Resan Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Gästinlägg hos Cilla

För ett tag sedan fick jag ett mail från fina Cilla med frågan om jag ville skriva ett inlägg i hennes inspirationsserie – som jag såklart tackade ja till! Idag publicerades mitt inlägg och ni hittar det här. Väl där rekommenderar jag er starkt att läsa om alla de inspirerande människorna i serien, och så är ju (som jag nämnt tidigare) hela Cillas blogg himla fin och en favorit hos mig. Pepp!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  23 april, 2014 at 19:32

  Läste för ett tag sedan och är helt tagen av din berättelse! Du är verkligen väldigt, väldigt inspirerande, stark och klok. Och att du var så ung? Alltså, inte för att du på något vis ser gammal ut men du är ju så himla klok och skriver så bra grejer hela tiden, så som många inte kan skriva eller resonera under ett helt liv.

  • Svara
   roethlisberger
   24 april, 2014 at 06:54

   Men fina du, tack för din kommentar (och alla dina tidigare kommentarer, så roligt att få respons!!)
   Hehe ja… jag känner mig mer som tant Fanny ibland, än 21åring 😉 jag vet att jag ”tänker lite mer” än andra i min ålder, men det är inget jag kan göra vidare mycket åt – jag vet inget annat! Bloggen är ett så fint forum att få dela med sig av tankarna 🙂 tack för att du läser och kommenterar, kram!

 • Svara
  Josefin
  24 april, 2014 at 16:22

  Skulle vara intressant att höra vad du tycker om Jonas Coltings blogginlägg!?

  • Svara
   roethlisberger
   24 april, 2014 at 16:52

   Jag tycker det är så dumt och visar på sådan brist av ödmjukhet och förståelse…blir arg bara jag skriver det här svaret. Tänkte skriva ett inlägg ikväll eller imorgon om det 🙂 men sammanfattningen är att jag tycker det var fruktansvärt DUMT mest.

Lämna ett svar