Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

sjuklingsönskningar

Jag ligger hemma sjuk och beklagar mig. Över att jag missade alltförhälsan-mässan, missade fina vänner på besök i stan, missade min kusins födelsedagsmiddag, missade flera roliga träningspass… och mest över det faktum att jag inte fungerar. Ögonen vill helst inte vara öppna alls, halsen är torr och huvudet väger garanterat några extra kilon. Åååhguuuvaaadeeäätrååkiiigtattvasjuuuk

Så istället för att tillbringa helgen med ovanstående planerade roligheter, har jag de senaste timmarna surfat runt på nätet och knåpat må-bra-önskelistor till mig själv. Typ bra böcker jag länge velat ha:

bocker

Stark som en björn snabb som en örn – Kalle Zackari Wahlström

Friendly Food – Hanna Göransson

Green Kitchen Stories – David Frenkiel & Luise Vindahl

Hello Green – Josefine Jäger

Åh vad otippat va – böcker om god mat och sunda resonemang kring träning och hälsa (syftar på Kalle, åh vad han är bra alltså).

Har ni några favvoböcker ni vill tipsa om, som man bara inte får missa?

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Maja
  9 november, 2014 at 17:31

  Hoppas du mår bättre snart, det är ju så tråkigt att vara sjuk! Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Malin
  9 november, 2014 at 20:11

  Green Kitchen Stories är så himla fin! Finns bla. ett recept på falafel med hackade pistagenötter där som är kanon! De har skrivit en annan kokbok som heter Green Kitchen Travels som också verkar bra. Har precis köpt den så jag har bara hunnit bläddra i den än så länge.
  Annars är mitt bästa kokbokstips Grön mat, av Hugh Fearnley-Whittingstall. Kanske den bästa kokboken som finns. Punkt. Jag lånade den på bibblan för att se om den var något att ha och redan första helgen hade jag lagat tre-fyra recept ur den, så det blev till att köpa den illa kvickt. 🙂 Favoritreceptet är en gryta med kikärtor, linser, pumpa, saffran och pasta.
  Sedan finns det en annan rätt ny kokbok som heter Mera vego som har mer fokus på snabba vardagsrecept. Kan också rekommenderas!

 • Svara
  Molly
  9 november, 2014 at 20:58

  De böcker som du redan har nämnt kan rekommenderas.

  Alla Julie Morris böcker är bra tycker jag. Sedan är ”Forks over knives”, ”Skinny Bitch: Ultimate Everyday Cookbook”, ”The Kind Diet” av Alicia Silverstoone, Ani Phyos böcker samt ”The Oh she glows cookbook” ytterligare några böcker värda att kika in 🙂

  Krya på dig!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  10 november, 2014 at 22:02

  Skulle lätt vilja ha de där böckerna också! Kalle ÄR verkligen bäst och Hanna med hennes Friendly Food och de andra också.

  Krya på dig!

 • Svara
  Frida
  11 november, 2014 at 07:57

  Det är verkligen tråkigt att vara sjuk! Jag har legat på sjukhus i en dryg månad nu med en trasig lårmuskel och en kraftig infektion och klättrar på väggarna! Det har blivit mycket böcker under den här tiden, nu ligger Paulúns fastfood och väntar på att bli läst. Friendly food ser jag verkligen fram emot att läsa! Och skulle du någonsin skriva en bok skulle jag köpa den på direkten:)

 • Svara
  Hanna Göransson / www.hurbrasomhelst.se
  16 januari, 2015 at 11:26

  Bättre sent än aldrig, NU såg jag det här. Fantastiskt fint och glädjande att du hade boken på din önskelista! 🙂 KRAM / Hanna

Lämna ett svar