Inspiration och pepp Tävling Vardagsuppdatering

Vinnare av klänning från Dressy – och 20% rabatt till ALLA

Ja ni kanske förstår att det inte var sådär jättelätt att välja en vinnare i tävlingen jag hade ihop med dressy.nu… Nej, det var svårt. Så svårt att jag mailade mina vänner på dressy och frågade om inte alla kunde få en rabatt – för ni verkar ha så mycket roligt på g i sommar ju! Allt från baler till födelsedagar till resor… tillfällen då jag, precis som ni, tänker att en snygg klänning skulle passa fint.

Så jo, vi ordnade nu så att alla får 20% rabatt hos dressy till och med sista maj. Så jag hoppas att ni allihop får dressa upp i era drömklänningar i sommar, och känna er så himla fina som ni är. Ange koden FANNY20 för att få er rabatt, och notera att den alltså gäller månaden ut.

Den lyckliga vinnaren att få hem en klänning är Elin R, stort grattis! Elin valde dessutom den klänning som står näst på min egen önskelista: Aqua Classy Bandage Dress. Jag pillade lite på den när jag var förbi tjejerna på dressy för någon vecka sedan, och färgerna är verkligen amazing! Det är samma modell som jag redan har i vackert skimrande metalic, och den vet jag ju sitter som en smäck.. Så ja, bra val Elin – hoppas du kommer känna dig fullständigt fab när du tar din examen! Maila mig så snackar vi detaljer.

elindressy

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Liselott
  21 maj, 2015 at 14:31

  Åh, vad roligt för henne! Grattis! 😀

 • Svara
  Liselott
  21 maj, 2015 at 14:31

  Åh, vad roligt för henne! Grattis! 😀

Lämna ett svar