Vardagsuppdatering

Regnbågsfärger och lite blandade snacks

Kolla kolla! Min absoluta favorit från Tony’s Chocolonely -mjölkchoklad med karamell & havssalt- har fått nya fina kläder! Eller rättare sagt har den vanligtvis orangea förpackningen tillfälligt bytts ut mot en i regnbågens färger, nu när Stockholm Pride drar igång (idag måndag). Den är givetvis precis lika god som tidigare – men helt klart några snäpp snyggare nu, tycker jag allt!

På tal om goda grejer… Jag visste ATT jag gillade dem, men jag hade nog glömt exakt HUR mycket jag gillade dem. Jag talar om minimajskakor i smaken gräddfil & lök (/sourcream & onion). Av de olika märken jag provat är det majskakorna från ICA i love eco som är favoriten. De är precis lagom tunna och smakar precis lagom mycket. Den senaste veckan har jag ätit minst 2 påsar om dagen.


Och ska vi fortsätta på temat chips…. tidigare i veckan fick jag hem en box från The Healthy Box och däri låg bland annat en påse Hummus Chips. Jag har tidigare både provat och skrivit om Eat Real’s olika varianter av bön- och linschips, och de är sedan tidigare stora favoriter, vilket jag påmindes om nu när jag såg den här välbekanta påsen. Så jag letade mig in på hemsidan (dacarla.seoch blev, inte helt otippat, sugen på en hel drös grejer. Jag menar, hur gott låter det inte med jalapeno & cheddar-ostbågar?! Eller Kombucha med ingefära, för åh, SOM jag saknar kombucha…


I boxen från THB låg även de här två protein bite’sen, har ni sett eller smakat dem? För mig var de helt obekanta, men jag tycker storleken på 40g är en perfekt ”ha-med-i-väskan”-storlek på snacks, och både pekan och mandel är nötter jag gillar så de här små bitarna borde jag tycka om.


Jag gillar snacks. Jag gillar att testa nya snacks. Har ni något nytt snacks-tips?

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar