Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Press & Event Träning Vardagsuppdatering

Julmys på Wenngarn : Yoga med Veronica ”Vevve” Jäderlund

Jag är så väldigt väldigt glad att ha med en av mina största inspirationskällor på eventet den 6e december.

Jag har följt henne så länge jag kan minnas på bloggen, lyssnat på hennes poddar, insupit hennes härliga energi på event och ja, jag får bara aldrig nog. För Vevve har den effekten – hon bara ÄR energi och värme. Under dagen på Wenngarn rundar hon av med sitt pass Work. Play. Yoga. och jag kan lova er som deltar att ni inte blir besvikna!

vevve

Veronica ”Vevve” Jäderlund är folkhälsovetare, Lic. Personlig Tränare och yogaläraren som bloggar på Skön Puls och driver podcasten ”Hälsa på Dina Villkor”. Med en bred erfarenhet inom träning samt ett brinnande intresse för välmående hjälper hon dig hitta glädjen i din hälsa!

Work. Play. Yoga. :
Ett roligt och utmanande pass som låter dig fokusera på ”din matta”.
Work – mentalt och fysiskt
Play – yoga ska vara roligt, men med fokus
Yoga – Närvaro i stunden, ärlighet inför dig och dina känslor

Har du inte anmält dig än? Missa inte chansen att ha en heldag med Träningsglädje & Matkärlek där Vevve alltså förgyller alla deltagares dag lite extra – maila fanny@roethlisberger.se  så ses vi snart!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar