Uncategorized

känslan kan du hitta redan nu

Måndag. Ny vecka och vet ni vad jag är mest lycklig över idag? Det faktum att jag inte gör skillnad på måndag och fredag. Vardag och helgdag. Att varje dag är lika tom och oskriven och redo för mig att fylla. Med vad jag vill.

Det handlar inte om specifika aktiviteter, vad exakt dagen består av i form av arbetstimmar eller avverkade träningspass. Det handlar om känslan – om glädjen och tilliten att allt är möjligt. Jag fyller mig själv med det varje dag. Jag stannar upp, ler och bara är glad. Inför framtiden, mitt i nutiden. Oavsett hur min dag ser ut, för de är inte alls alltid skimrande och lyckliga utan ibland rakt tvärtom, men jag är glad för jag vet att känslorna jag fyller mig med idag, är framtiden.

Det är faktiskt det snabbaste och absolut effektivaste sättet att ändra en dålig dag och en negativ känsla – att bara stanna upp och tänka på hur fint det kommer kännas att vara där man vill. Inte tänka i materiella termer som ”pengar”, en viss siffra på vågen eller ens en konkret händelse, utan fokusera på känslan det man önskar skulle resultera i. Förstår ni vad jag menar? Istället för att tänka ”har jag X är jag nöjd och lycklig”, så känner man det redan NU. Som om man hade det. NU.

På min vägg har jag en stor svart tavla. Man ser den direkt man kommer in genom ytterdörren, när man kliver in i vardagsrummet, från balkongdörren, från sängen, till och med från badrummet om man har dörren öppen. På den tavlan har jag skrivit några rader som är ofantligt viktiga för mig. Ord som är kärnan i allt jag tror på, allt jag gör och allt jag vill inspirera till.

If you see it in your mind, you will hold it in your hands

10719278_10152372147977066_339910798_nFoto: Calle Lindgren // www.callelindgren.com Retusch: Sofia Wählby // www.sofiawahlby.se

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Maja
  6 oktober, 2014 at 07:04

  Åh vad bra skrivet, du inspirerar så mycket varje dag! Ha en underbar dag, kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Maja
  6 oktober, 2014 at 07:04

  Åh vad bra skrivet, du inspirerar så mycket varje dag! Ha en underbar dag, kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  6 oktober, 2014 at 10:21

  Så inspirerande och peppigt. Ord jag behövde en grå måndag! Tack!

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  6 oktober, 2014 at 10:21

  Så inspirerande och peppigt. Ord jag behövde en grå måndag! Tack!

 • Svara
  Sofia
  6 oktober, 2014 at 17:03

  Hej Fanny!

  Jag har en liten önskan.. Skulle du kunna tänka dig att skapa ett recept på hälsosamma frukostfrallor (alternativt bröd/limpa)? Som är helt glutenfritt, ej låg-kolhydrat (alla recept består typ av kokosmjöl och nötmjöl… I need my carbs!) och inte sött. Helst inte massor av konstiga superpulver i, dock gärna lite frön typ linfrö/solros/pumpafrön.. Som en vanlig, grövre fralla, fast glutenfri! 🙂 Det vore underbart då jag verkligen vill baka sånna men inte hittar något bra recept.. Därför vänder jag mig nu till en av de främsta receptkreatörerna jag känner till! 😉

 • Svara
  Sofia
  6 oktober, 2014 at 17:03

  Hej Fanny!

  Jag har en liten önskan.. Skulle du kunna tänka dig att skapa ett recept på hälsosamma frukostfrallor (alternativt bröd/limpa)? Som är helt glutenfritt, ej låg-kolhydrat (alla recept består typ av kokosmjöl och nötmjöl… I need my carbs!) och inte sött. Helst inte massor av konstiga superpulver i, dock gärna lite frön typ linfrö/solros/pumpafrön.. Som en vanlig, grövre fralla, fast glutenfri! 🙂 Det vore underbart då jag verkligen vill baka sånna men inte hittar något bra recept.. Därför vänder jag mig nu till en av de främsta receptkreatörerna jag känner till! 😉

 • Svara
  Peasyeasy
  7 oktober, 2014 at 12:06

  Bra inlägg! Och shit vilken snygg bild, var är den tagen?

  • Svara
   roethlisberger
   7 oktober, 2014 at 12:26

   Tack! Bilden är tagen under Tranebergsbron i Stockholm 🙂

 • Svara
  Peasyeasy
  7 oktober, 2014 at 12:06

  Bra inlägg! Och shit vilken snygg bild, var är den tagen?

  • Svara
   roethlisberger
   7 oktober, 2014 at 12:26

   Tack! Bilden är tagen under Tranebergsbron i Stockholm 🙂

 • Svara
  Emma
  8 oktober, 2014 at 17:49

  Snygg bild Fanny 🙂 och en klockren text som vanligt! You go girl <3

 • Svara
  Emma
  8 oktober, 2014 at 17:49

  Snygg bild Fanny 🙂 och en klockren text som vanligt! You go girl <3

Lämna ett svar