Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Myprotein

MyProtein finns numera i Sverige! Eller, man kunde ju köpa deras grejer hos återförsäljare och andra kosttillskottskedjor redan innan, men nu har de en svensk hemsida. Jag klickade hem lite proteinpulver i spännande smaker jag inte provat tidigare (ser framför allt fram emot att baka med ”vit choklad”, jag planerar att göra muffins, godis, frosting.. you name it! Jag har länge velat hitta ett som är enbart just vit choklad, och inte vit choklad/jordgubb eller liknande. Så äntligen!) och en låda protein-kakor. För att, liksom, kakor. I love cookies. Chokladsmak även de, såklart (känner ni mig eller?)myprotein1 myprotein2 myprotein3

Jag har hittills bara hunnit mumsa några kakor, och de var riktigt goda! Inte så söta, så är man en av de knasiga människor som tycker att majoriteten proteinbars etc är för söta, kan dessa falla i smaken. Själv älskar jag ju sött, men de här var riktigt goda med sin rejäla och chokladiga smak, konsistensen påminde om kladdkaka. Riktigt ”fudgy”. Nästa projekt blir att smula ner en av dessa kakor i glass. Can’t wait!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Ida
  24 juli, 2014 at 18:33

  Åh, återkom jättegärna om vad du tyckte om smaken på vitchoklad-proteinet 🙂 Varit sugen på det ett bra tag nu men inte vågat pröva beställa, så en liten recension hade varit guld värt!

 • Svara
  Ida
  24 juli, 2014 at 18:33

  Åh, återkom jättegärna om vad du tyckte om smaken på vitchoklad-proteinet 🙂 Varit sugen på det ett bra tag nu men inte vågat pröva beställa, så en liten recension hade varit guld värt!

 • Svara
  Tanja
  25 juli, 2014 at 05:04

  Har använt MyProtein ett par år nu och tycker dom är jättebra! Mina favoritsmaker är… Cookies & Cream att ha i gröten, Banan för att mixa i mina gröna smoothies och Mocha (eller är det latte jag har? Nu blev jag osäker) som ett läskande mellis med massor av is i. *yum* för tillfället har jag Apple crumble and custard till gröten och den är helt ok men inte en favorit.

 • Svara
  Tanja
  25 juli, 2014 at 05:04

  Har använt MyProtein ett par år nu och tycker dom är jättebra! Mina favoritsmaker är… Cookies & Cream att ha i gröten, Banan för att mixa i mina gröna smoothies och Mocha (eller är det latte jag har? Nu blev jag osäker) som ett läskande mellis med massor av is i. *yum* för tillfället har jag Apple crumble and custard till gröten och den är helt ok men inte en favorit.

 • Svara
  Angelina
  25 juli, 2014 at 18:38

  Åhh vad kul! Jag har verkligen funderat på att beställa därifrån men vet inte vilka smaker jag ska ta (finns ju så många får beslutsångest haha). Vilken smak var godast av dom du köpte? Om du har smakat alla än? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:37

   Ja samma här! Bara inte blivit av 🙂 har hört gott om smakerna men eftersom jag bott i flyttkartonger senaste veckorna har jag inte velat öppna ÄNNU fler påsar som sedan kan hamna upp och ned 😉 lovar att rapportera när jag testat!! 🙂

 • Svara
  Angelina
  25 juli, 2014 at 18:38

  Åhh vad kul! Jag har verkligen funderat på att beställa därifrån men vet inte vilka smaker jag ska ta (finns ju så många får beslutsångest haha). Vilken smak var godast av dom du köpte? Om du har smakat alla än? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:37

   Ja samma här! Bara inte blivit av 🙂 har hört gott om smakerna men eftersom jag bott i flyttkartonger senaste veckorna har jag inte velat öppna ÄNNU fler påsar som sedan kan hamna upp och ned 😉 lovar att rapportera när jag testat!! 🙂

Lämna ett svar