Uncategorized

Smak av sommar

Ibland får även jag för mig att prova andras recept – de liksom låter redan så bra att jag inte känner att jag behöver laborera själv. Nu såhär under sommaren lockar fräscha, kalla saker mig som mest, och det är i det temat jag vill tipsa om ett par grejer här:

Raw Fläderdryck – flädersaft har varit tradition i vår familj så länge jag kan minnas, ska bara alltid finnas. Min mor är väldigt pysslig och har givetvis gjort egen varje år, i stora laddningar som sedan frusits in så det räcker till nästa säsong. Mums!

Vattenmelonsglass (utan glassmaskin! Vegan & glutenfri) – ni efterfrågar glassrecept utan maskin, here you go! Kan ni tänka er en mer somrig smak än vattenmelon? Nä, ljuvlig!

Havre-shake – såhär års (i alla fall när vi har sådant här väder med denna extrema värme) lockar kanske inte gröt sådär jättemycket. Men gröt är ju en sådan grym inledning på dagen; mättnar fint och ger bra energi att starta dagen med. Då kan man till exempel göra denna shake (eller så går man bara in på den här bloggen och njuter av fantastiska bilder. Hett tips)

tresommarreceptbild 1   –   bild 2   –   bild 3

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  27 juli, 2014 at 08:37

  Hej!!!!
  Kul att flytta 🙂 Har du flyttat med din pojkvän? Är det en ny stad eller samma ställe? 🙂

  Älskar din blogg!
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   27 juli, 2014 at 12:12

   Nej jag flyttade själv in i en lägenhet i samma ”stad” (mer typ by/litet samhälle) 🙂
   Vad roligt att höra, kram!

 • Svara
  Anna
  27 juli, 2014 at 08:37

  Hej!!!!
  Kul att flytta 🙂 Har du flyttat med din pojkvän? Är det en ny stad eller samma ställe? 🙂

  Älskar din blogg!
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   27 juli, 2014 at 12:12

   Nej jag flyttade själv in i en lägenhet i samma ”stad” (mer typ by/litet samhälle) 🙂
   Vad roligt att höra, kram!

Lämna ett svar