Kost lifestories Press & Event Resan Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

Radiodebut

Som sagt, imorse vaknade jag tidigt av att jag hostade som en galning och knappt fick luft. Men efter ca jättemånga halstabletter, många glas kallt vatten, någon kopp varmt kaffe samt en rejäl frukost, så kände jag mig något piggare.

I alla fall tillräckligt pigg för att klä på mig (vanliga kläder!! Inga träningstights eller mjukisbyxor) och åka in till Uppsala för att medverka i P4 Uppland som ringde mig tidigare i veckan. De bjöd in mig för att snacka hälsosamma bakverk och självklart ville jag det! Radiodebut för mig och i vanlig ordning var det jag försökte fokusera på att inte tala så förbannat snabbt. Det gick väl sisådär, haha, men det är svårt att sakta ner när man pratar om favoritgrejer, ni vet..

Hur som helst superskoj och jag blev genast sugen på att göra mer liknande. Tyvärr dog ju min och Sannas podd ut ganska direkt den fötts, och idag påmindes jag om hur kul det hade varit att podda ändå.. Så jag vet inte, kanske att jag försöker klämma in ett projekt till, allt sådant här är ju SÅ ROLIGT.

Man kan lyssna i efterhand, HÄR. Spola fram till 52 så kommer jag in där och snicksnackar lite med trevliga Johanna som bjudit in mig.

fannyradio

Ja men såhär stel och aningens krystad ser en ut när en febrig och hostig ska ta en bild två minuter innan airtime. Japp, precis så. Men glad var jag, trots sjuka och feber.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Katarina
  18 juli, 2015 at 06:43

  Roligt att lyssna på dig! Kram och hoppas du mår bättre idag!

 • Svara
  Katarina
  18 juli, 2015 at 06:43

  Roligt att lyssna på dig! Kram och hoppas du mår bättre idag!

 • Svara
  Cecilia
  18 juli, 2015 at 08:04

  Hej!

  Varför fortsatte inte din och Susannas podd? Såg jättemycket fram emot den 🙂 !

 • Svara
  Cecilia
  18 juli, 2015 at 08:04

  Hej!

  Varför fortsatte inte din och Susannas podd? Såg jättemycket fram emot den 🙂 !

 • Svara
  Emilie
  18 juli, 2015 at 08:20

  Tillykke med debuten – så flot ! 🙂

 • Svara
  Emilie
  18 juli, 2015 at 08:20

  Tillykke med debuten – så flot ! 🙂

Lämna ett svar