Efterrätt och gotte GODIS Inspiration och pepp Kost Mellis & Kvällis PROTEINBAK Recept Tävling Uncategorized Vardagsuppdatering VEGAN

Chokladdoppade ”Salted Caramel”-tryfflar och ny TÄVLING

Ja men ska vi inte köra en tävling till? Klart vi ska! 

När jag fick hem lite produkter från Myprotein härom veckan var det inte en slump att vassleprotein i smaken ”salted caramel” fanns i paketet. Nej, det är en av mina current obsessions, kan man minst sagt säga. Salt karamell. Överhuvudtaget kombinationen sött/salt. Att paketet även innehåll ett kilo cashewsmör var inte heller någon slump, utan jag tänkte att de två godsakerna tillsammans skulle skapa lite gotte-magi. Cashew och karamell, är ju en annan fin smakkombination, ni vet.

Och choklad gör faktiskt allting lite godare.

Men det visste ni också redan.

Annars bör vi ta ett snack, ett allvarligt snack om vad som egentligen är viktigt här i livet. Typ choklad.

saltedcaramelcashew1

Så, sagt och gjort – dessa tryfflar skapades och mumsades och älskades. Söt kola – lätt sälta – ljuvlig choklad. Har ni tröttnat på finger-gotte som inte behöver gräddas i ugn, som man bara behöver en enda mixer till och därför slipper massa disk, som är sådär perfekt att avsluta en måltid med (för alla vet ju att lite choklad är nästintill obligatoriskt efter samtliga mål) – har ni tröttnat på sådana recept?

Ha ha ha. Skoja. Klart ni inte har.

För en rejäl laddning tryfflar, runt en 15-10 stycken:

 • 3 dl (70g) salted caramel-protein
 • 1 dl (45g) mjöl (kokos/mandel/havre – whatever you fancy)
 • 1 dl malda mandlar (bara att mixa naturella mandlar och mäta efter)
 • 0,5 dl cashewsmör
 • 1/2 dl naturella cashewnötter
 • 1,5 dl mjölk (börja med 1dl och tillsätt ev mer tills du är nöjd med konsistensen)
 • 1/2 tsk marple extrakt (går att utesluta)
 • salt, någonstans mellan 0,5-1,5 tsk
 • choklad att doppa bollarna i

Det fina med sådana här bollar är som sagt att det bara är att slänga ner alltihop i en mixer och köra! Så det är precis vad vi gör, ner med allt (utom chokladen, såklart) och mixa. Om du önskar lite crunch (I sure did) väntar du med cashewnötterna och adderar dem mot slutet för att låta åka med några snabba varv. Har du inget marple-extrakt går det absolut att skippa – eller byta ut mot något annat som påminner om kola i smaken. Smaka av smeten med salt (proteinpulvret är liksom inte salt i smaken även om namnet antyder det) och beroende på vilket mjöl du använder behövs olika mängd mjölk. Så börja med 1 dl och tillsätt mer om du tycker det behövs.

Får du en lite kladdig smet kan du ställa in den i kylen ett tag för att lättare kunna rulla till bollar. För det är vad som sedan ska göras; med lätt fuktade händer rullar du smeten till bollar och doppar dem i choklad som du smält (micro eller vattenbad). Låt stela i kylen, eller om du önskar i frysen. Enjoy!

saltedcaramelcashew2

Okej, tävlingen då. Jag har som bekant fallit huvudstupa för myproteins spännande smaker på protein, stora burkar med nötsmör och de dögoda protein-bites:en – och därför tyckte jag att en möjlighet för er att också prova vore på sin plats! Så denna gång är tävlingsreglerna följande;

 • leta upp tre produkter du gärna testar
 • kommentera detta inlägg och skriv vilka tre saker du önskar prova
 • för extra vinstchans, skriv vad du skulle göra med någon/några/alla produkterna du önskat dig
 • för extra vinstchans, gilla detta inlägg på bloglovin

En lycklig vinnare får de tre produkterna som önskades, och utöver det får två stycken tävlanden en rabattkod på 100kr att använda vid nästa order. Liksom hej så fint! Så kör nu – jag är redan inne och surfar runt bland härliga smaker och godsaker för att i dagarna lägga en ny order själv… vad skulle DU önska få hem?

Tävlingen avslutas nästa tisdag (21:a oktober)

Mina tips värda att kolla in:

 • smaksatta proteinpulver
 • veganska proteinpulver
 • fibrer i olika form – allt från xanthangum till linfröpulver till olika mjölsorter
 • livsmedel – de stora burkarna nötsmör i både smooth- och crunchy varianter, kokosolja, naturella nötter, protein puffar osv osv… massa skoj!
 • smaksättare i både pulver- och flytande form. Massa roliga smaker som ”rhubarb and custard”, ”lemon cheesecake” och ”mocha”

Du kanske gillar

50 Kommentarer

 • Svara
  Ellinor
  14 oktober, 2014 at 10:02

  Hur gott!? Skall jag definitivt testa.
  Salted caramel är en kombination to die for! Har redan tio idéer (minst) i huvudet vad jag skulle kunna använda detta till. Blev även nyfiken på vilka andra smaker som kunde tänkas finnas i sortimentet. Hade räknat med en handfull men höll på att slå hakan i skrivbordet när jag såg den gedigna listan. Fanns väldigt mycket gott att välja bland…Maple and Pecan till exempel. Tänk detta tillsammans med mandelsmör, som bas i god höstig efterrättspaj. Toppa med lite färska äpplen från trädgården och hackade mandlar. Servera med en len vaniljkräm gjord på cashewnötter, kokosolja och vaniljpulver.
  Hade lätt kunnat plocka ihop alla ingredienser till denna paj (och fler därtill) från MyProtein men utgår från de två grundingredienserna – Impact Whey Maple and Pecan samt mandelsmör. Sedan en påse Salted Caramel bara för att lyxa till det och få utlopp för andra tankar och idéer.
  Jättebra att börja tänka på det här så här precis innan lunch, verkligen jättebra 😉
  Kram

 • Svara
  Ellinor
  14 oktober, 2014 at 10:02

  Hur gott!? Skall jag definitivt testa.
  Salted caramel är en kombination to die for! Har redan tio idéer (minst) i huvudet vad jag skulle kunna använda detta till. Blev även nyfiken på vilka andra smaker som kunde tänkas finnas i sortimentet. Hade räknat med en handfull men höll på att slå hakan i skrivbordet när jag såg den gedigna listan. Fanns väldigt mycket gott att välja bland…Maple and Pecan till exempel. Tänk detta tillsammans med mandelsmör, som bas i god höstig efterrättspaj. Toppa med lite färska äpplen från trädgården och hackade mandlar. Servera med en len vaniljkräm gjord på cashewnötter, kokosolja och vaniljpulver.
  Hade lätt kunnat plocka ihop alla ingredienser till denna paj (och fler därtill) från MyProtein men utgår från de två grundingredienserna – Impact Whey Maple and Pecan samt mandelsmör. Sedan en påse Salted Caramel bara för att lyxa till det och få utlopp för andra tankar och idéer.
  Jättebra att börja tänka på det här så här precis innan lunch, verkligen jättebra 😉
  Kram

 • Svara
  Jessica
  14 oktober, 2014 at 10:31

  Det var svårt att bara välja tre, så många roliga nyheter och smaker!! Efter mycket tänkande kom jag fram till :
  Impact Whey Protein – Salted Caramel – Den bara måste vara dödsgod!
  Varm proteinchoklad – Kan det bli lyxigare under diet??
  Cashew butter smooth – Låter hur gott som helst, och vilka möjligheter det finns för det!

  Med proteinet skulle jag kunna piffa upp min frukostgröt betydligt! Testkör en diet inför en eventuell tävlingssatsning och då är alla chanser till lyxigare dietmat efterlängtad! 😉 Eller tänk att ha den i pannkakor när jag har fria mål? Eller till proteinbollar och proteincheesecake! Dessa oändliga möjligheter! Tror att denna i en kladdkaka med mörk choklad, carob och kokosmjöl skulle bli grymt god!

  Varm proteinchoklad, drömmen! – Jag är svag för choklad i alla former och att kunna dricka en kopp varm choklad med gott samvete under dieten skulle vara guld värd. Tänk att mysa upp i soffan efter träningen med en varm fräsch kopp choklad.. Åh… Det skulle verkligen piffa upp min vardag!

  Jag är en sucker för nötsmör men har ännu inte testat cashewsmör trots att detta är min favorit nöt. Skulle vilja testa detta till bakning, bollar och massa gotte. Självklart skulle det ätas med sked direkt ur burken när tillfälle ges 😉 Det är det bästa tänkbara sättet! En klick nötsmör på gröten, i kvargen eller i muffinssmeten är alltid ett vinnande koncept! Eller varför inte göra en ny variant av ”snickers” med detta smör och salted caramel som basen. Åh… Längtar efter att experimentera fram alla möjliga nya kombinationer och recept! Eller bara toppa flygande jakoben med en härlig klick cashew… mums!

  Nu flödar både inspiration och motivation! Tack 😀

  Massa varma kramar Jessica

 • Svara
  Jessica
  14 oktober, 2014 at 10:31

  Det var svårt att bara välja tre, så många roliga nyheter och smaker!! Efter mycket tänkande kom jag fram till :
  Impact Whey Protein – Salted Caramel – Den bara måste vara dödsgod!
  Varm proteinchoklad – Kan det bli lyxigare under diet??
  Cashew butter smooth – Låter hur gott som helst, och vilka möjligheter det finns för det!

  Med proteinet skulle jag kunna piffa upp min frukostgröt betydligt! Testkör en diet inför en eventuell tävlingssatsning och då är alla chanser till lyxigare dietmat efterlängtad! 😉 Eller tänk att ha den i pannkakor när jag har fria mål? Eller till proteinbollar och proteincheesecake! Dessa oändliga möjligheter! Tror att denna i en kladdkaka med mörk choklad, carob och kokosmjöl skulle bli grymt god!

  Varm proteinchoklad, drömmen! – Jag är svag för choklad i alla former och att kunna dricka en kopp varm choklad med gott samvete under dieten skulle vara guld värd. Tänk att mysa upp i soffan efter träningen med en varm fräsch kopp choklad.. Åh… Det skulle verkligen piffa upp min vardag!

  Jag är en sucker för nötsmör men har ännu inte testat cashewsmör trots att detta är min favorit nöt. Skulle vilja testa detta till bakning, bollar och massa gotte. Självklart skulle det ätas med sked direkt ur burken när tillfälle ges 😉 Det är det bästa tänkbara sättet! En klick nötsmör på gröten, i kvargen eller i muffinssmeten är alltid ett vinnande koncept! Eller varför inte göra en ny variant av ”snickers” med detta smör och salted caramel som basen. Åh… Längtar efter att experimentera fram alla möjliga nya kombinationer och recept! Eller bara toppa flygande jakoben med en härlig klick cashew… mums!

  Nu flödar både inspiration och motivation! Tack 😀

  Massa varma kramar Jessica

 • Svara
  Linda G
  14 oktober, 2014 at 13:51

  Jag skulle vilja testa:

  1. Cashewsmör. Jag är allergisk mot nötter (typ hasselnötter och valnötter), så jag har inte vågat testa mandelsmör heller, men jag VET att jag tål cashewnötter. Vore sjukt kul o testa detta!

  2. ProteinCrispies. Hur sjukt gott skulle det inte vara att blanda ner detta i lite proteinfluff?

  3. Thermo-Extreme. Håller på med ett makroprogram just nu, och en liten boost skulle inte vara fel, när det går trögt att bli av med lite fett.

  Tack för en bra blogg!

 • Svara
  Linda G
  14 oktober, 2014 at 13:51

  Jag skulle vilja testa:

  1. Cashewsmör. Jag är allergisk mot nötter (typ hasselnötter och valnötter), så jag har inte vågat testa mandelsmör heller, men jag VET att jag tål cashewnötter. Vore sjukt kul o testa detta!

  2. ProteinCrispies. Hur sjukt gott skulle det inte vara att blanda ner detta i lite proteinfluff?

  3. Thermo-Extreme. Håller på med ett makroprogram just nu, och en liten boost skulle inte vara fel, när det går trögt att bli av med lite fett.

  Tack för en bra blogg!

 • Svara
  Marie Fritzell
  14 oktober, 2014 at 14:58

  Åh vad jag skulle vilja testa deras produkter. Inte minst för att ha möjlighet att baka några av dina recept som du lagt upp som jag nu bara sitter och dreglar över.
  Jag skulle vilja testa Impact Whey Protein – Salted Caramel. Den låter otroligt god och jag kan tänka mig att blanda i den i både smoothi och muffins.
  Jag skulle även vilja prova xanthangum för att tillsammans med proteinpulvret försöka att göra egen proteinglass.
  Sist men inte mist så skulle det vara spännande att prova FlavDrops i smaken raspberry. Är säker på att den skulle vara smaskens i både bakverk och i gröten.

 • Svara
  Marie Fritzell
  14 oktober, 2014 at 14:58

  Åh vad jag skulle vilja testa deras produkter. Inte minst för att ha möjlighet att baka några av dina recept som du lagt upp som jag nu bara sitter och dreglar över.
  Jag skulle vilja testa Impact Whey Protein – Salted Caramel. Den låter otroligt god och jag kan tänka mig att blanda i den i både smoothi och muffins.
  Jag skulle även vilja prova xanthangum för att tillsammans med proteinpulvret försöka att göra egen proteinglass.
  Sist men inte mist så skulle det vara spännande att prova FlavDrops i smaken raspberry. Är säker på att den skulle vara smaskens i både bakverk och i gröten.

 • Svara
  Susanna Strandh
  14 oktober, 2014 at 15:34

  De tre produkterna jag skulle vilja pröva är;
  1. Sunwarrior risprotein vanilj, pulver, 1000 g
  2. RAPUNZEL Ekologiska Cashewnötter, hela, 500 g
  3. Chiafrön 800 g
  Utav dessa produkter skulle jag experimentera fram en ny raw cheescake som jag länge har funderat på! Eftersom jag hemma har plockat mängder med blåbär kan detta tillsammans bli grunden till en ljuvlig vanilj, blåbär och ingefärs-cheescake. En cheescake som både är vegansk, laktofri och glutenfri. Säsongsanpassad och full med boostande vitaminer och antioxidanter såhär på hösten!
  Vaniljproteinet används till själva fyllningen, cashewnötterna till botten och chiafröna tillsammans med agavesirap, blåbär och lite citron blir en smarrig topping.. Jag kan se kakan framför mig och vill redan nu att den ska vara klar!
  Kram

 • Svara
  Susanna Strandh
  14 oktober, 2014 at 15:34

  De tre produkterna jag skulle vilja pröva är;
  1. Sunwarrior risprotein vanilj, pulver, 1000 g
  2. RAPUNZEL Ekologiska Cashewnötter, hela, 500 g
  3. Chiafrön 800 g
  Utav dessa produkter skulle jag experimentera fram en ny raw cheescake som jag länge har funderat på! Eftersom jag hemma har plockat mängder med blåbär kan detta tillsammans bli grunden till en ljuvlig vanilj, blåbär och ingefärs-cheescake. En cheescake som både är vegansk, laktofri och glutenfri. Säsongsanpassad och full med boostande vitaminer och antioxidanter såhär på hösten!
  Vaniljproteinet används till själva fyllningen, cashewnötterna till botten och chiafröna tillsammans med agavesirap, blåbär och lite citron blir en smarrig topping.. Jag kan se kakan framför mig och vill redan nu att den ska vara klar!
  Kram

 • Svara
  Jonna
  14 oktober, 2014 at 18:31

  Kul med tävling!!
  Amaranthmjöl- är på jakt efter alla sorters mjöl utan gluten- för jag älskar hembakat bröd men tål inte gluten! Detta mjöl verkar interessant, och det skulle vara så kul att testa dess egenskaper i bröd och pannkakor!
  Cashewnötsmör crunchy- finns inget godare än cashewnötsmör, och i en så stor bruk! Crunchy har jag aldrig testat tidigare och kan tänka mig att göra smarriga praliner/bollar/fudge ungefär som dina ovan!
  MP smaksättare i smaken chocolate mint- att använda i hemmagjord choklad, mmm, älskar mint och choklad!
  Ha det bra! 🙂

 • Svara
  Jonna
  14 oktober, 2014 at 18:31

  Kul med tävling!!
  Amaranthmjöl- är på jakt efter alla sorters mjöl utan gluten- för jag älskar hembakat bröd men tål inte gluten! Detta mjöl verkar interessant, och det skulle vara så kul att testa dess egenskaper i bröd och pannkakor!
  Cashewnötsmör crunchy- finns inget godare än cashewnötsmör, och i en så stor bruk! Crunchy har jag aldrig testat tidigare och kan tänka mig att göra smarriga praliner/bollar/fudge ungefär som dina ovan!
  MP smaksättare i smaken chocolate mint- att använda i hemmagjord choklad, mmm, älskar mint och choklad!
  Ha det bra! 🙂

 • Svara
  Cecilia
  14 oktober, 2014 at 18:45

  Hej!

  Jag skulle såklart välja FlavDrops i smaken Toffee, Impact Whey Protein i smaken Salted Caramel och till sist Cashewsmör Chrunchy så att detta drömgoda recept kan återskapas! Är en total sucker för allt som har med choklad och göra, men starkt därefter kommer karamell, salt och kola…. Alltså bara nämna de orden i samma mening får det och vattnas i munnen och bara måste testa dessa tryfflar!

  Håller mina tummar och tår, kram !!

 • Svara
  Cecilia
  14 oktober, 2014 at 18:45

  Hej!

  Jag skulle såklart välja FlavDrops i smaken Toffee, Impact Whey Protein i smaken Salted Caramel och till sist Cashewsmör Chrunchy så att detta drömgoda recept kan återskapas! Är en total sucker för allt som har med choklad och göra, men starkt därefter kommer karamell, salt och kola…. Alltså bara nämna de orden i samma mening får det och vattnas i munnen och bara måste testa dessa tryfflar!

  Håller mina tummar och tår, kram !!

 • Svara
  Emelie Wallin
  14 oktober, 2014 at 19:18

  Kul med tävling! Jag testar 🙂

  Ärtproteinisolat – Har hört att det ska vara sjukt gott att göra pizzabotten på och jag är sååå sugen att testa!
  Impact whey protein – Salty Caramel – Dregglade lite när jag läste detta recept så MÅSTE lägga till detta på önskelistan så jag kan testa att göra dessa små skönheter!
  Sist men inte minst – Spirulina. Jag skulle gladeligen blanda ner det i min morgonsmoothie för en boost i kroppen! Spirulina ska även fungera bra för att i viss mån motverka allergier – vilket jag har ett gäng av. Så det vore ju fint med Spirulina hemma!

 • Svara
  Emelie Wallin
  14 oktober, 2014 at 19:18

  Kul med tävling! Jag testar 🙂

  Ärtproteinisolat – Har hört att det ska vara sjukt gott att göra pizzabotten på och jag är sååå sugen att testa!
  Impact whey protein – Salty Caramel – Dregglade lite när jag läste detta recept så MÅSTE lägga till detta på önskelistan så jag kan testa att göra dessa små skönheter!
  Sist men inte minst – Spirulina. Jag skulle gladeligen blanda ner det i min morgonsmoothie för en boost i kroppen! Spirulina ska även fungera bra för att i viss mån motverka allergier – vilket jag har ett gäng av. Så det vore ju fint med Spirulina hemma!

 • Svara
  Matilda Pettersson
  14 oktober, 2014 at 20:36

  Åh fy vilken bra tävling, att vinna detta vore ju drömmen!
  När jag senast var inne på myprotein tittade jag antingen inte så noggrant eller så hade de inte kommit igång för då fanns bara några få smaker på protein och andra produkter.
  skojja vad jag blev chockad när jag gick in och kollade listan på smaker på proteinpulvrerna! och alla livsmedel och mixar och smaksättare?!

  Jag skulle vilja ha:

  Impact whey protein; salted caramel.
  ÄLSKAR salted caramel och möjligheterna är ju oändliga. Blanda ner det i pannkakorna eller gröten så vipps smakar det ljuvligt! Självklart ska jag göra cashew bollarna också!

  jordnötssmör;
  Passar ju nästan till ALLT: till frukost på mackan/gröten eller i en nyttig frukostkaka. I en kryddig sås på lunchen. Tillsammans med kvarg och äpple till mellanmål. Och att använda jordnötssmör i bak är ju gudomligt!

  Chocolate coconut + cookies and cream Pulversmaksättare;
  Okejj jag KUNDE inte välja mellan dessa två, de låter ju gudomliga! att ha i bakverk eller lyxa till vardagsmellanmålen med! Ryser nästan så gott det låter!

  tack för mig och jag håller tummarna så de bryts 😉

 • Svara
  Matilda Pettersson
  14 oktober, 2014 at 20:36

  Åh fy vilken bra tävling, att vinna detta vore ju drömmen!
  När jag senast var inne på myprotein tittade jag antingen inte så noggrant eller så hade de inte kommit igång för då fanns bara några få smaker på protein och andra produkter.
  skojja vad jag blev chockad när jag gick in och kollade listan på smaker på proteinpulvrerna! och alla livsmedel och mixar och smaksättare?!

  Jag skulle vilja ha:

  Impact whey protein; salted caramel.
  ÄLSKAR salted caramel och möjligheterna är ju oändliga. Blanda ner det i pannkakorna eller gröten så vipps smakar det ljuvligt! Självklart ska jag göra cashew bollarna också!

  jordnötssmör;
  Passar ju nästan till ALLT: till frukost på mackan/gröten eller i en nyttig frukostkaka. I en kryddig sås på lunchen. Tillsammans med kvarg och äpple till mellanmål. Och att använda jordnötssmör i bak är ju gudomligt!

  Chocolate coconut + cookies and cream Pulversmaksättare;
  Okejj jag KUNDE inte välja mellan dessa två, de låter ju gudomliga! att ha i bakverk eller lyxa till vardagsmellanmålen med! Ryser nästan så gott det låter!

  tack för mig och jag håller tummarna så de bryts 😉

 • Svara
  Madeleine
  14 oktober, 2014 at 21:32

  Åh vilken dröm!

  1: Impact whey protein Salted caramel – min favorit alltid!!! Det är den kombon jag älskar allra mest och alltid köper/gör, när det gäller choklad(lindt!!!!!!), glass och efterrätter etc. Därför skulle det vara underbart om jag skulle vinna denna påse och testa att göra en lite mer hälsosam variant av min favoritäppelkaka med caramel och havssalt!

  2: FlavDrops, vanilla – Perfekt när man vill smaksätta bakverk, sin frukost, efterträningspannkakorna eller vad som helst! (Passar även utmärkt till kakan ovanför!) Dessutom lättare att ta fram/använda jämfört med vaniljpulver, eftersom det måste man ta med något som blir extra disk 😉

  3: Coconpure – Det behövs alltid påfyllning av kokosolja, för att steka i, att baka med eller bara ha lite extra i tet (speciellt nu när det går mot kyligare tider och jag behöver lite extra fett). Även denna produkt skulle såklart finnas med i den underbara äppelkakan!

  Tillslut kunde jag bestämma mig av alla spännande godsaker 🙂
  Kram!

 • Svara
  Madeleine
  14 oktober, 2014 at 21:32

  Åh vilken dröm!

  1: Impact whey protein Salted caramel – min favorit alltid!!! Det är den kombon jag älskar allra mest och alltid köper/gör, när det gäller choklad(lindt!!!!!!), glass och efterrätter etc. Därför skulle det vara underbart om jag skulle vinna denna påse och testa att göra en lite mer hälsosam variant av min favoritäppelkaka med caramel och havssalt!

  2: FlavDrops, vanilla – Perfekt när man vill smaksätta bakverk, sin frukost, efterträningspannkakorna eller vad som helst! (Passar även utmärkt till kakan ovanför!) Dessutom lättare att ta fram/använda jämfört med vaniljpulver, eftersom det måste man ta med något som blir extra disk 😉

  3: Coconpure – Det behövs alltid påfyllning av kokosolja, för att steka i, att baka med eller bara ha lite extra i tet (speciellt nu när det går mot kyligare tider och jag behöver lite extra fett). Även denna produkt skulle såklart finnas med i den underbara äppelkakan!

  Tillslut kunde jag bestämma mig av alla spännande godsaker 🙂
  Kram!

 • Svara
  Eveliina
  15 oktober, 2014 at 06:24

  Är detta sant?? Det här var ju precis perfekt timing för lilla mig! 😀 Hade precis tänkt göra en beställning där med deras veganska protein hampaproteinet, ärtproteinisolatet och en fet burk med 1 kg mandelsmör är med. ^^
  Har på senaste tiden bara kört på veganska protein då jag misstänker att jag är känslig mot mjölk och testar mig fram bland de veganska. Har aldrig testat hampa (och är så nyfiken på att göra!) men ärtprotein har jag tyckt om riktigt mycket hittills, då det ”geggar ihop sig” på ett göttigt vis! Brukar göra muggkakor och din kaksmet på burk men vill gärna testa fler recept och experimentera mig fram med dessa proteinpulver! :3 Och mandelsmöret är mitt absolut favoritnötsmör – vad kan man inte göra med det, haha?!
  Mitt förråd är i princip slut dock och behöver påfyllning men som arbetslös överväger man varje beställning väldigt noga och har väntat med denna beställning ett tag nu… T-T Så hur perfekt är inte denna tävling?! :’D Hoppade nästan högt när jag såg detta – för bra chans för att vara sann! BEHÖVER verkligen detta, så skulle vara en dröm att vinna!!
  Dessutom fyller jag år 22 oktober också… (a)

  Tack för denna chans och hoppas innerligt att jag vinner! Kram på dig och ha det bäst, Fanny!

 • Svara
  Eveliina
  15 oktober, 2014 at 06:24

  Är detta sant?? Det här var ju precis perfekt timing för lilla mig! 😀 Hade precis tänkt göra en beställning där med deras veganska protein hampaproteinet, ärtproteinisolatet och en fet burk med 1 kg mandelsmör är med. ^^
  Har på senaste tiden bara kört på veganska protein då jag misstänker att jag är känslig mot mjölk och testar mig fram bland de veganska. Har aldrig testat hampa (och är så nyfiken på att göra!) men ärtprotein har jag tyckt om riktigt mycket hittills, då det ”geggar ihop sig” på ett göttigt vis! Brukar göra muggkakor och din kaksmet på burk men vill gärna testa fler recept och experimentera mig fram med dessa proteinpulver! :3 Och mandelsmöret är mitt absolut favoritnötsmör – vad kan man inte göra med det, haha?!
  Mitt förråd är i princip slut dock och behöver påfyllning men som arbetslös överväger man varje beställning väldigt noga och har väntat med denna beställning ett tag nu… T-T Så hur perfekt är inte denna tävling?! :’D Hoppade nästan högt när jag såg detta – för bra chans för att vara sann! BEHÖVER verkligen detta, så skulle vara en dröm att vinna!!
  Dessutom fyller jag år 22 oktober också… (a)

  Tack för denna chans och hoppas innerligt att jag vinner! Kram på dig och ha det bäst, Fanny!

