! 😉

 • Svara
  Jennie
  4 mars, 2014 at 23:21

  Har inte rice crispis jättehögt GI??

 • Svara
  Jennie
  4 mars, 2014 at 23:21

  Har inte rice crispis jättehögt GI??

 • Svara
  Jennie
  5 mars, 2014 at 08:51

  Om man väljer det billigaste fraktalternativet (Global Priority Mail by DHL), är det bara hemkörning som gäller i så fall? Jag har hittills alltid valt International Airmail with Tracking, för då kan jag hämta ut det på postens ombud. Tyvärr är ju alternativet mycket dyrare, men jag har ju ingen möjlighet att vara hemma och ta emot ett paket… Och jag vet att jag kan få paketet levererat till jobbet istället, men det skulle kännas lite jobbigt att göra det ett par gånger i månaden.

 • Svara
  Jennie
  5 mars, 2014 at 08:51

  Om man väljer det billigaste fraktalternativet (Global Priority Mail by DHL), är det bara hemkörning som gäller i så fall? Jag har hittills alltid valt International Airmail with Tracking, för då kan jag hämta ut det på postens ombud. Tyvärr är ju alternativet mycket dyrare, men jag har ju ingen möjlighet att vara hemma och ta emot ett paket… Och jag vet att jag kan få paketet levererat till jobbet istället, men det skulle kännas lite jobbigt att göra det ett par gånger i månaden.

 • Svara
  Caroline
  10 mars, 2014 at 15:25

  Gjort min första beställning nu, blev nötsmör med vitchoklad, frystorkade bär och en låda med questbars.
  Super spännande att se när det kommer

  • Svara
   roethlisberger
   11 mars, 2014 at 09:29

   men MUMS!! vilken fin första beställning 😀 jag ska nog också lägga min nästa idag.. hihi

 • Svara
  Caroline
  10 mars, 2014 at 15:25

  Gjort min första beställning nu, blev nötsmör med vitchoklad, frystorkade bär och en låda med questbars.
  Super spännande att se när det kommer

  • Svara
   roethlisberger
   11 mars, 2014 at 09:29

   men MUMS!! vilken fin första beställning 😀 jag ska nog också lägga min nästa idag.. hihi

Lämna ett svar