Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

introduktion till roethlisberger.se

Det här första inlägget i en 30 dagars träningsbloggsutmaning med Sofy som initiativtagare, samtliga rubriker och regler kan du läsa här.

Välkommen till roethlisberger.se! En blogg som från början var mest för mig och min resa, men jag idag har nöjet att dela med så många fantastiska människor. Mycket har hänt sedan mars 2012 då jag skrev första inlägget, och på många sätt är det inte alls samma person som sitter bakom tangenterna nu när det här inlägget skrivs, som det var då. Min resa började dock långt innan bloggen fanns, och min historia är jag väldigt öppen med (the long version hittas här). För den har format mig till den jag är idag, och helt ärligt – det behövs. Det behövs lite skavda kanter och ord om känslor som inte alltid är så fina, men liksom lika sanna för det.

I den här bloggen varvas inlägg om psykisk ohälsa med bilder på chokladiga bakverk. Här delar jag med mig av insikter, tankar och funderingar. Här tipsar jag om favoriter både till köket och träningskläds-garderoben. För såhär är det:

Jag tror på att fokusera på det man VILL ha i sitt liv, på att tillföra. Så som fysisk aktivitet, energi i form av ätbart, och inte minst att omge sig med människor som ger energi. Jag tror på att skratta ofta och att kramas mycket. Jag tror att ju mer vi fyller oss själva med energi – desto mer har vi att ge. Det jag vill inspirera till här på roethlisberger.se är att våga hitta sin egen, individuella hälsa. Att istället för att fokusera på vad man INTE vill ha i sitt liv, både kan man ha otroligt roligt och hitta sin egen hälsa genom att fokusera på vad man faktiskt VILL ha. Hälsa handlar nämligen om mycket mer än vad man tränar eller väljer att äta – det handlar ju faktiskt om att leva.

junidag1

Du kanske gillar

1 Kommentar

Lämna ett svar