inspirationstories Okategorierat Stil och mode Träning

Tips tips! Tunna och fantastiskt sköna mysbyxan Galvanic

I förra veckan fick jag äntligen hem mina favoriter ur den nya BLACC-kollektionen, som jag visade er i det här inlägget, och med dem kom också ett par byxor jag varit nyfiken på ett bra tag: Galvanic.

blaccgalvanic2

De ser kanske inte mycket ut för världen, men let me tell you: det här är de-skönaste-byxorna-jag-har-ägt. Materialet är mjukt, följsamt och tunt (men heltäckande). De har bred linning i midjan och sitter ”tightare” över höft + rumpa, för att sedan bli lösare över benen med mudd nertill.

Förmodligen ”ska” de inte sitta såhär tight nej, på bilderna på hemsidan och på den modellen sitter de ju betydligt lösare. Jag tog storlek S nu och de känns väldigt bra och välsittande, även om de som sagt inte sitter som på modellen på hemsidan.

blaccgalvanic1

Jag som i princip bor i mjukiskläder älskar att hitta plagg som dessa; plagg som är superdupersköna och dessutom sitter riktigt snyggt. Till skillnad från klassiska mjukisbyxor, som i jämförelse känns som ett ”tungt” plagg, är känslan här lätt. Ungefär som dina de där favvo-träningstightsen, du vet? De som känns som en andra hud. SÅ känns de här! Viktlösa.

blaccgalvanic3

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Jenny R
  3 augusti, 2016 at 12:12

  Gud vad fina! ? Vad har du för storlek på dina? Klurar på vad jag ska välja för size.. 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   3 augusti, 2016 at 12:21

   Jag har S, och som jag skrev i inlägget så sitter de kanske tightare än vad de ”ska”, men jag gillar dem såhär 🙂

 • Svara
  Lotta
  3 augusti, 2016 at 20:36

  …min lön kommer att vara slut innan jag ens har fått den. Sportamore-rean är dock helt fantastisk. BLACC-plaggen är sååå billiga och SÅ värda pengarna. Ska bli mycket skoj att testa de här byxorna så snart de har trillat ner i brevlådan! ?

 • Svara
  Clean Eating by Annika
  4 augusti, 2016 at 05:29

  Så härliga de ser ut!! Och vad billiga de var! Tack för tipset!

Lämna ett svar