Inspiration och pepp mobil Okategorierat Press & Event Träning Vardagsuppdatering

Festival, exhale gym, danssteg, buffé, möten… och allt det där andra man kan ägna sig åt i Göteborg

Det blev visst blogg-paus under helgen.

Det behövdes nog, och inte var det så att jag satt och rullade tummarna där borta i Göteborg direkt. Nej, det var full rulle från fredag lunch då vi rullade hemifrån, till söndag natt då jag kom hem vid midnatt.

FFovanifran

FFolimickifanni

Fredagkväll spenderades på exhalegym – det kändes liksom obligatoriskt när man nu var på plats med tre träningsvänner i en stad för just fitnessfestivalen. Lugn kväll med mat och prat, precis lagom inför lördagen och festivalen. Vi laddade upp med frukostbuffé för att sedan promenera upp till mässan där vi sedan stannade till strax innan tre. Vi tog ett dopp i den uppvärmda poolen på takterassen, innan vi dressade om, spelade kort och skålade i goda drinkar några timmar. En tur ner om stan, några tafatta danssteg (eeh hopp? eeh slängande med armarna? don’t know.) och också den natten flög ju förbi lite för snabbt.

FFtre

Söndagen inleddes också den med frukostbuffé (som vi väl alla kan enas om är ungefär det bästa med att bo på hotell?!) innan vi intog festivalen igen. Jag mötte upp mitt fina team Wallderinska (w-sportswear) för att prata framtid, planer och jobb. Alla hade klätt upp sig i de nya kläderna som är svarta med silver – i veckan kommer jag visa er både detta set + ett annat i helt ny färg, sååå fina! Fina Sofhie har jag följt länge (hon har både blogg och instagram) och hon har gjort en fantastisk resa. Jag är så glad att Wallderinska också uppmärksammar och värderar just det vi (jag och Sofhie) står för och vill förmedla med våra historier. Vi är inte identiska deffade ”skal” som snyggt bär upp snygga kläder utan vi är ”så mycket mer”, så att säga. Visst vi älskar träning och ja vi älskar även sporten fitness, det gör vi! Men vi är så mycket mer, och jag tror faktiskt att det är ovanligt att det värderas och uppmärksammas så fint som Marie och John (grundarna av w-sportswear) gjort. Det är en av alla orsaker att jag valt att gå all in med detta samarbete, något jag stolt gör!

FFwallderinska1

FFwallderinska2

Ja – och det var det! Hemfärden startade först till kvällen, och avslutades -via Hemmakväll för en hink med godis- med ett nattligt besök på MAX. Kunde helt enkelt inte avslutat denna bra:iga helg på ett bättre sätt!

Den här veckan kommer gå fort, vara intensiv, och avslutas med julmys på Wenngarn. Klockan är nu över två på natten och än är jobbpasset för dagen inte över.. Efter nästa helg lugnar det ner sig lite – något jag ser fram emot, faktiskt. Även om jag gillar precis allt jag gör och som händer just nu. Helger likt denna i Göteborg är precis vad som behövs ibland – komma bort, koppla bort, koppla av (nåja, typ)

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    hj
    2 december, 2014 at 15:04

    Har inte provat på detta själv men de verkar som en kul (och prisvärd) tjänst. Tänkte på dig när jag såg det så jag tänkte tipsa dig: http://testagram.se/

Lämna ett svar