Inspiration och pepp Kost Press & Event Recensioner Vardagsuppdatering

Törstsläckande nyheter från Vita Coco

När jag var i England i början av året för att plåta My Proteins nya klädkollektioner som gjorts ihop med Under Armour och Dcore, var det med snacks i olika former man höll energin uppe. Det var då jag första gången såg och provade Vita Coco’s nya smaker på kokosvatten.

Kokosvatten i sig är inget nytt, men de här tre nya smakerna förälskade jag mig i på stört där i februari. Riktigt trögt att vänta flera månader tills de nu äntligen finns också här i Sverige… Men nuså! Nyheterna är alltså Lemonade, som helt enkelt är kokosvatten pimpat med fräsch citronpuré, och två sorters Café Latte. Basen i båda kaffe-varianterna är kokosvatten+en shot espresso+en skvätt mjölk, och ”Mocha” har dessutom en touch choklad.

vitacoco

Jag ska erkänna att jag var rejält skeptisk när jag skulle prova de två kaffe-varianterna. För nej rent spontant tycker i alla fall inte jag att kokosvatten+kaffe+mjölk låter sådär supergott direkt… Men de var verkligen dögoda och jag fyllde hela ryggsäcken med kokosvatten inför resan hem. Dumt nog var ryggsäcken det enda jag hade med mig, inget incheckat bagage, och därför fick jag ju då hälla i mig alltihop innan säkerhetskontrollen på flygplatsen.. Typiskt.

Och just ja: man kan hitta Vita Coco hos bodystore, många Ica- & Coop butiker, samt välsorterade hälsokoster runt om i landet. De nya smakerna ska komma ut hos de olika återförsäljarna ungefär nu, så håll utkik!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Tanja
  22 maj, 2015 at 12:59

  Gah, det låter ju hur gott som helst! Erkänner att jag är liiiite skeptiskt till kaffe-sorterna men lemonaden. Ge mig sommar NU ;D

  • Svara
   roethlisberger
   22 maj, 2015 at 14:27

   Haha det var ju jag också – men de överträffade förväntningarna minst sagt! Lemonaden är rakt upp och ned supergod, såklart. Jag brukar köra naturellt kokosvatten + massamassa citronjuice + massamassa is, så den var ju som gjord för min smak 😉

 • Svara
  Tanja
  22 maj, 2015 at 12:59

  Gah, det låter ju hur gott som helst! Erkänner att jag är liiiite skeptiskt till kaffe-sorterna men lemonaden. Ge mig sommar NU ;D

  • Svara
   roethlisberger
   22 maj, 2015 at 14:27

   Haha det var ju jag också – men de överträffade förväntningarna minst sagt! Lemonaden är rakt upp och ned supergod, såklart. Jag brukar köra naturellt kokosvatten + massamassa citronjuice + massamassa is, så den var ju som gjord för min smak 😉

Lämna ett svar