 • Svara
  Linda
  15 oktober, 2014 at 06:43

  Hej! Jag är ny läsare i din blogg, hittade hit via Kung Markatta-receptet med pumpamoussen. Du verkar helt otrolig på att komma på nya recept! Jag håller just nu på att läsa din blogg från början, vilket lär väl ta en stund (är just nu på sidan 86 av 95) så det är bäst att jag kommenterar det här inlägget innan det är för sent.

  Om jag vinner så skulle jag vilja ha:
  Salted Caramel-proteinet – borde gå att göra en god mousse på detta?
  Mandelsmör – eh, motivering överflödig
  Kokosolja – går alltid åt. Är till exempel sugen på att göra din råa ”kanelbulle-cheesecake” som en försenad kanelbullens dag-present till mig själv.

 • Svara
  Linda
  15 oktober, 2014 at 06:43

  Hej! Jag är ny läsare i din blogg, hittade hit via Kung Markatta-receptet med pumpamoussen. Du verkar helt otrolig på att komma på nya recept! Jag håller just nu på att läsa din blogg från början, vilket lär väl ta en stund (är just nu på sidan 86 av 95) så det är bäst att jag kommenterar det här inlägget innan det är för sent.

  Om jag vinner så skulle jag vilja ha:
  Salted Caramel-proteinet – borde gå att göra en god mousse på detta?
  Mandelsmör – eh, motivering överflödig
  Kokosolja – går alltid åt. Är till exempel sugen på att göra din råa ”kanelbulle-cheesecake” som en försenad kanelbullens dag-present till mig själv.

 • Svara
  Josefin
  15 oktober, 2014 at 17:29

  Alltså snacka om DRÖMMEN med Salted caramel proteinpulver, bara för det så står den med i min lista. Tänka denna scenario: Salted caramel + en påse teffmjöl (har alltid velat prova, då jag är känslig för gluten)+ en fet burk jordnötssmör = Croissanter. Hello heaven.

  Istället för vetemjöl kan man byta ut till teffmjöl och sen addera mjölk, salt, bakpulver, jäst och fiberhusk. Och varför inte addera lite salted caramel proiteinpulver i degen känner jag. Vi provar, jag tror SUCCESS!
  (sen skulle jag lägga till chocolate chips i degen, för hallå – DRÖM?!)

  Och kära jordnötssmöret är inte en ingrediens i detta recept utan bara där för att det är så j.ä.k.l.a gott att äta som pålägg eller bara med en sked. Dem där små burkarna i affären tar ju slut så snabbt så om jag vinner, hittar du mig antingen i soffan med min burk jordnötssmör och en sked eller ståendes i köket och trixar fram tusentals recept med jordnötssmör som en ingrediens. För vad kan man inte göra med 1 kg jordnöttsmör.

  Ha en bra kväll!

 • Svara
  Josefin
  15 oktober, 2014 at 17:29

  Alltså snacka om DRÖMMEN med Salted caramel proteinpulver, bara för det så står den med i min lista. Tänka denna scenario: Salted caramel + en påse teffmjöl (har alltid velat prova, då jag är känslig för gluten)+ en fet burk jordnötssmör = Croissanter. Hello heaven.

  Istället för vetemjöl kan man byta ut till teffmjöl och sen addera mjölk, salt, bakpulver, jäst och fiberhusk. Och varför inte addera lite salted caramel proiteinpulver i degen känner jag. Vi provar, jag tror SUCCESS!
  (sen skulle jag lägga till chocolate chips i degen, för hallå – DRÖM?!)

  Och kära jordnötssmöret är inte en ingrediens i detta recept utan bara där för att det är så j.ä.k.l.a gott att äta som pålägg eller bara med en sked. Dem där små burkarna i affären tar ju slut så snabbt så om jag vinner, hittar du mig antingen i soffan med min burk jordnötssmör och en sked eller ståendes i köket och trixar fram tusentals recept med jordnötssmör som en ingrediens. För vad kan man inte göra med 1 kg jordnöttsmör.

  Ha en bra kväll!

 • Svara
  Malin
  15 oktober, 2014 at 19:52

  Åhh, har velat beställa därifrån ett bra tag nu och jag har alltid dessa tre produkter i varukorgen.

  1. Havremjöl (för att jag använder det till det mesta – redning av såser, muggkakor, kakor, bröd – you name it :)) Här kunde man äntligen köpa storpack på 1 kg.

  2. Impact Whey Protein i Salted Caramel. Bara namnet får mig att dregla. Så många roliga saker man skulle kunna göra; bars, kakor. Smaksätta varm choklad? Smaksättning när man gör egen choklad? Men framförallt skulle jag ha det i mina energibollar som jag har som snabbt mellanmål på jobbet.

  3. Cashewsmöret. För att jag fullkomligt älskar det! Jag skulle använda det i mina energibollar, till pannkakor och smaksätta det med proteinpulvret eller kakao. Och inte att glömma så skulle jag använda det i mina vegetariska bollar & biffar av olika slag.

  Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner!!

 • Svara
  Malin
  15 oktober, 2014 at 19:52

  Åhh, har velat beställa därifrån ett bra tag nu och jag har alltid dessa tre produkter i varukorgen.

  1. Havremjöl (för att jag använder det till det mesta – redning av såser, muggkakor, kakor, bröd – you name it :)) Här kunde man äntligen köpa storpack på 1 kg.

  2. Impact Whey Protein i Salted Caramel. Bara namnet får mig att dregla. Så många roliga saker man skulle kunna göra; bars, kakor. Smaksätta varm choklad? Smaksättning när man gör egen choklad? Men framförallt skulle jag ha det i mina energibollar som jag har som snabbt mellanmål på jobbet.

  3. Cashewsmöret. För att jag fullkomligt älskar det! Jag skulle använda det i mina energibollar, till pannkakor och smaksätta det med proteinpulvret eller kakao. Och inte att glömma så skulle jag använda det i mina vegetariska bollar & biffar av olika slag.

  Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner!!

