Inspiration och pepp Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Torsdagstipset

Torsdag och snart helg. Har ni roligheter inplanerade? Jag kommer ha fullt upp med jobb fre-lör-sön, samtliga roliga men det är full rulle och dygnen har återigen lite för få timmar för Fansan 😉

Idag har jag en del att fixa inför min workshop på eventet Frisk & Stark Familj som det är dags för i helgen. Efter lunch åker jag till Stockholm för en fotografering och till kvällen blir det mer jobb och om det hinns kanske ett litet träningspass.

Ett litet tips till er såhär denna torsdag är att stronger.se har rea, med start idag och bara några dagar framåt. Jag gillar deras lite kaxiga tryck och har flera gånger varit nära att klicka hem både det ena och det andra – och är det någon gång man ska passa på är det väl under rea!?

stronger.se

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar