Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

tre nya favoriter

De här tre kungarna är numera stamisar i mitt kök. Går åt i en rasande fart ; den där BBQ-såsen har jag inte bara i marinader och till grillens alla härligheter, utan den passar även fint som smaksättare i enkla grytor och såser (den+grädde=bästa grytbasen stressade dagar)Sweet chilisåsen, ja men liksom hallååådär! Har jag också till typ allt. Marinader, grytor, dressing, biffar och bollar, hemmagjorda burgare och you-name-it. Sojafärsen? Konsistensen är som vilket köttfärs som helst. Till och med Mr slukade spagetti med ”köttfärs”sås härom dagen utan att ens notera hur veggo han just varit…
3kungmarkatta3
Vill du läsa mer om dessa nyheter finns det givetvis info på KM’s hemsida

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Elsa
  15 juni, 2014 at 18:55

  Den där färsen är ju underbar! Perfekt komplement till köttfärs.

  En fråga till dig kommer också:
  Jag har under flera år kämpat med ortorexi och jag gör framsteg. Jag mår hyfsat och har kommit en bra bit på vägen, men är inte i mål ännu. Jag har valt att starta en blogg och skriva om min resa, tankar, tips, o.s.v.
  Vill nå ut till större folkgrupper och ge folk en bättre inblick om sjukdomen, visa att den finns och att den kan vara minst lika farlig som en cancer. Vill även inspirera och motivera andra med samma problematik, visa dom att dom inte är ensamma och ge tips på vad som funkar för mig.

  Har alltså just startat bloggen, känner mig så pepp och vill verkligen nå ut till folk, men vet inte hur jag ska göra för att folk ska få reda på att den finns? Har du några tips? Just nu har jag ju noll läsare per dag eftersom ingen vet om att den finns. Hur börjar man med att nå ut till folk? Tror såklart inte att jag ska kunna nå tusentals människor direkt. Men att nå ut till någon hade känts bra.

  Mycket tacksam för tips! Tackar även för en så inspirerande och underhållande blogg. Har gjort de flesta av dina recept och de är fantastiska.

  Lycka till med företaget!
  Elsa Hassler

 • Svara
  Johanna - Älskar, älskar inte
  17 juni, 2014 at 13:10

  Oh. Tack för tips!
  Jag kanske skulle ta och lura/bjuda sambon min på ”köttfärsås” också. Han som helst bara vill äta KÖTT. Såserna känns ju också som ett måste att testa på i sommar.
  Kram

Lämna ett svar