 • Svara
  Björn
  16 oktober, 2014 at 09:01

  Min sambo har börjat läsa din blogg och fått lust att laga mat igen! Hon har varit deprimerad och inte orkat bry sig om matlagning på flera veckor, fram tills igår då hon gjorde din rödbetskaka och pumpasås. Det var så roligt att se henne laga mat igen och vara glad! Nu låter det ju som att jag är värsta mansgrisen och inte lyfter ett finger hemma, det är inte så jag menar, men hon har verkligen gillat att laga mat och jag hjälper till så gott jag kan. Men jag har inte riktigt kunskapen än att vara matlagningsledaren utan gör mig bäst som assistent. Så när hon inte orkar vara projektledaren så blir det mest enkla saker som funkar men som inte är så kul.

  Om jag vinner så vill jag överraska henne med en Total Breakfast (för de gånger man inte orkar göra frukost – kan vara bra att en backup-plan), mandelsmör som fyllning i praliner och Salted Caramel-protein för att det låter som att man kan göra goda efterrätter av det. Tillsammans kan vi säkert hjälpas åt att göra något gott.

 • Svara
  Björn
  16 oktober, 2014 at 09:01

  Min sambo har börjat läsa din blogg och fått lust att laga mat igen! Hon har varit deprimerad och inte orkat bry sig om matlagning på flera veckor, fram tills igår då hon gjorde din rödbetskaka och pumpasås. Det var så roligt att se henne laga mat igen och vara glad! Nu låter det ju som att jag är värsta mansgrisen och inte lyfter ett finger hemma, det är inte så jag menar, men hon har verkligen gillat att laga mat och jag hjälper till så gott jag kan. Men jag har inte riktigt kunskapen än att vara matlagningsledaren utan gör mig bäst som assistent. Så när hon inte orkar vara projektledaren så blir det mest enkla saker som funkar men som inte är så kul.

  Om jag vinner så vill jag överraska henne med en Total Breakfast (för de gånger man inte orkar göra frukost – kan vara bra att en backup-plan), mandelsmör som fyllning i praliner och Salted Caramel-protein för att det låter som att man kan göra goda efterrätter av det. Tillsammans kan vi säkert hjälpas åt att göra något gott.

 • Svara
  Frida
  18 oktober, 2014 at 08:51

  Jag får dille på vissa maträtter ibland och just nu är min favorit kvargröra med frusna bär, granola, banan, torkade bär, jordnötssmörssås och nötter. Jag äter det flera gånger om dagen! Därför vore en påfyllnad av skafferiet perfekt! Jag skulle välja naturella cashewnötter (bästa nöten!) och två påsar med torkade superbär:)

 • Svara
  Frida
  18 oktober, 2014 at 08:51

  Jag får dille på vissa maträtter ibland och just nu är min favorit kvargröra med frusna bär, granola, banan, torkade bär, jordnötssmörssås och nötter. Jag äter det flera gånger om dagen! Därför vore en påfyllnad av skafferiet perfekt! Jag skulle välja naturella cashewnötter (bästa nöten!) och två påsar med torkade superbär:)

 • Svara
  My
  18 oktober, 2014 at 10:32

  Hej jag skulle bli så himla glad över chansen till några roliga och hälsosamma nya ingredienser att experimentera med. Jag som är student har inte alltid råd att testa så mycket nytt som jag skulle vilja men hittar nya recept och kommer på nya idéer nästan varje dag. Jobbig kombo. Skulle jag vara den lyckliga vinnaren skulle jag välja:
  1. Cashewsmöret (smooth) för att göra vegansk glass (ÄLSKAR glass! Framförallt när det är kallt ute, då smälter den inte lika fort. Perfekt ju!) och raw cheececakes. Samt rawgodis, ha som topping, m.m.
  2. Impact Whey protein Sticky Toffe Pudding. Det låter ju hur kul som helst! Tänker mig att jag kan ha även denna i cheececakes, godis och även blanda med lite vatten och ha som sås till gröt, kvarg, bananglass osv. Mums och perfekt läge att våga testa lite nytt!
  3. Protein bites Chargrilled Chicken. Fredagsmys med lille bror. Nyttigare än vanliga chips men ser fortfarande tillräckligt snackiga och onyttiga ut för att han skulle vara nöjd. Sedan tänkte jag testa chickenbites med krossade sådana som panering (ditt recept) och även det skulle kunna gå hem hos honom och även pojkvännen och andra kompisar. Även ha i kycklingsallad istället för croutonger.

  Hoppas, hoppas!
  Kram My

 • Svara
  My
  18 oktober, 2014 at 10:32

  Hej jag skulle bli så himla glad över chansen till några roliga och hälsosamma nya ingredienser att experimentera med. Jag som är student har inte alltid råd att testa så mycket nytt som jag skulle vilja men hittar nya recept och kommer på nya idéer nästan varje dag. Jobbig kombo. Skulle jag vara den lyckliga vinnaren skulle jag välja:
  1. Cashewsmöret (smooth) för att göra vegansk glass (ÄLSKAR glass! Framförallt när det är kallt ute, då smälter den inte lika fort. Perfekt ju!) och raw cheececakes. Samt rawgodis, ha som topping, m.m.
  2. Impact Whey protein Sticky Toffe Pudding. Det låter ju hur kul som helst! Tänker mig att jag kan ha även denna i cheececakes, godis och även blanda med lite vatten och ha som sås till gröt, kvarg, bananglass osv. Mums och perfekt läge att våga testa lite nytt!
  3. Protein bites Chargrilled Chicken. Fredagsmys med lille bror. Nyttigare än vanliga chips men ser fortfarande tillräckligt snackiga och onyttiga ut för att han skulle vara nöjd. Sedan tänkte jag testa chickenbites med krossade sådana som panering (ditt recept) och även det skulle kunna gå hem hos honom och även pojkvännen och andra kompisar. Även ha i kycklingsallad istället för croutonger.

  Hoppas, hoppas!
  Kram My

 • Svara
  Elsa
  18 oktober, 2014 at 17:36

  Åh älskar tävlingar som denna!

  Produkterna jag skulle välja:
  1. Veganskt protein med chokladsmak – så kan jag göra en riktigt god chokladtårta med detta protein och toppa med en frosting gjord på mosad avokado, banan, kakao, dadlar, vaniljpulver som min veganska storasyster också kan få smaka på!

  2. Impact Whey Isolate, med rocky roadsmak, låter ju helt underbart!

  3. En påse med torkade superbär, den där mixen verkar ju underbar. Tranbär, blåbär, physalis jordgubbar, svarta vinbär. Kan ju inte vara annat än amazing?

  Av de två sistnämnda produkterna skulle jag försöka experimentera mig fram till min egen version av rocky road med bönor och prottepulvret som bas i själva kakan och en glasyr/frosting med jordnötssmör, dadlar och sedan blanda i hela torkade superbär istället för marshmallow. Eller kanske båda? Och massa hackade nötter förstås. Dreglar redan nu… Håller tummarna!

