Inspiration och pepp Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

att koppla bort för att kunna koppla av

Som jag behövde detta. Österlen med luften, havet, solen, vännerna – alltihop var så fruktansvärt välbehövligt just nu. Jag kollar inte datorn, lämnar mobilen hemma och bara njuter. Att koppla bort för att kunna koppla av är både nödvändigt och hälsosamt med jämna mellanrum. Den senaste tiden har varit krävande för mig, på flera sätt. Det är mycket fint som händer i mitt liv, och det mesta jag gör är finheter, men grejen med energi är att man inte bara kan förbruka den – man måste ladda om också! Dagarna här nere är just precis det. Laddning. I övermorgon åker jag hem igen och nästa vecka är redan fullbokad. Jag ser fram emot den, men tills dess ska jag njuta av varenda sekund här nere!

skane2014
1: benpass med byggare är långa, tunga och fruktansvärt roliga! Med lite teknikförändringar och pepp klarade Fansan visst en himlans massa set (max 90 kilo) i djupa böj. Stången ner på ryggen, bröstet fram, rumpan ut och down we go!

2+3: jag njuter av min fina doggies sällskap. På stranden, i solen, och med så enormt mycket kärlek (även om hon inte ser så nöjd ut..)

4: kalla sommarluncher är så gott! Favorit hos mig är kallt plock från gårdagens grill med fruktiga salsor, på bilden ovan körde jag på tre sorters fisk och jordgubb/basilika/balsamico-salsa. Enkelt, fräscht, mättande och väldans himla jätteGOTT!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar