Inspiration och pepp lifestories Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

födelsedagsmånad och bday-wishes

Augusti är värsta födelsedagsmånaden för mig; i helgen som var firades en av mina bästa vänner sedan 17 år, nu i helgen firar vi Hampus, om exakt en vecka vecka fyller en annan bestie 26 – och själv fyller jag 23 nästa söndag.

Jag tycker alltid att det är svårt att svara på vad en önskar sig när nära och kära frågar såhär inför b-day. Känner lite att ”men kom och ät min kaka och säg att den är god bara”. En kram eller två och en massa hjärtliga skratt på det. Självklart har jag redan tänkt flera varv om på vad jag ska servera till födelsedagsfika nästa helg (…bjudit hit någon att faktiskt äta det har jag däremot inte gjort ännu, haha) och lika självklart kommer också ni få ta del av vad-det-nu-blir senare.

Men födelsedagsönskningar. Egentligen är väl de saker jag hittills kommit på snarare ting jag planerar att ge mig själv, någon gång, men som sagt – önska kan en ju. (mer om + länkar skriver jag under bilden)

fodelsedag1

Nike Air Max Command Leather
För huuur snygga är de inte?! Jag har drömt om ett par vita Nike Air Max i flera år och när jag såg de här blev jag kär direkt. Jag vet inte om ni kan se det, men det står faktiskt Fanny på dem. Tydligt och klart.

Omniblend JTC TM-800
De går ju åt i en rasande fart i det här hemmet, de där mixrarna. Min fina Kenwood lever fortfarande, men alltså, det är knappt… nästa mixer som flyttar in tänkte jag skulle vara en riktig super-variant, och den här Omniblend JTC TM-800 står högst upp på önskelistan.

Lite nytt till träningsklädsgarderoben
En kan som bekant aldrig ha för mycket träningskläder. Jag hittade Fatbar Appareal häromdagen och självklart vill jag nu ha ungefär allt därifrån (men mest, linnet med trycket ”LFT HVY SHT”, här)

Flera plagg ur Stronger’s nya kollektion faller mig i smaken också, som den här långärmade tröjan, sporttopparna med marmor– och ormskinsmönster, och de här tightsen.

Presentkort för att köpa finsaker ur favvobutiker (sådant där en aldrig unnar sig annars)
Jaaa ni vet, de där prylarna en står och pillar på i butiken men inte alls behöver. Meeeen som en väldigt gärna vill ha ändå! Mina favoritbutiker för sådana ting är Lagerhaus och Granit, så himla fina grejer!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Liselott
    12 augusti, 2015 at 21:07

    MEN LÄGGAV VAD FINA LINNEN! Jag smäller av. Tre stycken ligger redan i kundvagnen (alla svarta, jösses vad kreativ jag är). Bäst att betala innan jag hinner komma på bättre tankar.

    TACK FÖR TIPSET! Du får jättegärna lägga upp fler tips på ställen med fina/roliga träningskläder, och då främst linnen. Tycker det kan vara svårt att hitta annat än de mest ”basic” och jag vill ju gärna kunna ha min egen stil på gymmet också 🙂 Puss på dig!

Lämna ett svar