Inspiration och pepp mobil Resan Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

det där med att starta företag

Alltså herrejöses hörrni. Det här med att registrera ett företag är ju inte alls ”bara att göra”.

Inte för att jag trodde det, men folk i branschen får det gärna att låta så… de är ju vana, de har varit egna företagare så länge och själva registreringen är väl inget man minns som värst komplicerad. Men för en annan som mest är rädd att råka göra fel, är det lite att göra/kolla upp/förstå ändå. Hur som helst närmar vi oss här. Men därför har också bloggis fått lida. Jag har planterat buisness-babies förstår ni. Sått små frön som kommer blomma så fint lagom till företaget är helt klart. Vilket är typ i veckan.

Gårdagen spenderades i Stockholm. Dagen kommer spenderas i Stockholm. Gårdagens träning var dumt nog planerad efter visiten i huvudstaden, och energin att då fokusera på ett bra styrkepass fanns icke. Så Fanny trampade i 60 minuter på cross trainern. Mest för att jag blev kvar där efter uppvärmningen, jag visste liksom inte vad jag skulle göra. Så jag stod kvar och tillslut hade en timme gått. Det var skönt att låta musiken spela högt högt och lite överrösta alla snurrande tankar, och låta lite stress försvinna ut ur systemet med svetten som givetvis forsade (en annan är inte vad vid konditionsträning, ni vet). Idag väntar som sagt nya äventyr och jag känner mig laddad. Laddad på livet. Mitt liv, som jag nu banne mig tar kontroll över! Världens bästa känsla.

Det var länge sedan jag svettades så mycket som igårkväll. Det var länge sedan det var så skönt att vara genomblött av svett, som igårkväll.bild-6

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Viccys Biffblogg!
  6 april, 2014 at 08:58

  Har ett likadant linne 😉
  Så kul att du ska starta företag! Väntar med spänning på fortsättningen… 🙂

 • Svara
  Cilla
  6 april, 2014 at 09:21

  Jag håller verkligen med dig, det är inte bara att göra. Så mycket att tänka på! Jag drar mig liksom för att trycka på bekräftaknapparna i fall att något skulle bli helt galet. Men jag antar att det går att rätta till, precis som allt annat 🙂 Det ska bli väldigt spännande att se vad det där för buisness-babies som dyker upp. Heja dig!

  KRAM

 • Svara
  Helén
  6 april, 2014 at 09:45

  Det mesta går att ändra, men det är bättre om om det blir rätt från början så klart. Jag tycker det låter som att du behöver hjälp med bokslutet sedan och då är det lika bra att fråga den som man tänkt ska göra bokslutet. Lycka till 🙂

 • Svara
  Sally
  6 april, 2014 at 11:13

  Jag vet! Väldigt mycket att lära sig.. Framförallt om man har en liten ovanlig affärsidé och inte bara, typ butik eller så. Mycket regler hit och dit. Har precis fått mitt bolag godkänt av Bolagsverket. Vill du prata och hjälpas åt kanske vi kan snacka på fb, Sally Jönsson heter jag där 😉

Lämna ett svar