Okategorierat Recensioner Vardagsuppdatering

Gula Goda Grejer

Jag gillar som bekant att prova nyheter, och de här tre är ju då både gula och goda allihopa – så dagens inlägg handlar kort och gott om gula goda grejer jag provat nyligen!

gulagrejer


Gul god grej 1:

Den är visserligen inte jätteny, jag är lite sen på bollen, men i förra veckan provade jag BCAA i smaken ”Lemonad” från Sisu Nutrition för första gången och jag tokgillar den. Fräsch, frisk och mycket citronsmak. En ”ska” väl blanda med ca 3 dl vatten, men jag gillar att använda en stor shaker med några extra deciliter vatten, och till min glädje blev den här inte alls mesig eller smaklös när jag blandade med betydligt mer vatten.

gulagrejer1


Gul god grej 2:

Okej, jag har smakat chokladen tidigare och gillade den redan första gången. Men en kan väl kalla det nyförälskelse då, för när jag härom veckan kom till gymmet väntade en välfylld påse på mig. Den innehöll bakgrejer, jordnötssmör, leksak+tuggben till Nala, och så två fina Tony-chokladkakor. For no special reason, alltså, mer än att jag har en himla fin vän som känner mig så väldigt väl och vet precis vad som värmer lite extra i hjärtat. Just den här, med gult omslagspapper, smakar precis som Toblerone. Med andra ord är den galet god!

gulagrejer3


Gul god grej 3:

Jag sörjer fortfarande Nocco’s Skum Tomte som ju tyvärr bara var en säsongssmak (som jag verkligen hoppas återkommer nästa jul) men som en tröst släpptes nu nästa minst sagt ovanliga smak – Skum Hare. Också en säsongssmak, nu i påsk-tider, och den smakar som banana skids, om ni minns det godiset? Helt oviktigt i sammanhanget meeeen så är den ju snygg också, visst? Motsatsen till ”gul och ful”.

gulagrejer2


Har du provat något nytt du gillat lite extra den senaste tiden? Gult eller icke gult, jag hör gärna om du har något skoj tips för mig att testa!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar