Fannys Favvo Recensioner Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Dagens ros går till Sportamore’s kundtjänst

Förra helgen klickade jag hem lite grejer från sportamore’s stora sommarrea; ett par klassiska converse, ett enkelt svart linne och ett par kompressionstights från 2XU. Hela kalaset skulle gått på ca 2200:- men med reapriserna betalade jag inte ens hälften; 1087:- för alltihop!

Jag köper nya, vita converse varje år, för eh, efter ett år är de liksom inte så vita längre. Linnet är ur den prisvärda kollektionen U.WE.AR och det var för att jag insåg att jag faktiskt inte äger ett enda ”cleant” svart träningslinne som jag bestämde mig för att beställa det också. Och jag älskar det för övrigt – lagom långt (ogillar korta linnen..) och av superskönt, lätt material och sitter som en smäck!

Kompressionstights har stått på min önskelista i flera år men ja, prislappen… När de nu var nedsatta till 599:- slog jag till. Men det där med storlekar. Jag brukar ha S i träningstights, och när man läser om tightsen från 2XU står det alltid att om man osäker och velar mellan två storlekar ska man ta den mindre, just för hela kompressionsfunktionen. Så jag körde på S.

Jag la min order förra lördagen. På kvällen. På måndag kunde jag hämta ut mitt paket. Snacka om snabb leverans, inte ens en hel arbetsdag!? När jag tog upp tightsen slogs jag dock direkt av storleken; mini. Men tänkte att, de ska väl vara så då..? Jag kan ju inget om kompressionskläder. Väl på satt de rätt bra ändå, skar inte in i midjan eller var osköna i grenen som jag var rädd att de skulle göra. Men, de var korta. 2XU har ”längre varianter” av storlekarna S och M, men jag trodde inte att det var nödvändigt för mig och mina rätt normallånga spiror, att ha den längre varianten.

2xusportamore

Så, i onsdags jag skrev till kundtjänst och det är här rosen kommer för alltså: åh vilken fantastisk kundtjänst! Fick svar direkt, och inte bara ett kort svar utan ett utförligt svar med konkreta exempel och förslag. Vi skickade flera meddelande fram och tillbaka under eftermiddagen, jag kunde fråga om råd och fick genast svar med olika alternativ till lösningar tillbaka. Tillslut bestämdes det att jag skulle skicka tillbaka tightsen i storlek S men för att inte behöva vänta i hundra år på ett par i storlek MT (dvs den längre varianten av medium) så skickades de direkt i onsdagskväll.

igår, inte ens fem hela arbetsdagar efter min första beställning, kom de nya tightsen (som för övrigt passade). Det låter kanske fånigt att bli såhär glad och tacksam för en väl fungerande, trevlig och allmänt grym kundtjänst och service – men det är faktiskt sällsynt att den är såhär bra! Därför ville jag ändå lite extra uppmärksamma Elin på Sportamore’s kundtjänst, tusen tack för hjälpen och räkna med fler beställningar från mig framöver!

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Camilla
  4 juli, 2015 at 17:02

  Kan bara instämma. Har också erfarenhet av Sportamore och de är makalöst bra på att lösa saker!

 • Svara
  Camilla
  4 juli, 2015 at 17:02

  Kan bara instämma. Har också erfarenhet av Sportamore och de är makalöst bra på att lösa saker!

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  4 juli, 2015 at 21:51

  Vilket härligt inlägg, som man blir jätte glad av! Blir ju sugen på att shoppa där bara därför.

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  4 juli, 2015 at 21:51

  Vilket härligt inlägg, som man blir jätte glad av! Blir ju sugen på att shoppa där bara därför.

 • Svara
  Emilie
  5 juli, 2015 at 06:49

  Har også tit købt hos dem, og de er SÅ gode!!

 • Svara
  Emilie
  5 juli, 2015 at 06:49

  Har også tit købt hos dem, og de er SÅ gode!!

 • Svara
  Mari
  7 juli, 2015 at 09:52

  Sportamore vet helt klart hur e-handel ska skötas. Har aldrig blivit missnöjd och jag blir varje gång, lika förvånad över hur snabbt saker levereras returneras. Tummen upp!

 • Svara
  Mari
  7 juli, 2015 at 09:52

  Sportamore vet helt klart hur e-handel ska skötas. Har aldrig blivit missnöjd och jag blir varje gång, lika förvånad över hur snabbt saker levereras returneras. Tummen upp!

 • Svara
  AktivaDagar-Camilla
  15 juli, 2015 at 15:57

  Skriver under på det, handlar ofta på Sportamore och de är kanon på många sätt!

 • Svara
  AktivaDagar-Camilla
  15 juli, 2015 at 15:57

  Skriver under på det, handlar ofta på Sportamore och de är kanon på många sätt!

 • Svara
  Kate
  16 juli, 2015 at 14:02

  Sånt där är bara så himla bra!!! Har varit med om både sån RIKTIGT BRA kundservice men också precis tvärtom och då undrar man verkligen varför inte ALLA företag har sån bra kundeservice??!! Det borde va normen!!

 • Svara
  Kate
  16 juli, 2015 at 14:02

  Sånt där är bara så himla bra!!! Har varit med om både sån RIKTIGT BRA kundservice men också precis tvärtom och då undrar man verkligen varför inte ALLA företag har sån bra kundeservice??!! Det borde va normen!!

Lämna ett svar