Inspiration och pepp Tankar om ting topslide Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

a star in heaven

sz2

 

Jag tycker faktiskt inte att det finns något viktigare. Folk ska inte må så dåligt att de hellre dör än stannar i livet. Den här berlocken kommer jag bära från och med idag, det är ett litet men viktigt bidrag till ett Sverige där vi ökar kunskapen och förebygger att människor tar sitt liv.

Vill du också stötta den ideella organisationen Suicide Zero kan du kika in på deras hemsida och antingen skänka pengar direkt eller köpa ett fint smycke i shopen för en liten (men viktig) peng. Ingen kan göra allt men alla kan faktiskt göra något. Så gör något.

sz1

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Tanja
  19 mars, 2015 at 09:17

  Tack för att du postade om det här. Det är ett ämne som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Beställde ett halsband jag med och längtar tills det kommer så jag kan bära det!

  • Svara
   roethlisberger
   19 mars, 2015 at 13:05

   Tack för att du bidrar med ett köp! Ämnet ligger ju också mig väldigt nära hjärtat, det är så-himla-viktigt. Kram!

 • Svara
  Tanja
  19 mars, 2015 at 09:17

  Tack för att du postade om det här. Det är ett ämne som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Beställde ett halsband jag med och längtar tills det kommer så jag kan bära det!

  • Svara
   roethlisberger
   19 mars, 2015 at 13:05

   Tack för att du bidrar med ett köp! Ämnet ligger ju också mig väldigt nära hjärtat, det är så-himla-viktigt. Kram!

Lämna ett svar