Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

snabb pasta med sparris, räkor och bac’uns

De där bac’uns:en jag skrev om igår åkte i princip upp ur paketet DHL kom med och raka vägen upp på köksbänken för att testas direkt. Jag ville göra en pastarätt med fräscha smaker som skulle leka fint med den rökiga och salta ”baconen”. Så, det var vad jag gjorde!rakpastabacunsI en stekpanna slängde jag hackad rödlök, pressad vitlök och sparris i bitar. Fräste på ordentligt så de fick yta, sedan sänkte jag värmen rejält och vände ner räkor, massa massa persilja och spiralizerad (?) squash. Salt och vitpeppar. Lät hela kalaset bli varmt och över till en tallrik för att toppas med bac’uns. Och SOM det smakade!! Ljuvligt. Helt drömgott. Kommer göras många gånger om.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Emelie
  5 mars, 2014 at 15:05

  Vilket märke använder du på havremjölk (om du använder det)? Vet att vissa av dem innehåller socker osv, men att det ju finns ”rena” mjölker också och jag skulle vilja köpa havremjölk istället för vanlig. Så vilken använder du? Och sen, vad är största skillnaderna (fördelarna?) med att dricka havremjölk och liknande ist för komjölk? (:

 • Svara
  Emelie
  5 mars, 2014 at 15:05

  Vilket märke använder du på havremjölk (om du använder det)? Vet att vissa av dem innehåller socker osv, men att det ju finns ”rena” mjölker också och jag skulle vilja köpa havremjölk istället för vanlig. Så vilken använder du? Och sen, vad är största skillnaderna (fördelarna?) med att dricka havremjölk och liknande ist för komjölk? (:

 • Svara
  Elin
  5 mars, 2014 at 19:48

  gott!

 • Svara
  Elin
  5 mars, 2014 at 19:48

  gott!

 • Svara
  Sarah
  16 mars, 2014 at 12:23

  Lät ju hur gott som helst!

 • Svara
  Sarah
  16 mars, 2014 at 12:23

  Lät ju hur gott som helst!

Lämna ett svar