Inspiration och pepp Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Fin födelsedagspresent (och några extra ”fanny-till-fanny-presenter”)

Minns ni när jag inför min födelsedag skrev om vad som stod på min önskelista?

Överst på listan stod de nya Nike Air Max i vitt läder med svarta detaljer, och ibland slår önskningar in! Jag fick dem inte i ett paket på självaste dagen, men en swish-sponsring för att kunna klicka hem dem. Så det gjorde jag givetvis direkt och nu har jag dem här hemma, mitt första par Nike Air Max. Än så länge är de dock oanvända, jag har alltid lite svårt att ta den där första rundan i nya skor. Ärligt talat kan jag inte direkt motivera denna märkliga ”vana”. Jag vill väl mest bara inte… skita ner dem?

nikeairmax

När jag ändå var inne på sportamore för att beställa skorna, passade jag på att klicka hem ett till linne från BLACC. Det jag redan har i gult (här) köpte jag nu i svart/vitt-mönstrat. Världens härligaste material som jag genast blev kär i, och billigt är det dessutom! Eftersom jag tydligen var på shoppinghumör köpte jag även dessa leggings från adidas, inte att träna i utan att mysa i här hemma.

sportamoreadidasblacc

Jag beställde födelsedagspresenten (samt de två… ”fanny-till-fanny-presenterna”) i helgen – i måndags kunde jag hämta ut paketet hos mitt ombud. Alltså jag säger det igen; Sportamore är rätt jäkla överlägsna när det gäller bra och snabb service!

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Ellenore
  2 september, 2015 at 20:29

  Grattis i efterskott finis! Ett hett tips är att gå in skorna ordentligt. Jag invigde mina med en utgång…skavsår deluxe!

 • Svara
  Ellenore
  2 september, 2015 at 20:29

  Grattis i efterskott finis! Ett hett tips är att gå in skorna ordentligt. Jag invigde mina med en utgång…skavsår deluxe!

 • Svara
  jeanna - bliss junkie
  3 september, 2015 at 08:13

  Sjuuuukt snygga skor Fanny!!! Keep ’em clean ;=)

 • Svara
  jeanna - bliss junkie
  3 september, 2015 at 08:13

  Sjuuuukt snygga skor Fanny!!! Keep ’em clean ;=)

Lämna ett svar