Tävling

Tävla om två flak NOCCO

Idag lämnade jag hemmet 08 och kom hem tolv timmar senare. Har av någon orsak tänkt att det är fredag hela dagen. Pjuh, har en dag extra. Behövs just nu. To do-listan känns för tillfället sådär never ending och jag fascineras ännu en gång av det faktum att dygnet verkligen har 24 timmar fast att det känns betydligt kortare just nu.

Hur som helst. Framförhållningen var på topp när jag imorse packade med mig ”kontoret” och på så vis kunde få in lite extra jobb när jag ”ändå satt ner” en timme hos min vän Omid som driver Parsa Powergym. Vi åt mina senaste proteinbrownies, snackade lite detaljer kring försäljningen av mina bakverk som snart drar igång där, och så slängde vi upp en tävling på instagram där man kan vinna två flak NOCCO. Har ni smakat?

Personligen ser jag inte dem (eller någon annan energidryck för den delen) som något nödvändigt eller ”hälsofrämjande” – men de kan ju vara goda för det! Jag dricker allt jag dricker för att det är just gott, att snacka om ”vitaminerna” tycker jag blir lite fånigt (de kan man ge kroppen på betydligt vettigare sätt, i min mening) så ja, man kan ju kalla grejer för precis vad det är. Gott. Jag gillar NOCCO, personerna som jobbar med det (jag kan ju bli lite töntigt ”anti” och demonstrativt inte köpa grejer när jag tycker businessen bakom är ”ful”), och det jag gillar utöver smaken är att NOCCO finns både med och utan koffein.

Vill man tävla så gör man det här på min instagram.

noccoparsafanny

Och som ni ser på bilden, fick jag värsta fina tischan idag också! Har pillat på den under varje besök, stora t-shirts är en sådan där ”favvogrej utan specifik förklaring” jag har. Svart och guld och massa power ba! 

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  12 februari, 2015 at 21:39

  Hur kommer det sig att du ändrat dina tankar kring energidrycker som är fulla av vitaminer? Det va inte ens ett år sedan som du ville sälja Vemma och skrev flera inlägg om hur hälsofrämjande det är, specifikt för att den innehöll en shot med massa vitaminer och antioxidanter, typ…?

  • Svara
   roethlisberger
   12 februari, 2015 at 21:48

   jag sålde aldrig något, det är inte så vemma (eller den typen av business överlag) fungerar, men eftersom du inte verkar veta hur den fungerar så tänker jag inte försöka förklara det i ett kommentarsfält heller :p (vill du veta, googla fakta, typ. inget jag tänker fylla bloggen med) tycker fortf vemma har grymma produkter! EN av deras produkter är en energidryck (och den togs fram för att det skulle finnas ett bättre alternativ än exempelvis redbull etc.. dvs ett BYTE för de som redan drack mindre bra varianter), – men återigen tänker jag inte fylla mitt kommentarsfält med fakta som man om man på riktigt vill veta, går att ta reda på genom några enkla sökningar… 🙂

   • Svara
    Linde
    16 februari, 2015 at 18:23

    Hade lite samma fråga faktiskt.. Har du slutat med Vemma? Du skriver aldrig om dem längre, eller har jag missat något? Och jag menar inget illa. Det är ju helt ok att ändra sig eller bara inte skriva om något, är bara nyfiken 🙂 Tycker varken Vemma eller Nocco verkar vara dåliga produkter, även om jag inte har smakat någondera.

    • Svara
     roethlisberger
     16 februari, 2015 at 18:31

     Jag jobbar inte med nocco (ville jag bara förtydliga..) och jag slutade med vemma men inte för att jag inte tycker om produkterna eller företaget (tvärtom) utan för att jag flyttade isär från min sambo sedan över två år, precis börjat med medicinen och den skulle ställas in, jag startade mitt företag osv. Valde bort det av helt andra skäl alltså, saknar både företaget och människorna faktiskt.

     • Linde
      17 februari, 2015 at 16:42

      Jag förstår. Kanske kan du fortsätta längre fram i tiden 🙂

Lämna ett svar