lifestories Okategorierat

Dubbelt upp i rosa gott

Hallonpopcorn
För att fortsätta på temat i helgens inlägg med naturgodis, och då framför allt popcorn, så är det här en av mina söta favoriter från naturgodis-hyllan. Lätt rosa och himlans söta popcorn täckta av vit choklad och yoghurt. De ser ut som små fluffiga, drömiga moln!

rosa1 rosa2

Nocco Cassis
Som en liten tröst nu när limited edition Skum Tomte-smaken är slut, kommer Nocco med ny smak. Lika knallig (!) som den är i färgen är den faktiskt även rejäl i smaken, som alltså är svarta vinbär. Jag har alltid gillat svarta vinbär, inte minst när det kommer till drycker av olika slag. Inte så sliskigt sött, och väldigt mycket smak. Kanske rent utav min nya favorit-Nocco! (efter Skum Tomte, för det var verkligen en otippad storsuccé)

noccocassis noccocassis3 noccocassis2

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Nilma I Form
    24 januari, 2017 at 18:01

    Åh, jag är på jakt efter cassis! Hört mycket gott om den men hittar ingenstans så får bli en chansning och beställa den tror jag. Jag har en påse med skumtomtar kvar som mannen bunkrade på ICA, haha.

Lämna ett svar