GODIS Kost PROTEINBAK Recept

Krispig marshmallow fudge med vit choklad & jordgubb

Har ni sett och provat de senaste nyheterna från Barebells? Det är dels protein crisps i ny smak (vit choklad/jordgubb) och så är det milkshake i tre olika smaker (choklad, jordgubb, banan).

Själv har jag blivit väldigt förtjust i framför allt de nya crisps’en – och har givetvis såååå många idéer på gotte att göra med dem!

Sen, såklart, gillar jag milkshaken med chokladsmak himla mycket också. För liksom, choklad. I förra veckan la jag upp en liten video på min instagram, på min nuvarande favorit-drink. Superenkelt men ack så smarrigt! Såhär:

Men för att återgå till crisps’en – högst upp på min receptidéer-att-testa-lista stod krispig marshmallow fudge med vit choklad och jordgubb. Visst låter det gott? Det kan jag tala om att det var det! Också här snackar vi superenkelt, tre ingredienser är allt som behövs. Bonus att de dessutom är himla söta att se på, alldeles rosa och drömmiga!

KRISPIG MARSHMALLOW FUDGE med vit choklad & jordgubb

Du behöver:

Gör såhär:

  1. Smält kokosoljan i en liten kastrull.
  2. Hacka marshmallows i mindre bitar, och rör ner i kastrullen när oljan är flytande.
  3. Rör runt så allting smälter ihop till en jämn smet. Dra från värmen och rör genast ner protein crisps.
  4. Tryck ut till en jämn-tjock rektangel på ett bakplåtspapper och låt stela i kylen innan du skär upp i bitar.

* jag har bloggat ett eget recept på sockerfri marshmallows, det finns även att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker (märket De Bron) – annars funkar givetvis vanliga marshmallows utmärkt.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar