Efterrätt och gotte Inspiration och pepp inspirationstories Kost Mellis & Kvällis Morgonstund Recept Vardagsuppdatering

3 ”dagens” som passar en måndag

1: Dagens fniss – Jag läste det visserligen redan i lördags men fnissa åt det kan en ju göra idag igen; Daniels inlägg med 3 tips för platt mage

2: Dagens ”suckar-drömskt-åt-pga-så-himla-fint”-instaflöde – Jag fullkomligt älskar Saras instagramflöde. Ja hennes blogg också för den delen, men på instagram kan en bara scrolla. Bara njuta av ett helt flöde bestående av fångade ögonblick med vackra färger och matta filter.

3: Dagens mums – de här galet gaaalet goda granola-barsen jag gjorde med Kung Markattas nya granola. I det här receptet använde jag blåbär & kokos-varianten, men granolan finns även i smakerna äpple, mandel & kanel, och jordgubb & hallon. Megamums!

granolabars

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  FitnessPodden
  31 augusti, 2015 at 09:33

  Haha kul att jag kunde bidra med lite fniss 🙂

 • Svara
  FitnessPodden
  31 augusti, 2015 at 09:33

  Haha kul att jag kunde bidra med lite fniss 🙂

Lämna ett svar