inspirationstories Okategorierat Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

SOC W Webb back top

Tusen tack till er som kommenterat inlägget jag postade i tisdags med frågan om vad ni vill se mer av här i bloggen i höst, jag uppskattar det verkligen! Mer träning är det många som har önskat – så mer träning kommer det bli!

Inom det ämnet (och inom ett annat önskat ämne: klädtips) tänkte jag idag tipsa om mitt senaste fynd till träningsklädsgarderoben. Igår hade jag cirka nio minuter att fördriva på stan innan en läkartid, så jag passade på att springa in om Stadium. Jag har sedan tidigare flera sportbhar från Stadiums egna märke SOC (eller rättare sagt har jag flera färger av en och samma modell, den härsom jag verkligen gillar, superskön! Just sportbhar är trixigt för mig, så när jag väl hittar en modell som funkar köper jag gärna flera stycken.

Vilket var precis vad jag gjorde igår, då jag hittade en ny modell från SOC som satt lika himla jätteskönt som min tidigare favorit. Den heter W Webb back top, finns i tre olika färger/mönster och kostar 199:-/styck. Som ni kan se på bilderna nedan köpte jag alla tre – en får ju passa på när en äntligen hittar en modell som både sitter bra och är snygg (ryggen!)

socsporttop

Fortsätt gärna kommentera inlägget (HÄR) med önskemål och idéer om vad du vill se mer av här i bloggen!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar