Inspiration och pepp mobil Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

BTS med nya kläder, yogaposer och julgranskulor

Jag kliver upp efter ungefär 1,5 timmes sömn för att sätta mig på tåget mot Stockholm, ska in och hämta det sista inför morgondagens julmys. Bland annat Wallderinska’s bidrag till goodiebagen.

På tal om Wallderinska var jag i onsdags inne i stan för att fotas tillsammans med två härliga tjejer + Marie själv, iklädd de nya kläderna. Det där med att stå framför kameran är rätt kul alltså, och jag måste erkänna att mina gamla modell-drömmar gör sig påminda… även om jag kände mig lite lost och tafatt, när de andra tjejerna hade tydlig ”image” och utövade både avancerade yogaövningar och boxades framför kameran. Jag stod där och liksom… var är skivstången ?!

fannymarie

tvaa

Fast jag fick sitta bland massa paket och se söt och glad ut. Le kan jag i alla fall. Det här är ”behind the scene”-bilder, ifall det är otydligt, men vad tycker ni om hela idéen med ”här sitter jag med en glittrande julgranskula, heelt naturligt” ?? Hoppas den säljer. (Marie är skyldig till den. Vill bara ha det sagt.)

fannyxtre

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Alexandra
  5 december, 2014 at 07:18

  Hej Fanny! Tack för en superfin blogg! Du har ju varit med om en riktigt lång resa och jag undrar om du har några tips för en som varit i samma sits men som tappad all passion och lust till mat i alla slag.

  Innan var mat min passion, jag älskade att testa nya saker, laga mat, göra middagar tillsammans med andra människor. Idag får jag inget ångest när jag äter, men så fort det kommer på tal om mat blir jag bara matt i huvud, och blir som en struts och gömmer huvudet i sanden..

  Vill verkligen hitta tillbaka till min passion men vet inte hur? Har du några tips som fungerade till dig?

  Många kramar

  • Svara
   Elisabeth
   7 december, 2014 at 15:41

   Jag är iofs inte Fanny men för mig hjälpte det att tillåta mig ha noll ork till allt som rör mat men ändå försöka äta något, att skita blankt i innehåll utan bara fokusera på att få i mig energi (som smakade bra). Kan säga att ostmackor och popcorn var standarddieten många dagar och målet var attBARA äta sånt jag var sugen på, om det så var pasta eller ärtor eller glass eller dånken. De flesta dagar var jag inte sugen på något alls, tanken på mat gjorde mig illamående…men en rostad ostmacka kunde jag ju peta i mig .och så blev det. Jag fokuserade på lättätet endast. Tror inte jag rörde en grönsak på nästan två år.
   Är fortfarande trött på mat men kan idag äta mycket mer varierat och även laga mat/godsaker ibland. Mat börjar bli roligt igen. Tror det är viktigt att du släpper alla måsten och går efter sug och aptit och ser om det hjälper. En paus alltså 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   8 december, 2014 at 06:54

   Jag håller med Elisabeth, precis så skulle jag också gjort – gå helt på känn. Jag har alltid haft intresset och passionen för mat kvar, både på låg och hög vikt, och idag ”mittemellan” såklart. Så personligen vet jag inte exakt hur det du upplever känns, men jag har såklart också dagar då jag inte alls känner för att laga mat eller ens äta. Då ”inte äta alls” aldrig är ett alternativ av flera skäl (jag blir ju hungrig, jag VET att jag måste äta för att må bra både mentalt, ha ork, samt att magen ska funka) så tänker jag att oavsett vad det blir, så är ATT det blir viktigast. Ibland blir det yoghurt och flingor, ibland en smoothie där jag slänger ner allt, ibland ber jag rakt av någon annan laga mat till mig så jag får i mig något.
   Hoppas du hittar tillbaka till inspirationen, om det är något du tror att du skulle bli sugen på att laga/baka om du fick recept – tell me så kanske jag kan kreera något skoj att locka dig med! 🙂 Kram så länge

 • Svara
  Alexandra
  5 december, 2014 at 07:18

  Hej Fanny! Tack för en superfin blogg! Du har ju varit med om en riktigt lång resa och jag undrar om du har några tips för en som varit i samma sits men som tappad all passion och lust till mat i alla slag.

  Innan var mat min passion, jag älskade att testa nya saker, laga mat, göra middagar tillsammans med andra människor. Idag får jag inget ångest när jag äter, men så fort det kommer på tal om mat blir jag bara matt i huvud, och blir som en struts och gömmer huvudet i sanden..

  Vill verkligen hitta tillbaka till min passion men vet inte hur? Har du några tips som fungerade till dig?

  Många kramar

  • Svara
   Elisabeth
   7 december, 2014 at 15:41

   Jag är iofs inte Fanny men för mig hjälpte det att tillåta mig ha noll ork till allt som rör mat men ändå försöka äta något, att skita blankt i innehåll utan bara fokusera på att få i mig energi (som smakade bra). Kan säga att ostmackor och popcorn var standarddieten många dagar och målet var attBARA äta sånt jag var sugen på, om det så var pasta eller ärtor eller glass eller dånken. De flesta dagar var jag inte sugen på något alls, tanken på mat gjorde mig illamående…men en rostad ostmacka kunde jag ju peta i mig .och så blev det. Jag fokuserade på lättätet endast. Tror inte jag rörde en grönsak på nästan två år.
   Är fortfarande trött på mat men kan idag äta mycket mer varierat och även laga mat/godsaker ibland. Mat börjar bli roligt igen. Tror det är viktigt att du släpper alla måsten och går efter sug och aptit och ser om det hjälper. En paus alltså 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   8 december, 2014 at 06:54

   Jag håller med Elisabeth, precis så skulle jag också gjort – gå helt på känn. Jag har alltid haft intresset och passionen för mat kvar, både på låg och hög vikt, och idag ”mittemellan” såklart. Så personligen vet jag inte exakt hur det du upplever känns, men jag har såklart också dagar då jag inte alls känner för att laga mat eller ens äta. Då ”inte äta alls” aldrig är ett alternativ av flera skäl (jag blir ju hungrig, jag VET att jag måste äta för att må bra både mentalt, ha ork, samt att magen ska funka) så tänker jag att oavsett vad det blir, så är ATT det blir viktigast. Ibland blir det yoghurt och flingor, ibland en smoothie där jag slänger ner allt, ibland ber jag rakt av någon annan laga mat till mig så jag får i mig något.
   Hoppas du hittar tillbaka till inspirationen, om det är något du tror att du skulle bli sugen på att laga/baka om du fick recept – tell me så kanske jag kan kreera något skoj att locka dig med! 🙂 Kram så länge

 • Svara
  Rund är också en form!
  6 december, 2014 at 11:26

  Jag måste bara fråga; Alltså. Vad är tanken med paket och julgranskulan? Vad vill man säga med bilden….?

  • Svara
   roethlisberger
   6 december, 2014 at 16:07

   Hahah ja jag inser nu att det kanske inte framgick i min text nej.. Det var för en julkampanj!

 • Svara
  Rund är också en form!
  6 december, 2014 at 11:26

  Jag måste bara fråga; Alltså. Vad är tanken med paket och julgranskulan? Vad vill man säga med bilden….?

  • Svara
   roethlisberger
   6 december, 2014 at 16:07

   Hahah ja jag inser nu att det kanske inte framgick i min text nej.. Det var för en julkampanj!

 • Svara
  Rund är också en form!
  6 december, 2014 at 11:26

  (Om nu de andra boxades och körde yoga, menar jag)?

 • Svara
  Rund är också en form!
  6 december, 2014 at 11:26

  (Om nu de andra boxades och körde yoga, menar jag)?

Lämna ett svar