Fanny Fotograferar Inspiration och pepp Uncategorized Vardagsuppdatering

Fotografering av Malin Nylén

I måndags åkte jag till Hagaparken för att möta upp Malin Nylen och ta lite nya bylinebilder till henne, då hon klippt av sig håret och numera är korthårig (och som hon bär upp det!).

Jag har vetat vem Malin är i några år och har alltid tyckt att hon verkat sådär himla vettig, sund och härlig – en perfekt profil i tränings- och hälsovärlden med andra ord. Min bild av henne stämde bra, och timmarna vi plåtade gick fort när skratt varvades med samtal om både det ena och andra.

Förutom trevlig är Malin väldigt vacker, och jag kom på mig själv med att kommentera hennes ansiktsdrag ungefär trettioelva gånger. Att fånga hennes spontana upptåg och naturliga skönhet på bild var ett rent nöje, och det är för jobb likt dessa jag älskar att fotografera lite mellan varven och ta en paus från allt stök i köket och timmarna framför datorn. malin5

Med sig hade Malin sina dundersöta hundar Ninja och Nitro. Två små charmtroll!malin3

malin2

Malin ville ha mogna och inte så retuscherade bilder, inte bara ”träning” utan lite mer casual. Vi fick många fina bilder och mitt svåraste jobb var nog att välja ut favoriterna…malin1

För frågor eller bokning kontaktas jag på fanny@roethlisberger.se

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Elisabeth
  22 november, 2014 at 21:38

  Till sommaren när vädret blir sådär härligt…hade det varit superkul att anlita dig o få fina bilder på mig o hästen 😀

 • Svara
  Mari
  30 november, 2014 at 09:31

  Vilka finfina bilder. 🙂

 • Svara
  Frida G
  8 december, 2014 at 08:24

  Men OJ vilken snygg frisyr! Tror inte jag sett någon som passat så bra i den sortens frisyr!
  :O

  Superbra blogg! Tack för det du gör!

  • Svara
   roethlisberger
   8 december, 2014 at 13:38

   Visst, Malins vackra ansiktsdrag framhävs ytterligare med den frisyren, sååå snyggt!

   Tack, vad glad jag blir!

 • Svara
  Malin Nylén
  12 december, 2014 at 17:29

  Åh, upptäckte detta fina blogginlägg först nu <3

  Tack Fanny!

  Kramar

Lämna ett svar