BROWNIES & BLONDIES PROTEINBAK Recept RECEPTVIDEOS

RECEPTVIDEO: BLENDERBROWNIE

I veckan som kommer blir det videoinspelning för fulla muggar här hemma, och jag vill såklart höra med er om ni har några önskemål eller förslag? Det kommer bli både rena receptvideos men också lite ”annat”, och jag skulle verkligen uppskatta lite feedback från er – vad ska jag prioritera?

Så länge kommer här en video med tillhörande recept på världens kanske enklaste brownie. Fem ingredienser + en nypa salt. Ner i en mixer. Kör några varv. Grädda i ugn.

BLENDERBROWNIE

Du behöver:

Gör såhär:

 1. Sätt ugnen på 180 grader.
 2. Mixa ihop alla ingredienser till en slät smet, häll över i en form (jag använde en brödform i silikon) och grädda i ca 25 minuter.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Rebecka
  28 maj, 2017 at 15:46

  Jag tycker att receptvideorna du börjat göra är kanon! Man får en helt annan förståelse för hur det ”ska” se ut.

  • Svara
   roethlisberger
   21 juni, 2017 at 12:47

   Tusen tack, gör mig glad att höra att de uppskattas! <3

 • Svara
  Anonym
  30 maj, 2017 at 12:17

  Så jäkla grym och inspirerande blogg! Tränar själv varje dag och äter sunt. Skulle verkligen uppskatta tips på enkla/nyttiga snax eller mellanmål, då jag ofta av lathet går direkt till skafferiet och knäpper i mig ett gäng ostmajskakor.

Lämna ett svar