Kost MOUSSE, KRÄM & PUDDING PROTEINBAK Recept RECEPTVIDEOS TÅRTOR & KLADDKAKOR

No Bake Nutella Mousse Tart

HEJ KOMPISAR! Nu äntligen har jag fått tummen hela vägen ur – min youtube-kanal är uppe! Det ser visserligen ut som en väldigt tom kanal för tillfället, då jag än så länge bara har gjort en video offentlig. Men det finns alltså fler som ligger redo att postas, ja och så kommer jag ju självklart fortsätta skapa innehåll framöver.

Inte helt otippat kör vi igång hela det här youtube-projektet med en receptvideo. Ett recept som genast blev en favorit både hos mig själv och mina testpersoner som fått smaka. Förutom att det är väldigt väldigt gott så är det dessutom superenkelt, snabbt och no bake. Jag postar receptet här nedanför, och längst ner i inlägget kan ni se videon. Kanelen i sin helhet hittar ni här.

No Bake Nutella Mousse Tart

18 cm i diameter 

Botten:

Fyllning:

Topping:

Gör såhär:

 1. Kör protein crisps till ett smul i matberedare. Häll över i en skål, tillsätt smält hasselnötskräm och smält kokosolja och rör ihop. Tryck ut i botten av en bakplåtspappersklädd springform. Ställ åt sidan.
 2. Vispa ihop hasselnötskräm och cream cheese. Vänd ner flor melis/florsocker och vispa in. Bre fyllningen över den förberedda botten.
 3. Värm grädden och häll över den hackade chokladen. Rör så chokladen smälter, och häll sedan över fyllningen. Ställ in i kylen i några timmar innan servering.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Jonna
  28 april, 2017 at 16:02

  Men HERREGUD vad god den ser ut!!! Hur lyckas du jämt hitta på så mycket gott??? Och få det att se så got ut också , haha, när jag gör recepten ser de sällan lika perfekta ut 😛 måste jag alltså bara få tag i protein crisps och hasselnötskrämen då 😀
  Och himla kul med youtubekanalen! Ser så mycket fram emot kommande videor! 😀

 • Svara
  Alexandra
  1 maj, 2017 at 13:18

  Tack för detta receptet, helt magiskt för en chokladälskare som försöker dra ner på sockret!! Barebells är för övrigt mina nya favoritprodukter, älskar hasselnötskrämen och cashewbaren framförallt!! 🙂 Lycka till med Youtube kanalen 🙂

Lämna ett svar