kitchenstories Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Tillbehör TILLBEHÖR & SALTA SNACKS

Två ljuvliga recept med ananas och mango (och lite hetta)

Nytt i eko-hyllan är fyra kalla såser från Kung Markatta, i smakerna Ananas-MangoCurry-MangoPaprika-Chili samt Vitlök.

Inför lanseringen av de nya såserna ombads jag ta fram två recept med ananas/mangosåsen, vilket givetvis var mig ett sant nöje! Samtliga fyra smaker är jättegoda (och samtliga fyra flaskor jag fick hem är givetvis också sedan länge jätteslut) och jag är väldigt nöjd med de två recepten jag kreerat.

Det blev dels en enkel ”Kyckling Sweet & Sour” som jag beskrev såhär;

Asiatisk take away hemma – både gott, enkelt och snabbt gjort! Faktum är att det går snabbare att slänga ihop denna klassiker hemma i ditt eget kök, än det skulle ta att beställa och hämta hem från närmsta restaurang.

chickensweetandsour

Samt en Het Ananas- och Mango Ceviche;

Prova att göra denna goda ceviche som tack vare Kung Markattas nya Ananas/Mango-sås kräver minimalt arbete, men garanterat bjuder på en maximal smakupplevelse!

ceviche1000

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar