Inspiration och pepp Julmys Kost Press & Event Recept Resan Träning Uncategorized Vardagsuppdatering

Träningsglädje & Matkärlek med mig på Wenngarn

Jag är så glad och lycklig och ivrig att kunna dela med mig av det här!

För nu är det fyra små veckor kvar tills jag välkomnar nya vänner att ha en kalasfin lördag på vackra Wenngarn utanför Sigtuna – en dag vi fyller med energi och glädje i olika form; från rörelse till ätbart. Allt i julens tecken, för i Sveriges vintermörker behöver man lite extra mys!

Jag har i planeringen av denna dag varit väldigt noga med vad jag vill ha med, vilka sponsorer och vilka produkter. Det är enbart mina egna favoriter som är med ; allt från frukosttillbehör till träningsinstruktörer till råvarorna i workshopen till innehållet i goodebagen. Allt är så fint och jag är så glad att jag kan stå för varenda liten del.

Med mig har jag bland annat biofood som förser oss med fina råvaror under workshopen, Renée Voltaire som sätter piff på frukosten, och avslutar hela dagen gör Veronica Jäderlund som är den bästaste bästa energi- och glädjespridaren jag vet. Mer? Ja men som sagt enbart favoriter, tex Wallderinska, ichaicha, och många fler som bidrar till en grym goodiebag.6decwennevent

Mer info om instruktörerna, passen, workshopen, goodiebagen och dagen i stort kommer, men det är alltså läge att hålla lördagen den 6e december fri – för då ska vi julmysa! Vem är med?! Pris för hela kalaset (frukost, lunch, mellis och snacks, träningspass, workshop och recept, samt goodiebag) är 1295:-/person och det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Anmäler sig gör man genom att maila mig på fanny@roethlisberger.se och är det något man undrar/funderar/vill snicksnacka om så är det bara att klämma in det i mailet också så återkommer jag dirr!

Som sagt; jultema, och det inte minst på det vi skapar under workshopen. Jag är i full gång att ta fram hälsosamma, goda och fina recept med smaker av jul, men vill givetvis gärna anpassa efter deltagares önskemål så hör gärna av er med förslag och önskemål så gör vi det här kalasbra ihop! Jag ser SÅ fram emot att träffa er, skratta med er, svettas med er, skapa med er och bara lära känna er lite bättre!

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  7 november, 2014 at 16:13

  Är det jag som är blind, eller står det någonstans vart detta är…? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2014 at 10:55

   hehe kika länken (wenngarn är en länk till deras hemsida). Det ligger utanför sigtuna och det finns flera bussar från alla olika håll, och ligger en kvart från Arlanda. Kolla hemsidan HÄR så ser du exakt 🙂 hoppas vi ses!! 🙂

 • Svara
  Regina
  8 november, 2014 at 08:43

  Åå det låter ju fantastiskt. Så surt att jag inre kan då. Hoppas på fler liknande event framöver!

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2014 at 10:51

   åh vad tråkigt, om du plötsligt kan hoppas jag du slänger iväg ett mail! 🙂

 • Svara
  Linda
  10 november, 2014 at 10:35

  Åh, vad roligt! Synd bara att jag bor på västkusten… När kommer du åt Göteborgshållet?

 • Svara
  BACK TO BASICS – lördagens första träningspass – Roethlisberger.se
  13 december, 2017 at 15:21

  […] Som lovat, kommer här lite info om lördagens första pass – Back to Basics. Mer om hela dagens upplägg har jag skrivit här, vad vi ska baka under workshopen hittas här, Vevves pass work. play. yoga. kan man läsa mer om här, och så det första inlägget jag skrev om hela kalaset finns här. […]

Lämna ett svar