 • Svara
  Elsa
  18 oktober, 2014 at 17:36

  Åh älskar tävlingar som denna!

  Produkterna jag skulle välja:
  1. Veganskt protein med chokladsmak – så kan jag göra en riktigt god chokladtårta med detta protein och toppa med en frosting gjord på mosad avokado, banan, kakao, dadlar, vaniljpulver som min veganska storasyster också kan få smaka på!

  2. Impact Whey Isolate, med rocky roadsmak, låter ju helt underbart!

  3. En påse med torkade superbär, den där mixen verkar ju underbar. Tranbär, blåbär, physalis jordgubbar, svarta vinbär. Kan ju inte vara annat än amazing?

  Av de två sistnämnda produkterna skulle jag försöka experimentera mig fram till min egen version av rocky road med bönor och prottepulvret som bas i själva kakan och en glasyr/frosting med jordnötssmör, dadlar och sedan blanda i hela torkade superbär istället för marshmallow. Eller kanske båda? Och massa hackade nötter förstås. Dreglar redan nu… Håller tummarna!

 • Svara
  Johanna
  19 oktober, 2014 at 17:43

  Åh men bästa tävlingen ju!!
  Hur många roliga smaker hade dem inte på proteinpulver då?!
  Om turen hade kommit till mig skulle jag vilja prova:
  1: Proteinpulver – Impact Whey Protein Salted Caramel (vill ju baka dina godbitar, hallå! :D)
  2: Proteinkakor i smaken Double Chocolate Chip (äta som de är eller ha som crunch i något bak)
  3: Cashewsmör – Breda på riskakor, toppa gröten med, baka, osv.

  Kramar!

 • Svara
  Johanna
  19 oktober, 2014 at 17:43

  Åh men bästa tävlingen ju!!
  Hur många roliga smaker hade dem inte på proteinpulver då?!
  Om turen hade kommit till mig skulle jag vilja prova:
  1: Proteinpulver – Impact Whey Protein Salted Caramel (vill ju baka dina godbitar, hallå! :D)
  2: Proteinkakor i smaken Double Chocolate Chip (äta som de är eller ha som crunch i något bak)
  3: Cashewsmör – Breda på riskakor, toppa gröten med, baka, osv.

  Kramar!

 • Svara
  Marie Andersson
  20 oktober, 2014 at 18:29

  Tack för att jag får läsa din blogg, älskar den 🙂 Och superbra att ger med dig av alla bra-iga tips 🙂
  Deena tävling vill jag inte missa, behöver lite bloggläsande och drömma om drömgoda saker nu efter en stressig tentaperiod.. 🙂

  Jag väljer;
  My protein cashewsmör (smooth)
  My protein xantangummi
  My protein flav drops med Mochasmak

  cashewsmöret vill jag prova att blanda ut med lite vatten och göra ”sås” att ha på gröten, till olika chiapuddingar mm. hittils bara testat med jordnötssmör 🙂

  xantangummit och flav drops kommer jag blanda med mitt naturella proteinpulver för att få det godare och mer pudding-aktigt 🙂

 • Svara
  Marie Andersson
  20 oktober, 2014 at 18:29

  Tack för att jag får läsa din blogg, älskar den 🙂 Och superbra att ger med dig av alla bra-iga tips 🙂
  Deena tävling vill jag inte missa, behöver lite bloggläsande och drömma om drömgoda saker nu efter en stressig tentaperiod.. 🙂

  Jag väljer;
  My protein cashewsmör (smooth)
  My protein xantangummi
  My protein flav drops med Mochasmak

  cashewsmöret vill jag prova att blanda ut med lite vatten och göra ”sås” att ha på gröten, till olika chiapuddingar mm. hittils bara testat med jordnötssmör 🙂

  xantangummit och flav drops kommer jag blanda med mitt naturella proteinpulver för att få det godare och mer pudding-aktigt 🙂

 • Svara
  Anna
  20 oktober, 2014 at 18:44

  Nu blev jag väääldigt sugen på att testa Salted Caramel-proteinet 🙂 Jag skulle vilja uppdatera mina nötbollar som jag vanligtvis gör av mandelmjöl, kokosolja, havregryn, rismalt och carob. Jag har aldrig använt proteinpulver i bollarna så det skulle det skulle vara kul att testa en ny variant. Det är nog gott att mixa i lite crunchiga paranötter också!

  Skulle nog må bra tillskott av D-vitamin, så det önskar jag mig också 🙂

  Min önskelista blir alltså:
  Salted Caramel-protein
  Naturella Paranötter
  Vitamin D3

  (Gillar och följer på Bloglovin!)

 • Svara
  Anna
  20 oktober, 2014 at 18:44

  Nu blev jag väääldigt sugen på att testa Salted Caramel-proteinet 🙂 Jag skulle vilja uppdatera mina nötbollar som jag vanligtvis gör av mandelmjöl, kokosolja, havregryn, rismalt och carob. Jag har aldrig använt proteinpulver i bollarna så det skulle det skulle vara kul att testa en ny variant. Det är nog gott att mixa i lite crunchiga paranötter också!

  Skulle nog må bra tillskott av D-vitamin, så det önskar jag mig också 🙂

  Min önskelista blir alltså:
  Salted Caramel-protein
  Naturella Paranötter
  Vitamin D3

  (Gillar och följer på Bloglovin!)

 • Svara
  Louise
  20 oktober, 2014 at 21:32

  Har aldrig kommenterat din blogg tidigare, men jag läser den regelbundet och du verkar vara en tjej med fötterna på jorden som har ett sunt tänk kring mat & träning, och du är en stor inspiration för mig och många andra. Älskar det du gör! Självklart att det kommer väl till pass att skriva en liten kommentar när det nalkas tävling, hehe.
  Hursomhelst, de 3 sakerna som jag skulle vilja ha är Whey-Salted Caramel, Mandelsmör och Proteinkakor i smaken Double chocolate. I säkert ett halvår har jag ätit exakt samma frukost nästan varje dag, nämligen gröt med bärprottefluff, jördnötssås och hallon. Älskar verkligen smakkombon, men kanske att man skulle kunna ta detta till en ny level? Jag tänker mig fluff med salted caramel proteinet toppat med ett hav av mandelsmörssås.. Seriöst, dröm??! Frukost är enligt mig utan tvekan det bästa målet och att lyxa till det ännu lite mer än i nuläget skulle vara guld värt för stressiga dagar med mycket plugg!! Jag tänker mig även en cheesecake med detta proteinet, skulle inte kunna gå fel… Och kakorna. De skulle avnjutas vilken dag i veckan som helst, när som helst, när hjärnan skriker: c.h.o.k.l.a.d
  Ja, nu är det väl bara å hålla tummarna, kram! 🙂

 • Svara
  Louise
  20 oktober, 2014 at 21:32

  Har aldrig kommenterat din blogg tidigare, men jag läser den regelbundet och du verkar vara en tjej med fötterna på jorden som har ett sunt tänk kring mat & träning, och du är en stor inspiration för mig och många andra. Älskar det du gör! Självklart att det kommer väl till pass att skriva en liten kommentar när det nalkas tävling, hehe.
  Hursomhelst, de 3 sakerna som jag skulle vilja ha är Whey-Salted Caramel, Mandelsmör och Proteinkakor i smaken Double chocolate. I säkert ett halvår har jag ätit exakt samma frukost nästan varje dag, nämligen gröt med bärprottefluff, jördnötssås och hallon. Älskar verkligen smakkombon, men kanske att man skulle kunna ta detta till en ny level? Jag tänker mig fluff med salted caramel proteinet toppat med ett hav av mandelsmörssås.. Seriöst, dröm??! Frukost är enligt mig utan tvekan det bästa målet och att lyxa till det ännu lite mer än i nuläget skulle vara guld värt för stressiga dagar med mycket plugg!! Jag tänker mig även en cheesecake med detta proteinet, skulle inte kunna gå fel… Och kakorna. De skulle avnjutas vilken dag i veckan som helst, när som helst, när hjärnan skriker: c.h.o.k.l.a.d
  Ja, nu är det väl bara å hålla tummarna, kram! 🙂

 • Svara
  Cicci
  21 oktober, 2014 at 07:07

  Åhh, massa gott ju! Men om jag måste välja blir det:

  1. Mandelsmöret (1 kg) – Det går inte att ha för mycket nötsmör

  2. Impact Whey Protein – Chocolate Coconut

  3. Proteinkakor – White chocolate almond

  Jag tänker mig något glassliknande av dessa 3, men självklart finns det massa annat roligt att exprimentera med 🙂

 • Svara
  Cicci
  21 oktober, 2014 at 07:07

  Åhh, massa gott ju! Men om jag måste välja blir det:

  1. Mandelsmöret (1 kg) – Det går inte att ha för mycket nötsmör

  2. Impact Whey Protein – Chocolate Coconut

  3. Proteinkakor – White chocolate almond

  Jag tänker mig något glassliknande av dessa 3, men självklart finns det massa annat roligt att exprimentera med 🙂

 • Svara
  Liselott
  21 oktober, 2014 at 14:55

  Alrighty then, let’s do this.

  1. Impact Whey Protein: vit choklad. Det finns liksom ingen annan etta. Att leka med len frosting med smak av ljuv vit choklad till söta muffins, mörka chokladkakor och lyxiga efterrätter – och veta att allt är bakat på lögner och svek (som mina syskon brukar säga när jag mumsar på diverse fudgy kreationer baserat på vita bönor)… happiness, my friend. Och så är jag rätt säker på att det är löjligt gott att bara hiva ner i frukostkvargen tillsammans med lite extra vaniljpulver. Möligheterna är oändliga!

  2. Impact Whey Protein: salted caramel. Och det ska bli glass. Mars-glass. Jag har en glassmaskin, en sjukt kall frys och en mixer som älskar att göra seg kolasås av aprikoser. Salt karamell BEHÖVS för att smaksätta både den sega kolasåsen och glassen. Jag vill ha Mars-glass som smakar MARS – inte vanilj och kolasås (don’t insult me).

  Okej, sen blev det faktiskt svårt. De två första var så himla givna att jag inte ens hade någon tredje i åtanke. Men efter att ha surfat runt en stund på My Proteins hemsida så kom jag fram till att det var ännu ett proteinpulver jag ville ha – det är ju det jag använder mest när jag trixar med kakor och sånt i köket. Och bara för att det är en tävling så vill jag testa något nytt. Mitt tredje val blev således, tam-ta-dam:

  3. Vegan Blend: chocolate smooth. För allt smakar bättre i choklad. Plus att jag inte har något choklad-proteinpulver hemma för tillfället (vanilj + Kung Markattas kakao är en flickas bästa vän).

  Puss och tack för att du har tävlingar!

 • Svara
  Liselott
  21 oktober, 2014 at 14:55

  Alrighty then, let’s do this.

  1. Impact Whey Protein: vit choklad. Det finns liksom ingen annan etta. Att leka med len frosting med smak av ljuv vit choklad till söta muffins, mörka chokladkakor och lyxiga efterrätter – och veta att allt är bakat på lögner och svek (som mina syskon brukar säga när jag mumsar på diverse fudgy kreationer baserat på vita bönor)… happiness, my friend. Och så är jag rätt säker på att det är löjligt gott att bara hiva ner i frukostkvargen tillsammans med lite extra vaniljpulver. Möligheterna är oändliga!

  2. Impact Whey Protein: salted caramel. Och det ska bli glass. Mars-glass. Jag har en glassmaskin, en sjukt kall frys och en mixer som älskar att göra seg kolasås av aprikoser. Salt karamell BEHÖVS för att smaksätta både den sega kolasåsen och glassen. Jag vill ha Mars-glass som smakar MARS – inte vanilj och kolasås (don’t insult me).

  Okej, sen blev det faktiskt svårt. De två första var så himla givna att jag inte ens hade någon tredje i åtanke. Men efter att ha surfat runt en stund på My Proteins hemsida så kom jag fram till att det var ännu ett proteinpulver jag ville ha – det är ju det jag använder mest när jag trixar med kakor och sånt i köket. Och bara för att det är en tävling så vill jag testa något nytt. Mitt tredje val blev således, tam-ta-dam:

  3. Vegan Blend: chocolate smooth. För allt smakar bättre i choklad. Plus att jag inte har något choklad-proteinpulver hemma för tillfället (vanilj + Kung Markattas kakao är en flickas bästa vän).

  Puss och tack för att du har tävlingar!

 • Svara
  Lisa
  26 oktober, 2014 at 12:44

  Hej Fanny!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg!!! Fantastiska recept och underbar motivation, både i köket och på andra områden!
  Är väldigt sugen på att testa dessa små godsaker men undrar om man kan göra dem utan proteinpulvret, kan man kan byta ut det mot någon annan smaksättning och vad kan vara lämpligt i så fall?

  Tack gör att du finns och delar med dig av din kunskap och dina experiment!

 • Svara
  Lisa
  26 oktober, 2014 at 12:44

  Hej Fanny!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg!!! Fantastiska recept och underbar motivation, både i köket och på andra områden!
  Är väldigt sugen på att testa dessa små godsaker men undrar om man kan göra dem utan proteinpulvret, kan man kan byta ut det mot någon annan smaksättning och vad kan vara lämpligt i så fall?

  Tack gör att du finns och delar med dig av din kunskap och dina experiment!

Lämna ett svar