Inspiration och pepp

En dag senare, via luften och England och tillbaka (och vidare..)

Gårdagen var förutom lång, himla himla bra och rolig! Klockan ringde 05.30 och då var det rakt ner till taxin som rullade mot Arlanda. Med mig hade jag en förberedd frukost, som jag åt sittandes i en trappa innan security… I min fina frukostbägare från sagaform som jag vann hos bästa Jeanna för en himla massa månader sedan, hade jag en riktig vinnar-frulle:

 • 15g chiafrön+2 msk mandelsmör+mandelmjölk+nypa salt som fått stå över natten och helt enkelt bli en chiapudding
 • en näve hallon
 • kvarg med en halv skopa proteinpulver i hallon/hallonsmak
 • gojibär

Till det en proteinbar, fem koppar kaffe (man sprider ut sina lattes bland kaféerna, förstår ni. På så sätt känns missbruket mycket mer oskyldigt) och så lyfte jag mot England och Manchester med härligt sällskap i öronen (i forma av podd-favvon: tyngre). Jag skyller således alla plötsliga fniss och märkliga läten från plats 25F på Alex och Andreas.

manphoto1

Landade tidigt och redan innan tio var jag på plats i gymmet där vi skulle spendera dagen. Non stop heeeela dagen, det blev snack och planering av framtiden, jag fick äntligen träffa människorna jag mailat med i flera månader och kommer jobba ännu mer med framöver, och så plåtades det såklart. Jag och brittiska ambassadören Kara Halliwell stod framför kameran och det var minst lika kul att se Kara, fotograf, creative director, stylisterna och de andra ansvariga från My Protein jobba som att själv fotas. Många detaljer med veck som skulle rättas till och hår som skulle dras undan och vinklar hit och dit… Men man blir trött. Herregud vad seg i skallen jag var när jag åkte mot flygplatsen 7 timmar senare.

manphoto2

Strax före midnatt var jag åter hemma och slut som artist. Fick härda ut jobb några timmar till och upp imorse för detsamma. Nu ska jag roa mig med en tripp till återvinningen, handla allt inför lördagens presentation och premiär för mina bakverk på Parsa Powergym i Uppsala. Har du vägarna förbi? Sväng in vetja! Förutom att man får smaka mina proteinbakverk och även kan köpa med sig en bit eller två hem, så får man om man provtränar på gymmet handla för de 90:- en provträning kostar. Dvs träna och få bakverk/kostillskott/dricka/whateveryoulike gratis. Jag är där hela dagen såklart, jag och mina brownies och kokos/citronkakor hiho.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  pilla
  26 februari, 2015 at 16:07

  Åh vad kul att se resultatet! Du är grym Fanny!

 • Svara
  pilla
  26 februari, 2015 at 16:07

  Åh vad kul att se resultatet! Du är grym Fanny!

 • Svara
  Paula
  26 februari, 2015 at 17:01

  Vilket roligt uppdrag, grattis till det 🙂

 • Svara
  Paula
  26 februari, 2015 at 17:01

  Vilket roligt uppdrag, grattis till det 🙂

 • Svara
  Anonym
  18 mars, 2015 at 18:41

  Så vacker du är.

 • Svara
  Anonym
  18 mars, 2015 at 18:41

  Så vacker du är.

Lämna ett svar